Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Egy 12 éves már nagyon is jól érzékeli a világot, hogy mi történik körülötte. A fiadban (de általában a gyermekekben) nagyobb az empátia, az együttérzés, mint a felnőttekben.
Köszönjük!
Neki pedig így utólag is boldog születésnapot! Egyszer majd bepótoljátok.:)
a 9-éves unokámnak ma van,és nekem is,békeidőben,tortáznánk meg jól megpuszilgatnám,
most marad a viberen küldött puszi,de majd bepótoljuk,csak legyen már vége,
12 éves fiam 3 napja ünnepelte (volna) a születésnapját.
Kérdeztem, hogy mit szeretne.
Válasz: "Anya! Azt kérem csak, hogy minden ember hamar gyógyuljon meg, mi pedig menjünk el a boltba együtt, mint régen. Nem kérek ajándékot csak egy puszit, nem akarok ünnepelni."
Ui: Talán jobban átérzi a helyzet súlyát, mint némely meglett ember itt? Hm....
Jó reggelt!
Próbálom a linket optimistán értékelni...
Kevesebb a fertőzöttek száma, kevesebb a halott az elmúlt 2-3 naphoz képest. (igen 1 elhunyt is sok!)
"Sziasztok!
Kedvenc infektológus orvosom (dr. Szlávik) azt mondta, hogy gyakori első tünete a koronavírusnak, hogy szaglását vagy ízérzékelését is elveszti a páciens. Ebből kiindulva, naponta többször is tesztelhetjük magunkat és nem kellenek hozzá a gagyi kínai cuccok.
Reggel felkelés után megszaglásszuk a körte vagy barack pálinkát. Ha jönnek az ismert illatok, jöhet a ízlelő teszt. Magyarul, iszunk. Ha itt is minden rendben, akkor kutyabajunk. Napközben, vagy este munka után, többször is ismételhető, hogy biztosak legyünk az eredményben.
Tehát mint a WHO ajánlja: teszteljünk, teszteljünk, teszteljünk....😝😎😋"
inkább viccelj,
az meg hogy ki van a póráz végén,csak nézőpont kérdése,
Nekem már vége is van, mert nálunk nincs olyan tiltás mint nálatok, és szép nagy park közelében lakok, ahol csak a játszótér van lezárva.
Csak az a problémám abban a parkban, hogy nehéz eldönteni hogy az emberek sétáltatják a kutyákat, vagy fordítva.
(ezt viccnek szántam, mert arra is szükség van a nagy elkeseredettségünkben.)