Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Még jó hogy nálunk mindenkinek van külön gépe.
A Pötyi cica nagyon keresi a Danit:)
Igen.Írt egy sms-t a fiam,jól van és kérdezte hogy hová raktam a zsebpénzét.Persze többször elmondtam tegnap és ma reggel is,de nem figyelt oda.
Úgy látszik van ott valami "pénzköltő" hely a hegyekben:)
Végülis nincs olyan rossz amibe jó ne lenne:)
Lásd az én példámat.A facskám itt suttogja a fülembe, h fennt van az x oda kattintsak:))
Na megyek majd holnap egy kiszemelt pillanatban megkaparintom a gépet.
Az én lányom ma megoldotta az éhség kérdést.
Szemben van a meki.Tudtam én, h nincs az jó helyen:-)
6-dik óra után hetedmagával átmentek és megebédeltek, ugyanis megvárta a barátnőjét akinek 7 órája volt (volt osztálytárs), ő is erre lakik és együtt járnak haza.
Végülis jó kis összemelegedő hely az.
Ó Zsula!
Lesz még mit megszavaznotok. Ez a 3800 csak ízelítő.
Sajnos görbe estéről szó sem lehet, mert a férjem éjszakás. Ha csak magamnak nem csapok egyet. Hi-hi, szép is lenne.
JAG-os póló nálunk is van. Azt még májusban kellett fizetnünk mindenféle szir-sz@rral együtt.
Póló nekik is van,már kellett is vinni.
Remélem adnak nekik rendes vacsit,az én gyerekem nagyon válogatós.
Jaj lányok ne parázzatok már nem a világvégére mentek:)
Ilyenkor kell megtervezni a görbe estéket:)
Ma nekünk is megszületett az első jegyünk.
Angolból egy 5-ös.
Ma ugy jött haza Judit, h holnapra adjak 3800 Ft-ot.Hangversenybérlet, osztálypénz, Fáypóló.
Érdfekes pedig szülői még nem volt de az ofő a gyerekekkel megszavaztatta az összeget és azt ki fogja szedni.Csak tudnám mi minek megyünk jövőhéten szülőire.
Most hívott!
Egy helyen van csak térerő.Jól van,volt valami vetélkedő,azt mondta hülyeség volt.Jó nagy zsivaly volt,alig hallottam a hangját,de hallottam:)
Milyen érdekes, hogy én is sokkal többet tudok hoxázni, ha dolgozom. Munka közben idekattintgatok többször is. Otthon.... halott ügy.
Egyébként az én agyam is ott van folyamatosan. Ott is lesz, amíg meg nem jönnek. Azért is vagyok itt a fórumon, mert itt róluk beszélünk.
Hát dolgozom,napközben azzal kell foglalkoznom,de az agyam ott jár:)
Igen,az én gyerekeim még bújósak:)
Csak már titokban:)
Izgulósabbaknak nehezebb,de ez van:-)
Örülök, h más is ilyen izgulós mint én. Azt hittem csak én velem van valami baj, mert én is ugy tudok izgulni. Nekem is nagyon tud hiányozni, ha elmegy itthonról a lányom. Alig várom vissza!..
Hamar elmegy ez a pár nap, addig kösd le magad, kényeztesd egy kicsit magad, olyat csinálj, amit egyébként nem szoktál, vagy nincs rá időd!
Igen, erről én is hallottam már. Mondjuk az enyémek még nem voltak erdei suliban, de a kolleganőm lánya igen. Ott sem engedték őket telefonálni, sőt a szülők sem hívhatták a gyerekeket. Azt mondják azért, mert hogy nagyon fel tudja zaklatni a gyereket, ha meghallja a szülők, az otthon hangját.
Most mi sem hívhatjuk őket, azt mondta az ofő a szülőin. Nem baj, tegnap este mondtam nekik, hogy hívjanak ők, ha lesz idejük.
Igaza van:)
De biztosan zavarban volt és izgatott volt.
Az enyém elköszönt,este még kicsit bújt is meg azért mondja itthon ha eszébe jut, hogy szeret.
Kíváncsi vagyok,telefonál vagy ír e majd.Képzeld egyszer voltak úgy erdei iskolában hogy nem engedték őket telefonálni,mi az apjával síkidegek voltunk.Biztosan van amelyik szülőnek ez nem gond,de nekünk nagyon az volt.És akkor még kisebb volt sokkal.
Igen, azt tudomásul vesszük szép lassan, de a köszönést még felnőttként is elvárjuk tőlük.
Persze tudjuk, hogy nem szándékosság volt ebben, hanem csak meg volt szédülve. Azért erre figyeljen, ebben egyetértek a férjemmel.
Az én fiam lepattintott a sarkon,mondta hogy innen már egyedül megy.Előtte azért volt puszi:)
Tudomásul kell vennünk hogy lassan felnőnek.
Szia!
Nálunk a férjem vitte ki őket. Amíg a kicsi mellett állt, addig a nagy úgy megpattant mellőle, mint a kámfor. Még elköszönni is elfelejtett. Pipa is rá az apja. Próbálta keresni, de 10-12 busz állt egyszerre a parkolóban, azt sem tudta melyikhez menjen, a telefont meg természetesen nem vette fel. Szédültek most nagyon.
Sziasztok!
Visszaértem.A fiam már nagyfiú,csak a lakótelep sarkáig engedte hogy kísérjem,onnan már egyedül akart menni a suliig.(Egy lakótelep mellett van a suli Zuglóban.)
Képzeljétek van az osztályban egy fiú,épp akkor jött ő is,16 éves.Majdnem 2x akkora mint az én Danim.
Én nem fizettem be kajára mert már az általánosban is utálta.
Remélem jól fogják érezni magukat.:)
Sziasztok!
Az enyémek is elmentek. Itt is egész éjjel esett, csupa víz minden, mindenhol.
Timejja! Nem menzás a fiad? Mi befizettük őket, mert túl hosszú lenne az az idő, amíg hazaér. Reggelizni nem szoktak, csak ilyen tejbepapikat, azt is csak egy kis csészével. Tízórait csomagolok nekik, de akkor is fél négy mire hazaérnek. Addig nem akarom, hogy kaja nélkül legyenek. Azt mondják jóízű és bőséges adagokat kapnak. Nem tányérra kiadagolva kapják, hanem tálakba adagolják asztalonként. Így mindenki annyit eszik belőle, amennyi jólesik neki. 4-en ülnek egy asztalnál, s mindig van amikor az egyik kevesebbet a másik többet eszik, de még így is sokszor visszaviszik a negyedét vagy felét, mert már nem bírják megenni.
Az enyém is mindig nagyon éhes mikor hazaér.
Ma elmegy 3 napra:(
Nálunk is kötelező végülis,mert erősen ajánlott.Ma indulnak,fél 10-re kell a sulihoz menni.Elkísérem mert elég nehéz a cucc,szerencse hogy húzogatós a bőrönd.
Nem lesz jó idejük,nálunk egész éjjel is esett.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?