Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Igen?
Ahogy haladunk, simán elhiszem. Ma olvastam, hogy újabb pesti idős otthonban lett pozitív tesztje egy ott dolgozónak, azaz az ott lakók nagy része tuti, hogy elkapta.
Ha belegondolunk, a Pesti útiba több, mint 200, a Rózsa utcaiban is kb. 100, Az érdiben is van ennyi (itt 2 idős otthon van), és mág hány ilyen otthon van Budapesten, valamint vidéken is sok ilyen intézményben nagyon sok beteg van.
A XV. kerületi Erdőkerülő utcai, amiről ma olvastam, elég kicsi, de pl. 4 megállónyira van egy Aranyalkony nevű a Páskomliget utca végében, ott rengetegen laknak...
Már ezekből az otthonokból simán összejöhet 400 elhunyt...:(
Mesterségesen is elő lehet állítani különböző fényeket, most nem jut eszembe a neve Magyarul a tanning-salon-nak.
Help...help...help.....-:)))))))
Ez valóban így van, de nálunk nem tesztelnek, azokról derül csak ki, hogy beteg, akiknek tünetük van és bekerül a kórházba.
Abban biztos vagyok, hogy a hatósági karanténban, de nem kórházban lévő betegeket sem számolják bele, majd csak akkor, ha kórházba kezelik őket, így a megbetegedések száma jóval alacsonyabb, mint a tényleges, ezért 10% nálunk a halálozási ráta.
Érdekes dolgokat olvasok itt-ott, de figyelmesen kell elolvasnom őket mielőtt véleményt tudok nyilvántartani.
Pl. azt, hogy ezt a vírust a napfény öli meg megbízhatóan.
Ismétlem, egyelőre kísérlet,amit nem olvastam el figyelmesen.
......mert ugye aki figyelmetlen annak mindegy hogy bor vagy bőr.
Elég régen tönkre ment már.
Úgy látom tudnak olvasni itt akik most vannak itt.
Ez nem politika, hanem információ.
Máshol is van ilyen, áégsem ekkora a halálozási arány.
Ebből is látszik, hogy az egészségügy mennyire tönkre ment.
Itt megtalálod az összes teszt számát, és egyből mellette van az 1 millió lakosra lebontott teszt arány is. Visszamenőleg napra bontva elérhetőek az adatok.
Nagyon sok "rossz" információ volt előtte, aminek az a következménye lett.
(Direkt nem nevezem hazugságnak.)
Megérdemelte.
Köszönjük.
Upsz....
Bocsánat.
POLITAMENTESEN kedves barátaim.
Nem "bevett szokás" a vérhígító szedése!
Az egy komoly betegség következménye, ha szedni kell. Szigorúan ellenözi a
háziorvos a véralvadás szintet.
Hmmm...
Talán pl. arra hogy ki tudtál menni "németbe", mert a Magyarok MEGNYITOTTÁK a határokat '89-ben.
Vagy saját érdem volt?