Középiskolai felvételi (beszélgetés)
A Szerb volt, de ahhoz kevés lesz a pont. A Corvin a következő, ott a szóbeli behívás azért meg kell hogy legyen, de egy nyugodt bejutáshoz max. pontos szóbeli kell, ami meg megint csak dilemma, hogy a nem túl szószátyár és halkszavú lányom mi módon tudja megugrani...
Ja, és félreértések elkerülése végett, nem gondoltam, hogy itt bárki is ítélkezne :)), ez az én gyarlóságom, hogy a sok jó eredmény láttán én érzem egyre rosszabbul magam, hogy nekünk is sikerülhetett volna jobban. De nem ez a jellemző, inkább megoldáskereső vagyok, nem kesergő :)
Ne szégyenlősködj, én fiam anno 25 pontos matekot hozott össze. Egyszer fent, máskor lent.
Nem szokásunk pontszám alapján megítélni szülőt vagy gyereket.
Nektek mi a célsuli?
Oh, értem. Azért köszönöm. :-)
Nagyon jó, hogy nem csak és kizárólag fővárosi családok vannak a fórumon.
A László lányomnak nagy favoritja volt tavaly de a Török is jó választás.
Így azért könnyebb várakozni a szóbelire.
Nagyszerű hírek!
Hol írtátok, melyik suli?
A fiam 3 oltással lett tünetes covidos. Novemberben kapta az utolsót.
Érni annyit ér hogy kicsi torokfájással és két nap náthával túl van rajta. Ezzel sokan kiegyeznének, nem?
Szurkolok holnapra! Jó vadászatot!
Gratulálok a jó hírekhez!
Mi holnap meetünk betekintésre, kinyomtattam a javítókulcsot, feladatlapot, még este át is nézem, hátha helyben kell pontot vadászni, nem világos, hogy írásban kell, vagy a helyszínen.
Köszönöm a sportorvosos tippeket, egyelőre ezt a házit az edzőnek adtam, hogy keresse meg az egyesület sportorvosát (állítólag van, bár változik a személye), ő akarja nagyon indítani a lányomat itt, meg ott.
Egyébként írtam a gyerekorvosnak, hogy a gyerek még mindig fájlalja a fejét, pár napja fáj a torka és rekedt, azt kérte teszteljünk, mert a praxisában sok olyan volt, hogy a covid 1-2 héten belül visszatér. Hát, remek. Lehet, hogy már bújkált benne, amikor írt. Erről sem tud a hétköznapi szülő, és arról sem, hogy két oltás semmit sem ér.
Vigyázzatok magatokra és a kis felvételizőkre!
Sportkórház online időpont foglalójára érdemes regisztrálni és időnként ránézni, mert decemberben mi is egy ( valószínűleg ) visszamondott időpontot csíptünk meg másnapra.
Trükkös, mert ha belépsz, olyan, mintha egy csomó szabad időpont lenne, de valójában csak azok szabadok, ahol az időpontnál ott van az is, hogy hányas vizsgáló. Ahol valami kód van, az már foglalt.
Bethesdában is érdemes próbálkozni, ha az nem a világ vége nektek, ott is volt olyan ismerősünk, akit felhívtak egy visszamondott időpontot felajánlva.
Gratulálok, ez csodás eredmény!
A-nesz, nektek is gratula!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy tavaly milyen ponthatárok voltak a Színyeiben? A matek, spanyol, francia érdekelne.
Előre is köszi, ha tud vki infókkal szolgálni
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?