Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Igazad lehet.
Én hazai és nemzetközi dolgokat figyelembe véve 600-ban maximalizálom, de természetesen ez a közelgő jó időt, a hetek óta bázártságban élőket (már aki), akik meg fogják elégelni, a nagyon sok kóricálót...lehet ez több, mint a duplája.
Mai információ szerint pedig a tetőzés várható ideje Május 4.-e. Addig úgy 20 nap X 14 (átlagosan), már meg is haladta. Persze a matematika és a tudomoány nem mindíg támasztják egymást alá.
Hát, bízzunk benne.
Nekem ez óriási baki, ráadásul a térképen, valóban a VI. kerületnél van inkább a jelzés...
De tényleg lényegtelen. Nem tudom, hány fertőzött van Újpesten. Én egy karantén táblát láttam csak és nem tudom hány embert érint, de az egész épület karanténban van...
Mondjuk nem rég, amikor a XV. kerületi Zsókavár utcába a rendelőben volt a gyerek koronás, akkor is azt mondták a híradóban, hogy a XVI. kerület Zsókavár utcában...
Értem én.
Én zsírégetésre egészen mást használok, de az nem ide való.
Na nem azért, de eszembe jutott, hogy ha már a zsíroldás az ellenszere (szappanos kézmosás), akkor miért nem szedünk zsírégető tablettát? Az nem segítene?
Persze, nem gondolom komolyan...
Nem is mondja, hogy hiteles, de igyekszik minden forrásból összeszedni az információt, a kormány által közzétetteket is felhasználva.
Részletesebb.
És még naplót sem kell olvasni hozzá.:D
Hát ez nem igazán lehet hiteles, ha ilyen bakit elkövet valaki:
Budapest VI. kerület, Újpest
KORONAVÍRUS FERTŐZÖTT
Budapest, Újpest: 13 igazolt (+1) koronavírus fertőzött, házi karanténban, időpont: április 19., forrás:Polgármester
Ha túlzásba viszik igen, Mint minden más.
Csak példának említettem, hogy vannak különböző fények, amit ki kellene kísérletezni erre a problémára.
Értem. Köszönöm.
Tehát ez is vakvágány.
Na majd 2021 végére lesz vakcina,
S nem beszél már Cecília.:-)
Kicsit el vagyok veszve, úgy érted, hogy a halottak számát becsülik ennyire összesen?
Mert az - bár végtelenül szomorú - viszonylag kevésnek számítana.
De biztosan félreértettem valamit. :(
Itt is követhető. Grafikonokkal, számításokkal, magyarországi térképpel.
Sehogy!
Pont ez a lényeg! Csak a felületen lévő vírust tudja elpusztítani, amit ér a tűző nap.
Csak kérdezem laikusként!
Ha a vírus bennem van, hogy a csudába írtaná ki az UVB a testemből?
Afrikába a 43 fokban miért nem történt ez meg?
Azokra azt mondta Cecilia, hogy ártalmasak!
Nem szabad alkalmazni, mert semmi bizonyíték nincs arra, hogy valóban jó a vírusra és mindenképp egyéb betegséget okozhat...
Bözsi néni.
Fordíts légyszives.