Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT! (beszélgetés)
Na nehogy már a fényszög legyen!!!
Én vótam, én!!
(hülye fényszög, le akarja aratni a babért)
... oh... csak nem érzékeny pontot érintettem! :o)))) ... ezt nem tudhatom/nem tudhattam... azt gondoltam, azért annál nagyobb a felhozatal, mintsem, hogy ilyesmi miatt megsértődj. :o))) ... jesszus... kárt tettem benned... most jön hónapkig a pszichológus, hogy helyre tegye az érzékeny férfi lelkedet? :o(((
:o)))
Húúú Camea. Ha most pasi lennél nagyon leszkanderoználak ezért!!!!!
Szenya :O)))
Milyen segítséget?
Várjál, Cameának válaszolnom kell!!!!!!!
Nemtom... annyira nem értek hozzá. :o) Én a kínai horoszkópot tettem magamévá... az totál engem ír le... meg másik nemtom hány milliót! :o))
Nem ezért lettél hűséges! :o) Már írtam valahol... a pasik egyformák, csak a körülményeik változnak! ;)))) ... Te, Szegény Teeeeeeeeee.... hát már senki se akar elcsábítani??! :o))) (olyankor lesznek a pasik, hűségesek és szerintük rendesek!) ;)))
Aszcendensem szűz.
Állítólag úgy működik, hogy 30 éves kora után az ember az aszcendens tulajdonságokat kezdi átvenni.
Lehet, ezért lettem hűséges :O)
Nana, vannak itt pasik is :O)))
Akkor ma nem helikopterezek. Nem csípi a szelet :O))
Szóval Camea, kosos pasid hűtlen volt?
Szia... :o)
Hááááááááát Lányok, kimerészkedtem. Csodaszép napsütés.... minden ragyogó meleg... hm... a szobából nézve... odakinn akkora szél van, hogy majd elvitt. Cóval ma nem kirándulok. :o(
Jó reggelt! Itt is hétágra süt a nap! :)))
Annyira jóóó!!!
Aha.... Jó kis kirándulós idő! Nem is szabad ma ideragadni a számítógép elé! :o))
Lépek is... estefelé jövök... :o))) Szépséges napot.... , szia! :o)
Egészségedre!!!!Nekem csak kávéval indulhat a nap,anélkül el is van szúrva az egész:-))))))))))
Mennyire jót tesz a kedélynek,hogy mostmár végre süt a nap,és a melegét is lehet érezni.
Szia... köszi a kávét, éppen azt iszogatom. :o) Szép napot Neked... Nektek! :o))
Akkora napsütés van, hogy huhhhhhhh... :o))
Szóval horoszkóp............
Én mérleg vagyok,aránylag jó természetemnek kellene lennie........de nincs!!!:-))))))
:o))))))))))
Rendben
Kinyomozom valamelyik nap, hogy mikor is...
Két órán belüli pontossággal.
nem sajnos - valamikor délelőtt
ez nem elég?
bika vagyok
de az órát percet sajna nem tudom...
És mi a napjegyed?
Az ascendenshez a születési dátum kell, és az óra/perc .....
én sajnos nem tudom, mi az aszcendensem...
:-(
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?