Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Kiválasztotta kisasszony a holnapi dresszt. :D
Lila szerinte irodalmi pulcsi, alatta a kedvenc kínai sárkányos pólója, mert aikidózik és ez szerencsét hoz neki, olyan egyenruhás kockás rakott szoknya és bakancs és elviszi a táskában Teddyt, az a kicsi kopott macija, amivel születése óta alszik.
Ezt a tervet a naplójában is megörökítette, a hajgumi és néhány részlet még am kerül kidolgozásra. :DDDD
Nekünk megérkezett a szupi új melegszendvicsütő, most hozta a futár, mázli,
rukkolás, aszalt paradicsomos sonkás-sajtos melegszendvics várja reggel :D
Jól teszed! :)
Nálunk fix reggeli van (Weetabix), nem én ragaszkodom hozzá, hanem a fiam. Viszont a sajtos rudat megkóstolná pluszban, mert ő is imádja :D
Én is így gondolom, a nyolcadikosoknak viszont kellhet?
Megkaptuk a részletes tájékoztatót, meg a terembeosztást is, 28-án lehet betekinteni a lapokba és kérik, hogy inkább fotózzuk le és otthon elemezzük, január 31-ig lehet írásban elküldeni az észrevételeket, akik 22-én írnak.
Ez így szuper, mert én a matekba nem sok mindent tudnék kiszűrni és itthon nyugiban átnézhetjük.
Egy teremben maximum 10-en lesznek és a szünetben sem hagyhatják el az adott emeletet és a terem előtt kell várni, meg az emeleti mosdó használható, innivaló és maximum csoki vihető. Mobilt meg le kell adni a tanárnál kikapcsolva. Meg mindenhol kézfertőtlenítő.
Sziasztok! tudom, ez már ezerszer felmerülhetett, de hatosztályos felvételire kell körző és szögmérő?
Az összes körző szétesett és itt a prérin csak egy kocsma/papírbolt van, ahol sok extra nem szokott lenni :D
Láttam a versenyistállós szavazást. Nem is értem... De ez a másik FB csoportban volt, és egy új tag indította. Nem igazán értem, mi a célja.
Láttam, közben megtaláltad a győri kislány hozzászólását🙂
Szerintem fogszabályzója van, azért áll így a szája. Megnéztem, csak kíváncsiságból, szinte minden képen zárt szájjal mosolyog (nem mintha a fogszabályzót szégyellni kellene, szerintem), amin meg nyitott szájjal, azon kissé hullámos a fogsora, ebből gondolom.
De ok, eszemben sincs személyeskedni, nem tartozik a témához, csak gondoltam úgy a teljesség kedvéért megnézem:-)
Én nem találom ezt a posztot. Tegnap egy szülő szavazást indított versenyistállóban küzdés kontra laza gimis évek témában. Én ezt nem értem minek. Sokféle ember van a facen és most mind idegesek.
Reméljük a kislány a saját felvételijén ugyanolyan tökéletes teljesítményt nyújt majd mint amit Tőled kamaszos hevületében elvár.
Hát igen, biztosan sokan pályáznak ugyanazokra a helyekre😀 Aztán lehet van mégis közös beírt suli:)
Nagy stressz ez nekik, hogy jól “kell” teljesíteniük..
Köszönöm, köszönjük !
Bizonyos szempontból hasonló gyerekeink lehetnek. Még szerencse, hogy nem ugyanaz a célsulijuk. :))
(Ezt nehogy magadra vedd, vicc volt. Konkurencia meg így is biztos lesz bőven te gyerekednek meg enyémnek is.)
Mit törölt?
Amit én írtam, azokat elküldés előtt töröltem :D
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?