Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Az örömnek van többféle formája is :)
Igen,én fogalmaztam rosszul!
Persze hogy komoly! Múlt héten fúvós zene volt! Mi nagyon örültünk ketteskémmel és boldogság öntött el bennünket! (Főleg amikor vége lett!:) Szóval tudnak nekünk örömet is okozni... DDD
szerintem azokról van szó, akiket átadtak, mert máshol túlterheét volt a rendszer. az olasz, és a francia betegekről van szó. Akiket vittek, nem akik náluk lettek betegek
EU polgárként az egészségügyi ellátás minden tagállamban megillett. Ha egy német koronavírusos lesz itt azt itt is ingyenesen ellátják. Vagy rosszul tudom?
Pedig mintha ott is mondtak volna egy idősek otthonát..
Németország átvállalja az EU tagállamokból érkezett koronavírusos betegek kezelési költségeit.
Ez nagyon dícséretes tőlük.
Mi számunk kb 3. hete stagnál.
Valakinek! (nem emlékszem)
Ha mindenkit végig tesztelnének az országban, akkor véleményem szerint megdöbbentő adatok tárulnának elénk:-(
Zsuzsanna személyeskedett, ahogyan szokott és törölve lett a tegnap este folyamán, majd szerintem inkább nem írt senki, ahogyan én sem....
A megyében. A reggeli feissítésnél 42 volt, délután jelentették be a kórházi fertőzést. A megyei szám folyamatosan emelkedett, ezért gondolom, hogy ez nincs benne.
Szerintem elkezdtek tesztelni az új géppel.
Nálatok? Lehetséges, hogy bár naponta többször frissítik, némi átfutási idő van. Múlt heti adatok hiánya tényleg érdekes.
Egy hét alatt duplájára nőtt, és ebben ez a 27 még nincs benne szerintem.
Nálunk hetek óta nem változott a megyei szám.
Csak a megyei napilap ír új esetekről.
Van amikor a hallgatás aranyat ér.
Tegnap? Azt hittem, nem írt senki. Meglepő nyugalom uralkodik. Rájöttünk, hogy mindig felkel a nap, és nem állt meg az élet...Csak unalmasabb.
Az tegnapelőtt volt. Tegnap nem volt törlés, csak mindenki szépen csendben maradt.
Most jelentették be: a tatabányai kórházban 27 fertőzött van.
Én nem emlékszek semmire. Remélem nem voltam benne, vagy igen?
Későn jöttem, és csak azt láttam, hogy nem írt senki, de lehet, hogy akkor már törölték?
Ha pedig betegek vagyunk, akkor még nem tudunk róla.
Már annyira bele fáradtam, amikor vége lesz, be sem jövök ebbe a házba vagy 2-hétig.
Én is remélem..
Köszönöm,mi jól vagyunk..minden nap ugyanaz..de nem vagyunk betegek,Ez a lényeg!
Akkor azért van ilyen kevés hozzászólás. Szerencsére le maradtam róla.
nem tudom mi történt,este már nem néztem bele,
Sajnos rendszeres és nem csak konkrétan ezen....
Folyamatosan figyelem, olvasom a híreket. De itt már többnyire csak olvasok, mert a fórum már nem a koronavírusról szól. És tegnap estére a személyeskedés is eluralta. (törölték)
kicsit mindenki belefáradt már az egészbe,gondolom én,
Hogy vagytok? Remélem, mindenki jól, egészségesen. Kitartás!