Korkülönbség (beszélgetés)
Tévedés, nem KELL, hanem társadalmi elvárás...
De aki fütyül a társadalmi elvárásokra, azt nem fogja érdekelni, hogy fiatalabb-e a pasija vagy sem, vagy öregebb e a nője avagy sem.
Dehogynem! Pl. egy nő nem lehet idősebb egy pasinál, ameddig egy pasinak idősebbnek KELL lennie a nőnél.
Korkülömbség???!Ha kérdés,akkor a válasz :abszolút nem számít!!!!
Köszi:):)
hova lett sanya199??:O
Én jelentkezem csak shoppingolni ne küldj!:D
Babci amúgy akárhogy si nézzük,de más 15 éves lányokhoz képest érett!Nagyon durván!Hugom 15,neki az összes pasi hülye,a másik véglet mikor dugatják magukat piásan a diszkóban!!:)Úgyhogy Babci!:)Megértem, hogy nem kellenek neked sem a zöld fülűek!Bár én ellennék egy huszonévessel,csak meg kéne találni a megfelelőt!akinek én is kellek!:-)Na és ugye pl az "én 34 évesem" sem néz ki annyinak amennyi.Ugye Babci?
A sanya szerintem csak fantáziál ezekről a dolgokról. Itt elejti a nagy macsó szöveget, előadja, hogy a nők mennyire nem számítanak neki, egy kutyát is többre tart. A valóságban meg lehet, hogy kajtat a nők után, de azoknak meg nem kell, lekoptatják. Aztán leül ide a gép elé és kiadja a mérgét, bosszútáll.
én 15 vagyok, de sokkal másabb, mint azok akik sminkcuccokkal, egész manikürkészlettel, meg sok szir-szarral járkál, azon sírva hogy - jajj most mit vegyek feeel - nagyon sok fiatal van, akik túl sokat képzelnek magukról, és az útszéli prostituáltak elbújhatnak mögöttük. Vannak köztük nagyon nagyon butuskák is;PP
És spec, komoly, (mostmár) melós, tele tervekkel, kitartással, és TARTÁSSAL rendelkező leányzó vagyok. Neked elég érdekes a felfogásod a nőkkel kapcsolatban... Az olyan lányok biztosan megtesznek neked mindent, ha fizeted őket, de(!) akkor is egy nő, így nem érezné magát nőnek. Megaztán ezt túl megy azon, hogy a pasik szeretnek több lányról fantáziálni. Idáig Te hogyan éltél? Csak felhasználtad a lányokat, vagy valami jót is tettél velük? bocsika...:( csak ez a véleményem;PPPP xP
De itt három nő személyéről beszélt, és ha jól értettük, akkor a 4. az egy kutya lenne, mint társ... :-O
Dehogy tenkinti annak őket,csak tárgyilagos és logikus!Viszont a logikával ,ésszel még soha nem volt olyan ,hogy egy ember egyszerre mindhárom "tulajdonságot egyetlen emberben megtalálta volna!...
De nem egyszerre, egy időben, egy fedél alatt... ugyebár.
Amúgy sajnálom, hogy csak eszköznek tekínted a nőket, de így legalább már világos, hogy miért is vagy ilyen, amilyen velünk... De Te tudod, csak nehogy a sok szék közül a földre ess és csinálhass magad mindent egyedül öreg korodra...
nem születtem rossz helyre. kettőt már találtam a háromból. Már csak a néni hiányzik :-))))
Hát bizony akkor rossz helyre születtél... itt ennyi hülyét nem találsz... :-O
Amúgy jó srác, segített nekem egy csomó mindenben. Csak nem volt egyenes tegnapelőtt velem. Így megírtam neki sms-ben, hogy inkább akkor felejtsük el egymás számát.
Ezt örömmel hallom. Egy neofasiszta, kicsit túlzás. Egy ilyen jó kis pipike, mint te jobbat is kifoghat.
:-)))
Sanya!:) a pipi tényleg durva volt!!!!:P
Igen!Bingó!Az neked pont megfelelő!Szeretni fog,odabújik melléd,nyalogat és ami a legfontosabb NEM BESZÉL!!!!!
Igazad van, kifelejtettem a TÁRS-at. vennék egy pit-pull-t is. Bocsi a feledékenységért.
Szerencsés leszel, ha találsz rá balekokat.
Csak haver, de tegnapelőtt óta vége.
Ez teljesen jogos és klassz is lenne,de úgy tűnik,hogy te már teljesen lemondtál az érzelmekről,és a nőt mint olyant,használati tárgyként fogod fel......Hol marad a "TÁRS" fogalma????Hmmmm?
Rudolf Hess a barátod komolyan?
Én öreg koromra 3 nőt szeretnék magam körül. Egy idősebbet, aki szorgalmas, és jól főz; házvezetőnőnek, egy 35 körülit, aki sportoló volt, és jó erős, masszőrnek, és egy vékony fiatalt sexre. Aztán ha nem érek rá, ez a három eljárkálhat együtt shoppingolni, stb.
A szegény öreg pasik többsége örül, ha még talál magának egy hozzávaló öreg nőt, nemhogy egy fiatalt.
Én azt látom, hogy ha egy idősebb nő egyedül marad, meg is őrzi a szabadságát. Nem szívesen mossák olyan öreg szaros gatyáját, és viselik el a krahácsolását és a horkolását, akivel nem együtt öregedtek meg. A mellettem megöregedő páromtól elviselném ezeket a dolgokat, mert ha ránézek még a fiatal, jóképű fiatalembert látom lelki szemeimmel, a szép emlékeket, és még összetart a szeretet, ami lehet, hogy már nem szenvedélyes, de biztos. De egy másik embert, akit már csak pocakosan, sörszagun és kopaszon ismerek meg? Hááát...
És mi lesz a szegény öreg pasikkal?
Amúgy fura elképzeléseid vannak ezt a dolgot illetően... de legyen szerencséd, ha Téged ez így kielégít...
Ezt nevezik annak, hogy egy pár tökéletesen összeillik. Igen.
További ajánlott fórumok: