Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Tegnap is már jó párszor írtál sértő dolgokat. Ilyenkor gondolom eljutsz a sokadik piáig, ugye?
Te zabálsz össze minden sz@rt. Amikről írsz, soha nem enném meg, mert az mind moslék. Az disznónak való, ami te magad vagy.
Nem eszünk két bolt között.
Jellemzően mi korán megyünk vásárolni és nem reggelizünk otthon, ezért mondjuk a pennyben szoktunk venni pl. pogácsát, stb., amit meg is eszünk a kocsiba, de erről most leszoktunk, nehogy ezzel az evéssel fertőzzük meg magunkat...
Hát persze, hogy rendben lehet tartani.
Én mindenkinek varrtam 5 db-ot, esténként mosom, reggel vasalom. Mindig tiszta van rajtunk.
Azért baromi elszomorító, amikor megdicsérik az általam varrt maszkokat:(
"Leszoktunk a vásárlás közbeni evésről"
Tessek?
Nekem rövid ujjas van ilyenem, de sosem vettem még fel:S
Mire is jó így járványos időben?
Akkor ok "visszaesok" voltak. Es szerentem erre nincs bocsanat barmilyen szabadelvu vagyok.
Es az 1000 eurot nem hiszem el. Mast is csinaltak. vagy nem 100 euro volt.
Vásárlásnál gumikesztyűt veszünk fel, amit ha kijövünk fertőtlenítünk, úgy, mit a kezünket.
Ráadásul nekem végig van a kezembe nedves papírtörlő és folyamatosan törölgetem a kezemet és az árut is, a kocsi fogantyúját vagy a kosár fülét, csak azt fogok meg, amit meg is veszek, azaz nem válogatok. Leszoktunk a vásárlás közbeni evésről, mert bár csipesszel megfogom a sütit és beleteszem egy papír zacskóba, de útközben nem tudom kiönteni sehová a sütit, úgy meg nem akarok enni, hogy a papír zacskót megfogom és ugyan azzal a kezemmel utána a sütit tolom magamba.
Ha veszünk ilyet még is, akkor otthon letörlöm a zacskót és ezután kiöntöm tányérra a sütit és megmosott kézzel nyúlunk a sütihez...
Retkes az egesz vilag, es Ecuadorben meg nem haltak ki.
Nem fogok bugyogokat vagdalni, es azon gondolkodni melyik polom vagjam fel, hogy maszkot csinaljak, es a hasznalat utan klort lelegezzek, amig nem muszaj. Van olyan szerencsem, hogy nem kell a tomeggel kuzdenem.
bizok a legjobban en is.
En boltba be, boltba ki fertotlenitek. Ha kozben hajat igazitok, vagy a hideg (hideg-meleg) miatt kifujom az orrom, egyik zsebben zacsi-csak azt senki nem latja). Alig lezeng ember a voltban, elengedjuk egymast a soroknal.
15-30 percet is kell neha varni, mert nem lehet bemenni. Szoval mindenholva uj maszk, ami minek, ha tartjuk a tavolsagot? es tobb boltban most mar plexi ban a penztaroroknal. Keszpenzzel fizetni csak az automataknal lehet, penztaros embernel nem. Hasznalat utan lefertotlenitik az automatat.
Es most mar van uj app, amit nem probaltam. Le lehet szanelni minden vonalkodos termeket, es egy automatahoz menni ugy, hogy a scanelessel sem kell idot tolteni.
Nem fogok beszarni azon, hogy egy levegot szivunk.
Kb. 4 masodpercenkent?
Nekem a "babahajam", ami gongor, es ropkod minden legkondi alatt elindul, ha muszaj, igazitom, es kezfertotlenito ujra.
De en azt latom, masok is ezt csinaljak itt tulnyomo reszt.
Lathatok rajta egy maszkot vagy kesztut, ami jo az illuzionak, de ki tudja, az milyen rektes.
En nem tallan meg porvedo maszkot sem hetek ota, es eldobhato ketytyut sem.
Honnan tudjam, a hazi gyartasu gonceiket miota hordjak, amivel a "szaz eves" kesztyuiket hasznaljak? Ilyen hulyesegen nem lehet agyalni.
Vagy tegye aki idegileg ki akarja csinalni magat!