Középiskolai felvételi (beszélgetés)
6: lányom szerint a matek könnyebb volt, magyar nehezebb
Pedig ő magyarból jobb.
De tetszett neki
Fenn vannak a 6-8. osztályos feladatlapok.
Most írt az osztályfőnök.
8: igen könnyú magyar, annál kicsit nehezebb matek, a 3. feladat (kombinatorika) értelmezésével neki is gondja volt, inkább csak a példa alapján próbálgatta megoldani. De a matek többi része nem volt nehéz szerinte. Nem szeretné megnézni, úgyhogy majd pénteken meglátjuk :-).
Ja, és ha mégis lehetne frissíteni Réka táblázatát, nagyon szívesen dotálnánk ezt valahogy. Szerintem többen vagyunk így vele.
Drukkolok!
Ket eve is irtatok, ugye?
Ket eve a fiam nagyon elrontotta, most eleg magabiztosan jött ki. Magyart atlagosnak mondta mateket kicsit atlag fölött.
Na, ezen is túl vannak a gyerekek!
Nektek is azt mondják, hogy mèg a magyar piszok könnyű, addig a matek rém nehéz volt?
Sziasztok!
Mai napunk eddigi legfontosabb kérdése:"-Melyik nyakkendőmet vegyem fel?"
No comment. :))
Bár már régen voltam közvetlenül érintett,de átérzem a mai nap súlyát. Sok sikert minden kicsi és nagyobb gyereknek! A szülőknek meg kitartást!!😊
Azért én is izgulok a kis unokaöcsémért,aki 8 osztályosba készül.
Ti hogy bírjátok? Próbálom nem átragasztani az ideget a gyerekre...
Kína egész évi termését kívánom mindenkinek!
(Sok innen ismerős nevet fogsz ott is találni :-))
Kedves Szülők és kedves Felvételizők!
A lehető legjobbakat kívánom Nektek a mai napra! Minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek! A végén pedig mindenki az álom sulijában legyen boldog diák! Mindeközben szép élményei legyenek csak, és főleg mindannyiótoknak jó egészsége!
Hajrá mára!!!
Mindenkinek nagyon sikeres, sok-sok pontos felvételit holnapra! :)
Lehet - mondom lehet -, hogy lelépek egy pár napra. Próbálok kicsit nem foglalkozni a felvételivel :D
Szintén zenész. Mármint, hogy április végén már egész életre túl leszek az általános iskolás felvételin.
Én is drukkolok minden gyereknek ! Nyolcadikosoknak picit jobban is, mert ők nem próbálhatják újra 2/4 év múlva !
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?