Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Korkülönbség fórum

Korkülönbség (beszélgetés)

163. Strucy
2007. máj. 7. 10:13
Hmm..Nálam 17 és 35..
162. ec63a7fc29 (válaszként erre: 161. - Ec63a7fc29)
2007. máj. 7. 05:48
Itt durva a korkülönbség, 15-20 évvel fiatalabb lányokról van szó, s 40-50 közötti férfiról.
161. ec63a7fc29 (válaszként erre: 149. - Egy lány)
2007. máj. 4. 03:15

Tényleg jobb, ha lazán kezeled a dolgokat.

Ismerek ilyen férfit személyesen. Élvezi, hogy vonzónak tartják a nála jóval fiatalabb nők. Miért csinálja? Nem azért mert szereti őket, csak a saját önző okai miatt. Hallgass a szívedre, s ha ő használ téged, akkor te is CSAK használd őt. Hátha észreveszi magát. De ha belezúgtál, akkor gondolkozz el rajta, mennyi időt akarsz az életedből neki szánni. Neked kell döntened.

160. Strucy (válaszként erre: 158. - Egy lány)
2007. máj. 3. 14:24
Szijja!Hasonló a helyzetem, csak ugye nálam élettárs van,teljesen elhidegültek egymástól..Szóval mondhatjuk, hpgy ugyanaz, csak neki gyereke nincs..Ha nem mutatja meg, higy szeret,akkor lehet, hogy jobb ha hagyod,azonban néah jó kiélvezni az élvezhető perceket,amik szépek és jók!!!!;)
2007. máj. 3. 10:39
A volt férjem,és én köztem két év volt,de az a kapcsolat megszünt.A mostani barátom nyolc évvel idősebb,és nagyon jól megvagyunk.Kár,hogy nemtalálkoztunk hamarabb.A nap minden percét élvezzük.
2007. máj. 3. 08:48
Köszi mindenkinek, hogy tanácsokkal látott el, teljesen egyetértek veletek!!! Iszonyat egy helyzet, megpróbálok kilábalni belőle, még akkor is, ha élvezek minden eltöltött percet vele, ha minden éjjel vele álmodok, ha csörgő telefonomat izagottan nézem meg, hogy ő hív-e, de akkor sem hagyom, hogy teljesen hülyét csináljanak belőlem!!!
2007. máj. 3. 01:26
köztem és a párom közt -20 év a korkülömbség,de nagyon jól megértjük egymást és nagyon szeretjük egymást:))
2007. máj. 2. 22:00

Igen én szerencsére...hát belőle lett elegem,az utóbbi időben csak szexet akart és nem vitt sehová meg semmi,meg aztán taliztam a mostani pasimmal és rájöttem hogy vele sokkal jobb,meg ő hozzám való,meg nem nős meg ilyenek.

Most már tudom hogy hülye voltam hogy belementem ebbe a szeretősdibe,de hát meg kellett tapasztalnom ezt is:-)

155. M_Marcsa (válaszként erre: 154. - 437861a9e5)
2007. máj. 2. 21:54
Miből lett eleged? Te hagytad ott?
2007. máj. 2. 21:42
Elegem lett belőle,egy nagy s..fej a pasi,szerencsére időben rájöttem.Legyen csak a feleségével és felőlem csalja tovább mással,mert úgyis fogja,de engem nem fog használni többet.Amúgy találkoztam egy édes pasival akivel most együtt vagyok,sokkal jobban néz ki mint a nős és hozzám való:-)24 éves és én vagyok a barátnője:-)senki más!
153. 71372f31c5 (válaszként erre: 149. - Egy lány)
2007. máj. 2. 21:39
szerintem attol fugg, hogy tudod-e a helyen kezelni ezt a dolgot, azaz tudod-e 3 lepes tavolsagbol szemlelni, kicsit a helyzeten kivulhelyezkedve es tudatosan azt kifacsarva belole, amire szukseged van...egy ilyen pasi korulbelul ennyit er, a lelki oldalt nem kellene belekeverned, mert nagy az esely ra, hogy serulsz...ha ugy erzed, hogy mar tulsagosan belekeveredtel erzelmileg, akkor en is arra biztatnalak, hogy rugd ki ket labbal. lehetnek olyan elethelyzetek, amikor a szereto szerep elfogadhato, a kerdes az, hogy vajon ez egy ilyen elethelyzet szamodra vagy sem...
152. M_Marcsa (válaszként erre: 151. - 437861a9e5)
2007. máj. 2. 21:39
Miért van vége a kapcsolatodnak, nemrég odavoltál érte??
151. 437861a9e5 (válaszként erre: 149. - Egy lány)
2007. máj. 2. 21:33
Én is majdnem ilyen helyzetbe voltam nemrég,igaz köztünk csak 10 év volt a pasival.De nős volt vagyis most is az és van 2 gyereke,én is a szeretője voltam...ne higyj neki tuti hogy együtt van a feleségével és úgyse fogja elhagyni,lépj ki mielőtt totál beleesel a pasiba és utána csak szenvedni fogsz hidd el,én is így voltam,de szerencsére hamar észbe kaptam.
150. 9a2354601b (válaszként erre: 149. - Egy lány)
2007. máj. 2. 21:26

Minnél gyorsabban szabadulj tőle! Ha még vársz egy kicsit, akkor évekre elszúrid az életed. Azt fogod észrevenni még 5 év múlva is, hogy még mindig ugyanaz a pasi hiteget és addigra már nem fogsz kelleni hozzádillő pasiknak.

Most dől el a sorsod.

(ez nem egy érzelgős csajszi tanácsa)

2007. máj. 2. 15:57

Olyan balfasz vagyok!!

Megismerkedtem egy pasival, aki nálam több, mint 20 évvel idősebb (persze,nem látszik rajta). Az egész ismerkedés nagyon érdekes körülmények között zajlott, nem részletezem, de nagyon egyedi és kellemes volt..

Találkoztunk az utóbbi 1 hétben, majdnem minden nap, "persze" már szex is volt. Az első nap elmondta, hogy van két gyereke, felesége, de már elváltak, mégis együtt élnek az ingatlan és a gyerekek miatt, de semmi nincs köztük és a többi.... (azt mond amit akar, ez nem is érdekel, lehet naív vagyok, de elhiszem neki, hogy a feleségével nincs már semmi) Ami a legrosszabb az egészben, hogy tudom, hogy ő semmi mást nem akar tőlem a szexen kívül, de én mégis állandóan kínzom magam a gondolatokkal, várom egész nap, hogy hívjon, és ezáltal a testi vonzalom félek, hogy átesik lelki dolgokká. A bajt annak titulálom, hogy túl fiatal vagyok egy "szerető" szerepéhez, pedig nem akarom elveszíteni ezt a pasit, mert nagyon jó vele!!! Ráadásul az utcán felvállal, megcsókol, megfogja a kezem...

Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehetne normálisan, lazán kezelni ezt a dolgot? Vagy hagyjam a fenébe, még mielőtt igazán beleszeretek?

2007. ápr. 21. 20:56

Ehhez a témához:

Komoly gondban van az a nő, aki jóval kevesebbnek néz ki a valós koránál (kemikáliák nélkül is).

Ugyanis könnyen körülrajonghatják a fiatalabbkorú fiúk, s akkor aztán dilemmázhat, hogy szóba álljon-e azzal az egyébként klassz pasival.

147. Strucy (válaszként erre: 144. - Ffae4b3e55)
2007. ápr. 20. 13:44
Élettársa van Babci.És nála iwiw-en az van kinn, hogy kapcsolatban.És egy 5 évevel ezelötti képük van kinn.:P Ő mondta már, hogy ha ott laknék akkor összekölzötött volan mrá Veélem.Persze ezt scak úgy is mondhatja,de komoylnak tűnt több okból is,de ezt enm ecsetelem.Azonban megkérdeztem őt, hogy komolyan gondolja-e?!Ugyanis én nem fogom elcseszni az életem!!Imádom,szeretem,de 17-18 évesen alapvetően nem fogok hüyleséget csinálni.Ráérek még sztem.A másik meg, hogy ha összeköltöznék vele,akkor hatalmas nagy családi botrány lenne,ami azt is jelentené, hoyg valószínűleg le kellene mondanom az életcélomról, vagyis mostani nagy álmomról, hogy állatorvos legyek.Finanszírozásra nem számíthatnék..Márpedig neki nincs annyi pénze, hogy finanszírozzon...Ennyi..:(
146. Strucy (válaszként erre: 145. - Ec63a7fc29)
2007. ápr. 20. 13:41
Igen,erről van szó tul.képpen!
2007. ápr. 20. 00:20

Ugye itt az a kérdés, hogy a kapcsolatokban probléma-e a korkülönbség.

Ha a férfi idősebb, akkor majdnem mindegy mennyivel. Ha a nő idősebb, arról pedig nem szokott szó esni.

2007. ápr. 19. 19:33
ő házas? vagy csak barátnője van...
143. ffae4b3e55 (válaszként erre: 142. - Strucy)
2007. ápr. 19. 19:32

Hát most egy kicsit hisztis voltam...:$

De amúgy most voltam iwiwen (be is jelöltelek) és fú ez hosszú sztori,... de ő is foglalt (persze:),és tudom ki a barátnője, és a csajszinál az van kint hogy egyedülálló...hmmm:S kitudja mi történt... lehet hogy gonosz vagyok, de én szeretném ha szakítanának :-):-)

most jobb kedvem lett:D reménykedni tudok csak...

figy, ha 18 leszel, akkor nem költöznél össze vele? megtehetnéd(elvileg)

142. Strucy
2007. ápr. 17. 21:51
:)Áhh.félálomba voltam,úgyhogy amúgy se tudtam vele normálisan bezsélgetni,de amúgy sem mondott semmit,csak egy koncival kapcsolatban..Talizunk jövő pénteken valszeg!!:)Már várom.A Koncit is!Énekel a szívem!:) Miért állsz le a Petivel??
2007. ápr. 17. 21:16

Szió! Holnap bejellöllek!:-) Amúgy Krisztina vagyok:-)

És mit mondott? valami bíztatót?!: )

Sajnos én most egy picit leállok(Peti):(

Annyira szar ilyenkor...főleg ha majd jönnek mások azzal hogy ők megmondták. Fú na az milyen idegesítő, és én többnyire ilyenekkel vagyok körülvéve:D A sok piszkálódás.:(nekem a nővére ismerősőm. Petit nem jelöltem be.

"öreg lovag" ;)

140. Strucy
2007. ápr. 17. 18:11
Jah,hogy így kukkatgatsz!!:D akkro be is jelölhetsz ah gondolod!!:)Igen,szeretek kosarazni,csak sztem ne offoljuk szét a fórumot:):D:D:D Amúgy tébnyleg nincsenek,pedig azt hittem, hoyg sok embert érint!!:)Amúgy előbb hívott az "öreg lovagom":):)
2007. ápr. 16. 15:51

Igen, már tudom 2 napja.:-)Megkukkantottalak iwiwen...:-) Te is szereted a kosárlabdát?:D én is...

Hát nincsenek túlsokan ebben a topikban...

138. Strucy (válaszként erre: 136. - Ffae4b3e55)
2007. ápr. 15. 20:30
Én Veszprémben.:)Ő meg Pesten.Sanya!!Ezt aztáb jól megmondtad!!!:P
2007. ápr. 14. 21:18
Korkülönbség nem számít, ha jó a sex!
136. ffae4b3e55 (válaszként erre: 135. - Strucy)
2007. ápr. 14. 21:17
Miért Te hol laksz?:-)
135. Strucy (válaszként erre: 134. - Ffae4b3e55)
2007. ápr. 14. 17:41
Jaja,hát igen.Általában ha álmodozik az ember akkor nem rossz,de mikor visszatérek a valóságba rájövök, hogy mégis!!!:-)A legjobb ha hívom és otthon van,és mondja, hogy most nem tud bezsélni velem..Merthogy ott az élettársa.Tehát köszi..állítása szerint ha Pesten laknék már összebútorozott volna velem..17 évesen?nah ezt azért nem,közöltem is vele...:)hihi..:)SZóval ez is nagyon rossz.Meg persze ez olyan, hoyg elhiszem vagy nem...:( Te legalább a nővérével levelezel.Én meg az apukájával taliztam egyszer,meg iwiwen ismerősöm az öccse de ennyi.Állítólag az anyukájának mesélt Rólam,bár ez is olyan elhiszem vagy nem dolog..:P:)
2007. ápr. 14. 11:56
- hogy

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook