Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Korkülönbség fórum

Korkülönbség (beszélgetés)

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
2007. máj. 12. 13:26
Korkülönbség? Persze! mit csináljon egy idősebb férfi? csak nem kényszerítheti rá bárki szegényt, hogy vele egykorú nővel legyen???
2007. máj. 12. 13:12
iwiwen írtad hogy küldesz képet...te magadtól... én szívesen megnézném;)
191. Strucy (válaszként erre: 190. - Ffae4b3e55)
2007. máj. 11. 16:04
Mi van velük,Babci?!:)...:) Kellenek akonci képek?Vagy már mondtam, hogy hol találod őket?4vagy most mia kérdés?:D
2007. máj. 11. 12:11
És amit iwiwen mondtál képek??:);) a konci...meg egyéb...
189. ffae4b3e55 (válaszként erre: 187. - Strucy)
2007. máj. 11. 12:11
Strucy! mert szeretek, egész jó dolog, meg kell a pénz, szar hogy ha kell vmi anyutól kérek, megaztán van amit nem kapok meg, ezért meg keresem rá a pénzt...:) ezért...Petivel most semmi nincs... most nem csak rá koncentrálok...:)
188. 4726e582cf (válaszként erre: 185. - Ffae4b3e55)
2007. máj. 10. 18:02

Jah, hát én óvatos voltam mindig... de kellenek a pofonok, hogy aztán tudd értékelni azt, aki melléd való :).

Nem baj, ha a lány nyomul, és a pasiról is megvan a véleményem, ha ez baj számára!!!

187. Strucy
2007. máj. 10. 15:33
Babci!Minke melózól?nem vagy te még fiatal?vagy most Petivel akkor összejöttök vagy mi?!Lemaradtam basszus...
2007. máj. 10. 11:16
Tényleg ugye lehet olyan hogy valaki 2szer szeressen elsőlátásra valakibe?:)
2007. máj. 10. 11:15
Nekem ilyen melléfogásom annyi volt, hogy volt egy srác aki CSAK 1 évvel idősebb nálam. Egy általánosba jártunk. És első látásra beleszerettem Vangeliszbe. Aztán én kezdtem rá nyomulni, de ott bukott meg a dolog, hogy bár megtudtam hogy lett volna rá esély, de nem szép ha a lány nyomul....:S Végülis nem bántam meg hogy így alakult, és tanultam az esetből.:)
184. 4726e582cf (válaszként erre: 182. - Strucy)
2007. máj. 10. 10:34

Nekem is két melléfogásom volt előtte, szóval fel a fejjel és ne akard görcsösen, úgyis akkor jön, mikor nem számítasz rá :).

És igen is!!! Kűzdjön meg! Ha könnyen sikerül neki, akkor könnyen bánik a nővel... könnyen jött, könnyen megy. :D.

Nekem anyukám mindig azt mondta, hogy legyen megtisztelve a pasi, ha szóbaállsz vele, eleinte baromságnak tituláltam, nameg hagyjom már evvel, a mai világban, és rá kellett jönnöm, hogy totálisan igaza van, mikor én hagytam fel a tartásommal akkor jött az a két melléfogás, persze külön-külön és évek múltak el közöttük. Szóval nincs veszve semmi :), csak légy türelemmel :).

2007. máj. 10. 10:11

Helóka...ííí, van munkám:D mostmár biztos:P:P jöttem "dicsekedni" :-))):)

csak az lesz érdekes hogy hogyan fogom bírni, minden hétköznap,kivéve péntek, és ha minden nap kb 4:50 percet alszom, aztán utazom, tanulok, fél4 körül itthon vagyok,3/4 5re már mehetek dolgozni... 9kor végzek, és mivel tegnap is többszörösen túlóráztam, tuti hogy nem akkor lépek le :S

na a végén kiderül, hogy nem vagyok olyan buta se, és van már munkám, és remélem egy szuper barátom is lesz...:)tök boldog vagyok...:)

182. Strucy (válaszként erre: 181. - 4726e582cf)
2007. máj. 9. 19:48
Na látod az már jó!!!:)Szerintme két elbaltázott dolog után nekem is elég tapasztalatom lesz már így..Úgyhogy jöhetnek a küzdős pasik!!:-)
181. 4726e582cf (válaszként erre: 180. - Strucy)
2007. máj. 9. 16:40

Persze értelek én :). Egy szóval sem mondtam, hogy 17 évesen legyen 30 v. 40 éves pasid!!! Sőt!

De én már így 30 évesen nem nagyon bírom ezt a korosztályt, mármint a 30 éves pasikat. Nem titok 18 évvel idősebb a párom, sosem tudott az orromnál fogva vezetni :), még mikor fülig szerelmes voltam sem. Természetesen kellett előtte a rossz tapasztalás, hogy óvatos legyek mégha akármennyire is szerelmes vagyok, akkor is :). Úgyhogy megkűzdött a kegyeimért. :D

180. Strucy (válaszként erre: 179. - Monika1225)
2007. máj. 9. 09:56

Fawkwsgirl!17 évesen,kevéske tapasztalattal a hátam mögött akármilyen okos vagyok,de szerelmes,és fiatal,többek között egy-egy tapasztalt pasihoz túl naiv!!!Szeretném ha tökéletes lenne meg minden és azt is elhiszem ami nincs!

monika1225!Ugyanezt mondom!:):P

179. monika1225 (válaszként erre: 177. - Strucy)
2007. máj. 8. 22:28

Azért óvatosan,mert nem mindegyik vezeti önzés nélkül az orránál a nála fiatalabb szerelmesen vak leányzókat, nőket:)))

Elvégre pasik!

178. 4726e582cf (válaszként erre: 177. - Strucy)
2007. máj. 8. 22:09
Van nekik gógyijuk :), de mivel az okos nő erre fel van készülve :))), kihasználja, hogy azt hiszi a pasi, hogy vezetheti az orránál fogva :)), nah ezt jól kitekertem :).
177. Strucy
2007. máj. 8. 21:57
Ezért jobb az idősebb pasi!!:)Plusz ő tud rád vigyázni..Cska van annyi gógyija is, hogy akár az orrodnál fogva vezessen ha már belegabalyodtál vagy kezdesz..
176. monika1225 (válaszként erre: 174. - Ffae4b3e55)
2007. máj. 8. 21:52
Igen, és kivárni egy örökké valóság! Vagy ők nem tudnak veled mit kezdeni...
175. Strucy (válaszként erre: 174. - Ffae4b3e55)
2007. máj. 8. 18:16
Hát jah!Mikor ránézek az osztálytársaimra,akik olyanokon nevetnek,vagy áhh.Szóval kész.Persze én gyerek vagyok belül és mindig az si fogok maradni sé sokat hülyülök,de ha szív ügyről van szó,akkor én is nagyon komoly vagyok.És érettebb a kormnál.Azt hiszem.Ebbúla szempontból!És én pl full szerelmes vagyok,voltam...Babcikám!:9a srostársam vagy!!:)
174. ffae4b3e55 (válaszként erre: 173. - Monika1225)
2007. máj. 8. 16:15
Igen, igen, egyszer mindenki megkomolyodik. Csak a pasik elég sokára...:S :) És én most nem tudok mit kezdeni velük.
2007. máj. 8. 15:13

Az előzőeket végig olvasva, valahol megértem Babcit. Én 16 éves koromban szóba se bírtam állni a velem egy idősekkel, főleg nem a fiukkal egyszerüen gyerekesek voltak , vagy én gondolkodtam komolyabban hozzájuk. A barátnőim is legalább 3-4 évvel voltak idősebbek. Volt egy velem egyidős srác aki nagyon szerelmes volt belém , nekem nem kellett mert gyerekesnek és fiatalnak tartottam! Az is volt! Nagyon csúnyán leráztam szegényt! Az akkori pasim 15 évvel volt idősebb nálam, igaz én neki valóban a barátnője voltam,rajtam kivül nem volt neki senki! 19 évesen egy nálam több mint 20 évvel idősebb férfi lett az élettársam, de ezt már írtam lejjebb... Sose lett volna vége ha nem úgy viselkedik ahogy , de ez nem a korától függött!

Most kb annyira vagyok komoly mint 16-17 éves koromban, csak nagyobb élettapasztalattal, meg 4 gyerekkel. Már eltudok beszélgetni a volt osztálytársaimmal már van közös témánk! Ja és az a srác a párom akit 16 évesen elküldtem, azóta Ő is megkomolyodott!

Ezeket csak azért írtam le hogy higgyétek el vannak lányok akik igenis sokkal érettebbek a korosztályuknál, de ezeket utól fogják éerni pár év múlva a velük egy idősek!

2007. máj. 8. 10:43

Nyaa, :-) félig igazad van. DE EZ NEM RAJONGÁS!

De tudja hogy szeretem. De minden ember más, és lehet hogy hiába van az, hogy komoly vagyok, de a korom nem annyi amennyinek kell lennie, de érettebb vagyok annál. Talán ha személyesen ismernél, akkor más a véleményed.Sajnos nem születtem előbb:(... attól még ha nem is a Petivel, nem bírok korombelivel kezdeni, bemegyek a suliba és csak a sok baromságot lökik, és már volt néhány kiborulásom is, és ezt lassan a többiek se bírják. Egyszerűen komolyabb felfogású vagyok, és ha valakivel együtt vagyok, elvárom tőle is, hogy /valamilyen szinten/ ő is az legyen.

Persze vannak a sulin kívűl barátaim (korombeliek) de azokkal is kicsit elvagyok, de nem az igazi, persze attól még szeretem őket is.

"közben tervezgetsz, hogy majd egyszer.." -> hát reménykedem, hogy egyszer mindenki aki eddig rossz indulatúan viselkedett,

- mert pl. most veszítettem el néhány barátnak hitt személyt,akikben megbíztam és kiderült hogy átvertek , ezzel kapcsolatban, holott én utána néztem és NINCS igaza ...mind1 -

annak elmondhassam hogy na ennyit arról hogy hiába szeretem nem lesz semmi mert idősebb.

őszintén szólva, tojok arra, és szerintem más is így van ezzel, hogy ki mond rá rosszat vagy sem. Sok ember azért nem lesz boldog, mert másoknak az előítéleteire hallgat. Pedig mint itt is, mondták, ennyi, meg annyi korkülönbség van köztük, és mégis együtt vannak már pár éve.

Persze a vélemények fontosak, és mindig van ellen vélemény. Ezzel nincs is baj:) Azzal se hogy Te reálisan látod a dolgokat. Viszont azt mondják nincsen ilyen.:)

:-) na azthiszem ennyi...

171. Strucy
2007. máj. 7. 22:19
Nem teljesen így van én úgy tudom!Mármint cskata!:)Nem teljesen beteljesületlen..Asszem..:)de majd ő elmondja!
170. cskata (válaszként erre: 168. - Ffae4b3e55)
2007. máj. 7. 19:33

szia! jól értem, hogy köztetek semmi nem volt még..? tehát, hogy ez a bizonyos Peti nem is tudja, hogy Te epekedsz érte és vele képzeled a jövődet? Mert nekem most a leírtak alapján úgy tűnik, hogy ő éli az életét hol így, hol úgy a barátnőjével, Te pedig a háttérből figyeled az eseményeket és közben tervezgetsz, hogy majd egyszer..

Ha így van, akkor én ezt inkább rajongásnak nevezném, nem pedig szerelemnek..:) és ez teljesen hétköznapi dolog abban a korosztályban, ahová Te is tartozol..:)

Valamikor a télen már írtam ide - lehet, épp Neked - hogy ebben az életszakaszban (Te 16? ő 31-32?) nagyon sok ez a korkülönbség.. Ne haragudj meg ezért, de Te még nem vagy felnőtt (komoly gondolkodás ide vagy oda) - ő viszont ha egy felelősségteljes ember, akkor nem kezd tinédzserekkel..

Továbbra is úgy gondolom, hogy ebben a korban inkább a saját korosztályodban kellene alaposabban szétnézni (hátha nem mindenki komolytalan és lökött köztük sem..;))) - mert ennek a Peti-ügynek kicsit olyan beteljesületlen érzete és jövőképe van..

169. Strucy (válaszként erre: 168. - Ffae4b3e55)
2007. máj. 7. 18:38
Babci!Átérzem,de mégsincs veled!!!Persze lehet, hogy nem tud kilépni ebből valamiért.Amúgy a tesója szurkol neked?vagy mi a helyzet?Meg petivel bezséltek?mit?mikor?mit mond??Mert nálam van tervezgetés.Hogy majd egy év múlva meg mit tudom én,de most meg nagy ívből kakil rám kb...Ha találkozunk akkor jó,de neki valahogy túl könnyen megy pl az elköszönés.Ezért nem tudom eldönteni, hogy mit érez...:( Babcikám!Fel a fejjel!!Kár, hogy te is ennyire komolyan gondolod,lehet hogy hülyék vagyunk, hogy kitartsunk mellettük,de nem vestik észre, hogy velünk jobban járnának!
168. ffae4b3e55 (válaszként erre: 167. - Opál)
2007. máj. 7. 17:26
Szia, félreérted, nem mellettem, hanem a barátnője mellett nem akarja elkötelezni magát, szó sincs olyanról sem, hogy engem nem válallna fel, ha úgy alakulna... :-)amúgy az fáj hogy minden jó hapsit (aki nekem az esetem) már mások meghódítanak, ami nem baj, mert én akkor is szeretem a boldog párokat, de Petit annyira szeretem...(L) bárcsak összejönne!
167. opál (válaszként erre: 164. - Ffae4b3e55)
2007. máj. 7. 13:04

Megértem a problémádat,nehéz lehet így élni és elfogadni,hogy nem vállal fel és nem kötelezi el magát melletted,mást választott és ez fáj neked!

A férfiak mindig rosszúl választanak és álltalában meg is bánják....de akkor már késő!

Én is voltam már kényes helyzetekben és ott pont én voltam az aki visszalépett!!!

166. ec63a7fc29 (válaszként erre: 163. - Strucy)
2007. máj. 7. 13:03

Bizonyára nem számít, ha őszintén szereti két ember egymást. Szerintem sem számít a korkülönbség.

Itt a válaszomban olyan esetről van szó, akinek csak időlegesen kellenek a fiatalabb lányok, elkötelezni sem akarja magát, csak tetszik neki, hogy még bejön a fiatalabb korosztálynak.

Így ugye érthető? Sokszor kívánatos is a nagyobb korkülönbség.

2007. máj. 7. 11:03

Köztem és a volt élettársam közt több mint 20 év a korkülönbség! Igaz, már vége, de a mai napig állitom nem a korunk miatt lett vége, ez nem játszott szerepet.

viszont a mostani párom egyidős velem.

Tehát szerintem nem a kor számít!

2007. máj. 7. 10:45

Heló... sajnos én életem szerelmét veszítem el (nem vagyunk/voltunk 1ütt) de SZERETEM! de van egy barátnője, de a lány elvileg már házasságot tervez..viszont Bea (Peti nővére) azt mondta, Peti csak azért menekül, mert fél az elkötelezettségtől...:(:( nem akarom hogy együtt maradjanak!:~( Szeretem, mégha idősebb is nálam...:(

Néha mindez olyan sorsszerűnek tűnik, máskor pedig teljesen szerencsétlennek érzem magam.Mostanában sokat sírtam, mert már semmmiben sem tudok reménykedni...a sors bevitt mint macit a málnásba...:(:( próbálok újéletet kezdeni, de van pár fotóm Petiről, és folyton eszembe jut...:(

mellesleg, mint írtam lejjebb, az volt az oka hogy egyedülálló a lány, hogy karácsony óta külön éltek, de volt egy érzésem, hogy ez mostmár nem így van...és azthiszem valszeg tényleg újra együtt vannak, a lánynak is eltűnt az egyedülálló szöveg...:S

pedig én komoly lány vagyok, és a tesójának is mondtam már...:(

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook