Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Sziasztok!
Na megvan a könyvvásár.
A kicsi 30.100,- a nagy 27.531,-. Nagyjából 60 ezertől megszabadultam ma. Csak azért ennyi, mert az atlaszokat meg a szótárakat nem a suliban vettem, hanem tankönyvboltban beiskolázási utalványból. Így tudtam még fogni 15 ezret a készpénzből. Megnéztem még májusban a tankönyvrendelőlapon a cikkszámát, s az alapján vásároltam meg. Most azért a biztonság kedvéért megkértem a tanárnőt, hogy hagy kuksizzak bele, biztosan jót vettem-e? Szerencsére igen. Egy pénztemető ez az iskolakezdés.
Nekünk meg elsőre elcserélték a nyelvkönyvet,németet adtak.Mivel egy sötét kis pincében árulták,nem is vettük észre csak itthon.mehettünk vissza.Adminisztrációs hiba, volt,kicserélték szépen spanyolra.Ja,és a spanyollal a csomag többe került mint a némettel
1300 ft-tal.
Meghoztuk a könyveket,22 db.
Semmi nem volt kiírva,szerintem visz majd egy pár füzetet szerdán meg tollat.Spirált vettünk,de csak 3-at ,nem mertünk többet.
Sziasztok!
Szerintem nem rossz dolog a rajz és ének a gimiben.
Olyan pihentető tantárgyak. Mindemellett rajzból nemcsak rajzolni fognak, hanem művészettörténetet tanulni. Én abból érettségiztem anno. Ha ránézel pl. egy épületre, rögtön tudod a korát, stílusát, de lehet ez bármi más is.
Mi is a régi diákot használjuk, ráírom majd a bérletére annak a számát. Az visszavonásig érvényes, hiszen általánosban nem kell évente érvényesíttetni. Bár azt sem értem, hogy a középiskolában miért van erre szükség, miközben már 18 éves korukig tankötelezettek. Addig úgyis muszáj valamilyen suliba járnia.
Raktam képet az adatlapomra Daniról,ballagásit:)
Nem előre tettem mert azt nem engedi:)
Nekünk is ugyanennyi volt a könyvek ára.Lányom is gimibe jár.Gólyatábor 9-11-ig lesz szeptemberben.
Mi is csak spirálfüzetet vettünk meg írószereket.
Évnyitó szerbán 8 órakor lesz.
Az itteni gimibe.Igen ő van a fotón.Volt már gólyatábor nekik.Nálatok volt gólyatábor?Jól érezte magát.Holnap megy este tanévnyitó lesz,szerdán meg kezdődik a suli.
A könyvek nálunk is húzósak voltak,de mivel nekem 3 gyerekem van így ingyenes.Különben 34.000 forint volt:(A lányomnak is 15.000:(:(Aztán vettem spirál füzeteket,a többit majd megmondják a tanárok.
Igen,viszont elég csúnyán ír sajnos:)
A te gyermeked hová fog járni?Ha ő van a fotón,nagyon helyes fiú:)
a fiam helyesírása nagyon jó,dicséretes 5-ös,a központit 98%-ra írta:)
Óvónő szerintem nem lesz belőle:)
Rajzból nem annyira jó,tehát rajztanár sem lesz.
De amúgy érthető,ha valaki arra orientálódik,érettségizzen ezekből.
Aha:)
De melyik sorszámot írjuk rá?
Valószínűleg az új diákigazolványnak más lesz a száma,de még nincs meg.
Nálunk a buszvezetők nem néznek bérletet.
A metrón nézik befelé,de Daninak azzal nem kell mennie,csak egy busszal.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?