Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Köszönöm szépen! Ez a szóbelire való behívás határa ugye?
Sziasztok, nálunk ma délutánt írtak az iskola honlapján, hogy le lehet kérdezni az eredményeket, így 12.05-kor tettem egy próbát:-)). És lőn, magyar: 37, matek:46, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk, valószínű ez elég lehet szinte mindenhova amit jelöltünk. Szurkolok mindenkinek!
Szia ! A matekra pontosan nem tudom . Talán 110 de lehet nem emlékszem jól .A spanyol és francia szakra 106 volt a ponthatár .
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy tavaly milyen ponthatárok voltak a Színyeiben? A matek, spanyol, francia érdekelne.
Előre is köszi, ha tud vki infókkal szolgálni
Gratulálok. Igen, esélyes.
De jó így látni! :-) Igen, nagyon remélem tényleg jelent. Csak annyira nehéznek tűnik az E5-be bejutni, hogy még magas pontnál is izgulunk.:-)
Viszont most nézem, hogy igaza lehet Bulgurnak, és tényleg összekeverték a 4 és 8 osztályos eredményeket valószínű. :-(
Hú ez nem derül ki a honlapról, de könnyen lehet! Aznap írt mindkét csapat. Akkor elnézést kérek. Ha lesz valami használhatóbb, akkor küldöm.
Na ez jó kerdés, erre nem gondoltam...
Gratulálok a fiadnak!
Dabason nem keverték össze a nyolc- és a négyosztályos gimnáziumba jelentkezők eredményeit?
Az ott irtak átlaga: 53.67
A fiad egy másik diákkal együtt holtversenyben megszerezte a Dabason elért legmagasabb pontszámot. 253 diák közül. :-) ez csak jelent valamit?
Fogalmazási feladat "nyelvhelyesség és stílus" pontozására a javítókulcsnál részletesebb leírást hol lehet találni?
Az összesített pont (írásbeli és hozott) 89,2-87,4
Remélem, hogy nem lesz annyi... Akkor bekerült az egyik fiam, nagyon jó eredménnyel. Most a kisebbikért izgulunk.... :)
Szia! Az utolsó felvett írásbeli pontja max hozott pont mellett 79, tagozatra max hozott pont mellett 82. Ha jól látom.
Azt nem. Én a 2018-ashoz hasonlítok most. Akkor 91.4-91.6
Azta! Ez már igen!
Naná, hogy jó esélyeitek vannak!
Szia, az én javaslataim Major ezúttal is, Rákóczi, Óbudai hatos. Toldy is jó tipp, csak oda általában több pont kell kicsivel, E5 bejutási szint. :) Berzsenyi, Árpád csak akkor, ha nagyon matekos a leányzó.
Azta, nagyon ügyes, nagyon gratulálok!Mi még tűkön ülve várjuk az eredményt.
Hú, nagyon ügyes a fiad ! Gratulálok neki !
Gratulálok! Gyönyörű eredmény.
Sziasztok! A dabasi Táncsics M. gimi eredményei is megvannak:
[link]
[link]
Az én fiamé 45-45 pont!!!! Annyira örülünk! Ugye akkor így jó esélyei vannak az E5 matek tagozatára? (max.hozott pontokkal)
Ha nem változott volna a honlapjuk, le lehetett volna lopni, így ez az út nem járható.
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy tavaly a budaörsi Illyésbe (6 osztályos) mennyi volt a ponthatár? Köszi, előre is
Anélkül is népszerű talán?
Jelen! :)) Tavaly innen három gyerek ment oda. A gyerekek megbeszélték, hogy ki hány pontot írt, 80 alatt nem volt senki. Persze a mostani pontszámok mások lesznek…
Furcsállom, hogy alig merül fel a neve. Igaz, nem is a marketing az erőssége.
Érdekes, volt egy-két év, amikor itt többen is a Toldyba készültek. Jókat írtak róla, nekem is jár oda ismerős.
Toldy. Rangsor eleje, I. kerület.
Ha spec. matek tagozat is lehet, akkor Berzsenyi. Könyves tt tagozat és általános, esetleg Árpád, de az poroszosabb.
További ajánlott fórumok: