Kötöttségek nélkül (beszélgetés)
A változtatás fontos, nekem is nagyon kell, hogy másképp nézzek a világra, ne féljek az emberi pillantásoktól, lássam már szebbnek magam.
Híztam pár kilót, nem vagyok kövér, de borzasztóan érzem magam a testemben de azért, mert az evésrohamaim miatt van az egész hízás fogyás, és már nagyon elegem van belőle, mert képtelen vagyok azt a célt elérni amit már 2 éve szeretnék.
2 éve voltam nagyon jó formában, akkor kondiba jártam, hétfőn azt hiszem ismét befizetem, vagy van itthon szobabicajom, azt kell tekernem.
A sport az nagyon jó hatással van a közérzetre, szerintem azt semmiképpen se hanyagold el.
Aludni jól alszol mostanában?
Az én családom is külföldön vannak. Szerte a világban.Anyukám Párizsban, férjem Norvégiában.Én meg itt két kicsi gyerekkel,egyedül.35 éves vagyok. Lelki gondjaim vannak,amiket én nem is vettem észre.Szembesítettek vele.
Van min változtatnom.
Ez egy nagyon összetett dolog.
csakis "ép testben, ép lélek!" mostanában ezt mondogatom magamnak.
Én ha jobban nézek ki,ha sportolok, akkor a lelkem is valahogy nyugodtabb...de csak nagyon kis mértékben, mivel mostanában a diéta és kinézet is azért fulladt be, mert a lelkem valahogy mostanában nagyon erősen lázad...olyan mintha nem is én irányítanám az életemet, hanem valami szörnyű erő ami bennem van.
Az a lényeg, hogy a gondolatainkat jó irányba kell vinni, akkor menni fog minden és ha jön valami rossz gyorsan gyorsan félrevezetni a jóra. Nagyon nehéz, nekem 7 évig egyáltalán nem ment, azóta vagyok lelki beteg és most a tüneteim csak erősödtek.
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen, és nagyon örülnék ha jönnétek!! :)
Borzalmas időszak volt, és mindenképp ki akarok belőle mászni, egyedül élek, a családom nagyon távol van külföldön, ők szegények nem tudnak rajtam segíteni, pedig nagyon aggódnak értem, én meg 23 éves vagyok és nem akarom, hogy leálljon az életem, élni akarok, gátlástalanul és bátran!!!
Hát persze, hogyne!! :)
Persze egyéni dolog, hogy ki mennyire személyes dolgokat ír le, egyébként van egy klub ahová lehet csatlakozni, Depresszió, szorongás, kűzdjük le együtt! Titkos, oda lehet nyugodtan személyesebb dolgokat is írni, de én folyamatosan itt is leszek :)
ha akarod én segítek Neked
legalább vak vezet világtalant..:)
na jó, ez nem teljesen igaz, bár értem, hogy mit írsz, hiszen én is szoktam az evésbe menekülni..
nem vagyok profi semmilyen szinten, csak éppen most tele van a szívem szeretettel:)
meg valahogy szimpatikusnak tűnsz
Igen, csak tudod, sokszor kimondtam a bűvös: Akarok szót...de mégis megtorpantam és visszaestem.
De most már nagyon meguntam...
Új módszereket fogok kitalálni, hogy a siker garantált legyen!!!
Ott a jó szó : Akarok
Ha nagyon elszánt vagy meg is tudod tenni :)
Hát egyszerűen mindig, mindig letérek a helyes útról. Vannak nagyon jó napjaim, de amint előjönnek a régi rossz görcsök és gátlásaim, egyből az evésbe menekülök. Ma hajnalban olyan hasfájásom és hányásom volt, hogy rég éreztem már ilyen fájdalmat, ráadásul a savam is égett.
Ma beszéltem egy jót bátyámmal és most ismét erősnek érzem magam, hogy holnaptól megint belelendülök, de mostmár utoljára...meg akarom változtatni az egész életemet!!! A külsőmet, belsőmet...teljes átalakuláson akarok átesni.
Nem tudtam melyik témához soroljam, de úgy gondoltam, hogy legyen elsősorban egészség, de ezen belül szépség, psziché, kinézet, diéta...stb.
Nagyon várok mindenkit!!
Sziasztok kedves fórumozók!
Nagyon nehéz 1 év áll a hátam mögött és még hosszú út áll előttem, hogy ki tudjak belőle mászni.
Nagyon szívesen várnék csatlakozókat, diétázók, lelki betegek és olyan emberek, akik a gátlásaik miatt sikertelenek jelenleg az életükben.
Én a depresszióm és gátlásaim, félelmeim miatt elveszítettem nagyon sok barátomat, a családomtól egyre távolabb kerültem és ami még nagyon megpecsételte az életemet, hogy elég sokat híztam, pedig évek óta sportoltam és nagyon szép alakom volt. Szeretném rendbe tenni önmagam és azzal együtt az egész életemet.
Kérlek, csatlakozzatok, csináljuk együtt bármilyen problémáitok vannak, segítsünk egymásnak.
Sok üdv előre is mindenkinek!!
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Aszparanta */szavak a-val megkötés nélkül/
- Őszinte barátok korhatár nélkül
- Beszélgessünk a fogyókúráról kötöttségek és megkötések nélkül!
- Rímes csevegés...a téma szabadonválasztott, nincs kötöttség