Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Igaz.
Feltételezett, optimális környezet, ha mindenki ül a seggén, míg a szűrések tartanak és az min. 3 hét lenne.
Addig minden leáll.
Ezt meg sem hallottam 😎
Mi az, hogy túl van lihegve a kovász, meg izé? Alázat és türelem kell a kovász nevelgetéséhez, az sem mindegy, hány fokon, hány perc. És a sütőt se nyisd ki idő előtt 😛
Hogy nem? Mindenki külön papírt kap?
Úgy tűnik logikusnak, hogyha a házon ott a cetli, akkor mindenki karanténban van.
Mondták az anyjának, hogy rá nem vonatkozik?
Ezt nem értem.
AZ ismerősöd negatív, akkor miért van táblája?
Tehát, együtt laknak és az anyja nem került karanténba?
Röhejes!
Ugye!?
Pont ezt akartam kérdezni, hogy szerintetek mennyi ebben az igazság...
Én egy többlakásos tömbben lakom. Leszűrnének délelőtt, negatív. Délután megyek dolgozni, benyalom munkahelyen és szétosztom a lakótársak között...
Isten bizony, a karámban jobban működő módszer, mert ott az alanyok be vannak zárva.
Tesztelés alatt még boltba járást is tiltani kellene.
Az utóbbi pár napban nekem is vannak ilyen problémáim. Én arra gondolok,hogy a szellőztetéssel együtt járó huzat okozza+ enyhe allergia.
Én is mérem a lázam,amit mondjuk békeidőben nem tennék. Jobbulást neked.
+11 fertőzött.
Vicces.
Gondoljunk csak arra, hogy egy állattenyésztő hogyan különítené és válogatná az állományt fertőzöttség esetén!
Hogyan keresné a fertőzött egyedeket?
Először kizárná a nem fertőzött istállókat. Ha a vizsgálat megengedi, hogy az egyedek vérét összekeverve egy szűréssel egy istállót vizsgáljon, akkor ez sokkal hatékonyabb,mintha egyenként minden egyedet megvizsgálna minden istállóban.
Nekem ez magas.
Nagyon sok hamis eredménnyel járhat.
Jó reggelt! Egy reménykeltő cikk.
Annak idején, mikor az első kenyérsütő-gépet vettük, vissza is vittük, hogy rossz. Szó nélkül kicserélték, azt is visszavittük! Harmadszor már visszakértük a pénzt. Akkor a forgalmazó vezetője meghívott, hogy süssünk együtt kenyeret, - kiderült, hogy a neves szakácskönyvíró (aki a géphez tartozó kenyér receptet írta) rosszul adta meg az élesztő mennyiségét: 1,25 dkg helyett 2,5 dkg-ot, - a kenyér mindig összeesett.
Sok-sok év múlva rájöttem, hogy az egész kenyérsütési téma túl van lihegve (kovász és egyebek), - ma már csak összedobálom a megfelelő anyagokat és mennyiségeket, egyszerre az egészet kidolgoztatom a keverőgéppel, ha megkelt, irány a sütő. Szóval semmi macera! Ez az élesztő-mizéria sem okoz gondot: a mélyhűtőben mindig van!
Voltál eszemben, mert nekem is állandóan visszatér a hátfájás, torokkaparás. A hátfájás olyan, mintha mozgásszervi lenne, ahogy nyújtózom, mély levegőt veszek, akkor jobban érzem. De hetek óta vissza-visszatér, mintha lappangana bennem vmi. A torokfájás is enyhe, 1-2 nap.
Közben meg rapszodikus nehézlégzés, sóhajtozás.
Te is régebben is írtad, ugye?
Ha korona vírust nyeltel volna be a legkisebb esélye, még soha nem diagnosztizált változatával élnel.
A tüdőgyulladással meg nem kapsz levegőt. Nekem a tudom negyede sem volt gyulladt, de kifulladtam a setatol mikor amúgy aktívan sportoltam. Lázas voltam, és nem hirtelen jött, csak egy darabig "ki írtam".
Ne szarj be!amíg nincs lázad, nem kell felni
Ez még bármi lehet. De biztos ami biztos alapon maradj otthon, amennyire lehet szeparáld el magad a családtól is. Ha rosszabb lesz akkor meg orvos.
Jobbulást!
Annyira fáj a hátam most, köhögök, de nem olyan erősen. Lázam sincs. Nem változott semmi tegnap óta. Csak most a fájdalom erősebb..
Már kb 4 napja kezdődött.
Én is átsütöm a zsömléket, 2-3 percig forró levegő sütőben.
De inkább most kenyeret sütök..
Én is elmosom mindent itthon.
És a kocsit befújod valamivel?
Mert ugye a kormányt, sebváltót, kilincseket, stb. áttörölgetek hypós vagy flószeptes ronggyal, de azon gondolkodtam, hogy a csomagtartót és az üléseket is le kellene fertőtleníteni. Csak annyit szoktam csinálni, hogy ugyan úgy a hypós ronggyal áttörlöm ezeket is...
Lehet, hogy sanytollal le kellene fújkálni...