Korkülönbség (beszélgetés)
Az első házasságom 18-évesen kötöttem Ő akkor 24-volt, ég-és föld. 5-év szerelem 5 év házasság. A mostani férjem 2 évvel idősebb és 13 éve vagyunk együtt.
Az általad adott példával teljesen egyetértek én is.
Én is így tennék :), inkább nem vagyok vele, ha nem kell... na nem csűröm tovább... :D.
16 voltam, mikor a barátnőmmel egymásba szerettünk, Ő akkor volt 24, tehát 8 év volt köztünk. Mindig is érettebb fiú voltam a kortársaimnál. 2 évig együtt voltunk.
Nem vagyok vele, csak ő akarta, hogy legyek és kicsit gondolkodtam rajta, úgy nyomult, de már elhajtottam. Dehogy vagyok olyannal, aki nem kell, inkább egyedül!:))
Kedves bigiboy!
gratula neked,hogy merted válalni ezt a kapcsolatot,és nem érdekelt mások véleménye a nagy korkűlőmbség miatt.Egy pais lehet 20 akár 30 évvel is idősebb egy nőnél,de ha egy nő idősebb 20 évvel a pasinál,elitélik.nem számit sokaknak,hogy jol megértik egymást,csak hogy tudják kigunyolni.én sok boldogságot kivánok nektek és kitartást:) (és nem tizenéves pasikra gondoltam.)
Hát ez jó kérdés.A párom és én köztem 7 év van de engem ez nem zavar sőt...!Én inkább az idősebbeket"szeretem"!
Attó függ hogy pl.: ha egy 16 éves lánynak van egy 26 éves fiúja abban az esetben sok de ha egy 26 éves lánynak van egy 36 éves fiúja az nem sok!
Azért az "ideális" kicsit túlzás... lehet, hogy a ti esetetekben ideális, de ez nem a leggyakoribb.
Én is 43éves vagyok a párom 30.Ebben a hónapban várjuk harmadik babánkat.4évvel ezelőtti hazasságom alkalmával kifogtam az élet tengeréből az én aranyhalamat.A kívánságaim is elfogytak.Ideális korkülömbségben,tökéletes összhangban élünk míg.....
Ahogy visszaolvasgattam: itt a fiúk javára van az előny a korkülönbségben.
Nálunk: én 43, a férjem 34 éves; tehát 9 évvel vagyok idősebb.
Megjegyzem: 12 éve vagyunk együtt, házasok. Kapcsolatunk elején nagyon sokan elítéltek bennünket, sok volt az ellendrukker; de éppen azok váltak el, hidegültek el egymástól akik anno osztották nekünk a "majd meglátod évek múlva" szöveget.
Hát az idő inkább minket igazolt!
Nálunk egyelőre nincs gond, csak furcsállja anyám a dolgot. Gratulálok a csemetéhez :)).
Szüleim eleinte nehezen fogadták, de látták hogy jól megvagyunk, és mit volt mit tenni.
A kisfiunk már 6 éves.Hajrá!
bibibi, 30 és 48 :)).
De én is így gondolom, érettebb vagyok egy 35 éves pasihoz. Nekem így jó, és nem bánom, hogy így alakult :).
Azt hiszem én jóval éretteb voltam (vagyok)a koromnál.Most vagyok 30, ő 47.
Nálunk 18 év a korkülönbség, bár nem vagyunk rég óta együtt, de majd elválik, hogy hogy működk :).
Ahogy visszaolvastam az előttem "szólókat" én viszem a prímet. Köztünk 17 év van.
11 éve vagyunk együtt.Soha nem volt ebből közöttünk probléma.
köztem és barátom közt 9év van ,de nagyon jól megvagyunk már 1és1/2éve!
Köztünk 8 és fél év van, minket soha nem zavart a korkülönbség. 26 éve jól meg vagyunk.
Mi pont egyidősek vagyunk a párommal,de szerintem a szerelemben nem akorkulömbség a döntő!Jó azért túlzásnak tartom már azt amikor egy fiatal nő/pasi egy sokkal idősebb öregúrhoz/hölgyhöz megy hozzá....
Koztunk 3 ev van. En vagyok idosebb. Eleinte ketkedtem a korkulombseg miatt,mindigis ugy kepzeltem idosebb pasim lesz. De ma mar eszembe sem jut.
Az első férjem 7 évvel volt idősebb,mint én ,és becsődöltünk.De nem a korkülönbség miatt.Az volt a legkevesebb.
A mostani férjem másfél évvel idősebb,és jól megvagyunk.Nem hiszem,hogy egy párkapcsolatban nagyon sokat számítana a kor.Mert az érettséget nem korban mérik.
Na jó, akkor nem értek valamit! Ha nem jön be, akkor miért vagy vele? Vagy bejött, csak most nem jön be? Bocs, ha kíváncsi vagyok... :))))).
Hát a pasi nem jön be, ezért lehetnek ellenérzéseim, pedig nincs vele baj. Csak nekem nem jön be, úgy érzem, állandóan hazudik és nem tudom megmagyarázni. Már sikerült tisztáznom vele, hogy nem akarok semmit tőle, kb. 2 hetembe került. Tehát általában nincs bajom a korkülönbséggel, csak kerestem valami magyarázatot az ellenérzésemre!:)))
7éw wan köztünk,szerintem ez ideális,bár kinek mi az ideális... :)
Köztünk 9 és fél év van, párom javára.Nem látszik meg.Nem is szóltak érte a családban.Van 2 kislányunk,és boldogan élünk.:)
Közöttünk 13 év korkülömbség van, a férjem javára. 7 éve vagyunk együtt, és decemberre várjuk első csemeténket. Minket sohasem zavart a korkülömbség, csak a környezetünk morajlott egy kicsit, főleg a kapcsolatunk elején. Azt tudni kell, hogy kicsi közösség(értsd falu) mindig rossz szemmel nézi a nagy korkülömbséget, de városban a kutya sem ugat meg. Én egy kis faluban születtem, szüleim ott is élnek, és ha hazaruccanunk, már nem fordulnak utánunk. Igaz a párom korán őszülő tipus, én meg, papám génjeit örökölve, letagadhatok néhány évet, ezért látszik is a korkülömbség. De ez kit érdekel?
Azt hiszem én vagyok a rekorder!Nálunk is nayg a korkülönbség,de senki észre sem venné!Sőt aki nem tudja nem hiszi el!Kiegészitjük egymast,talán én is érettebb vagyok a koromnál,Ő meg fiatalos!Egy korombeli fiuval nem tudnék kapcsolatot kezdeményezni sem,mert Ők még mást akarnak mint én,éretlenek!
Nálunk 16 év a korkülönbség! (én 22 a párom 38)Nagyon jól megértjük egymást. Eddigi kapcsolataimban 2-3 év volt a korkülönbség, de így nem igazán működött, mivel a fiúk azok mindig sokkal később érnek meg a komolyabb dolgokra. Sokan csak néznek egy nagyot, mikor közlöm az életéveinket, de miután látjál és megismerik a párom teljesen más a véleményük! (Pozitív)
Lányok,nem is oly rég én is kérdeztem és azóta voltak történések.
Mindenhez két ember kell!Nemis tudom,hol kezdjem?
Izgulok, ma este bejön a pályára,de nem játszani.Hozzám jön.!és én izgulok!!!!
Ha szeretik egymást akkor szerintem nem fontos a korkülönbség:-))ez az én vélemyényem:-))
További ajánlott fórumok: