Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT! (beszélgetés)
Nem bizti h ez a "tudja kezelni" része ez nemtől függ...
Sztem inkább egyéniségtől és jellemtől!
tudod mire gondoltam.
:)
Naív!!!!!
Nem ugyanaz indul be. Bár nem tudtam, hogy benned is beindul egy nő láttán :O)))) (csak viccc)
Nem ugyanaz, de nőben is van, aki úgy érez, mint egy pasi ilyen témában
Honnan tudod, hogy nem futtatom le az elképzelésemet firtató érveket a procin?
Amit elmondtam többszörösen magam által is támasztott kételyekből született, és nem örök érvényű.
A kihasználásban igazad van, ezért is írtam, hogy ahol nagyon jól gyerekkorban az anyai szeretet, ott egészséges lesz ez a rész. De ez ritka.
Egyelőre.
Erősebb az indittatás a pasikban. Ez nem alibi. Nem mentesít!
Én ezt nem is cáfolom, az érdekes a kihasználásnak az okában van, én ezt boncolgatom.
Nem azt, hogy a férfiak könnyebben vesznek észre egy jó segget.
A férfiak általánosan sokkal rosszabbul kezelnek érzelmi kérdéseket, mint a nők.
Evvan.
Könyörgöm, ne legyetek naívak!!!!!!
A pasikban beindul egy sexuális vonzalom egy csinos nő láttán. Ennyi.
Van, aki uralkodik rajta, van aki nem.
Ne misztifikáljátok túl!
jajaj micsoda mindent eldöntő érv.
Nem hajtom a magam igazát, én eddigi életemben általánosan így tapasztaltam.
Oké. Az is benne van. Azért mert elcsépelték a vadászüsztön szót és ezért ugranak rá néhányan, attól ez még genetika.
Minegy, nem vagy pasi, nem értheted :O))))
hülyeség, a férfiak sokkal érzelmesebbek, mint azt hiszik a nők, sőt sokszor maguk a férfiak is.
Nem akarok nagyon belemenni de a megcsalás többnyire tüneti kezelés valami más problémára, ami sokkal összetetebb mint az általános behazudott vadászösztön.
..... ítélni nem ítélek...ha igen, okvetlenül szólj rám! :O))
... szóval alapindíttatás...és mai világ... férfi-női kapcsolatok.... hm... most akkor?
az biztos.
Múltkor mosolyogtam emberemnek nem volt kedve részt venni valamely családi bugárkodáson tanácsoltam neki, hogy hívja fel a mamát és beszélje meg vele, a következő percben már a cipőjét húzta.
Alap indittatásban van különbség, vagy nincs?
Ha letámadja a női sereg, amit mondok, attól még a tények nem változnak ám.
Inkább megérteni érdemes, mint elitélni.
Hangsúlyozom ez nem azt jelenti, hogy ezért lenne elfogadható, csak az alap okokról beszélek.
Igen, most beleolvastam a könybe... azaz!
Sajna (v hálistennek) nekem az skorpió! "Lemarja" a másik nemet! :DDDD
Akár szar, akárnem, ez indítja el a dolgot. A vére. Nézd meg, hogy hogy lehet, hogy a pasik többsége hűtlen, a nőknél ez sokkal kisebb arány.
Pasi vizuális élmányre indul be, a nőnek érzelem is kell hozzá (nagy általánosságban beszélek).
Van különbség, de ez nem igazolás, csak tény
majd megkérdem az öreget.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?