Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT! (beszélgetés)
ööö, nem elég elmenni valahova inni?
:)
A tudatos formálás nem elfojtást jelent.
Nem hiszek az eleve elrendelésben, ennél jóval értelmesebb lénynek tartom az embereket.
... aha, kb. egy hónapja voltam ilyenen... másik fórum... másik téma..... :)
elő lépés volt... dátum és hely kiszúrása (kinek van ismerőse olyan helyen, ahol asztal, szék... időpont nem túl drágán lefoglalható... és ráérünk véglegesíteni a létszámot).... aztán, ha nem étterem tehát nincs kaja... , akkor ki mit visz... ez úgy volt, hogy elindult egy lista... mondjuk ...
Csaba doki...(pezsgó, bor, szűzlány) tehát ezt hoz...
aláírja a másikl a nevét:
Camea... (ok, pezsgő, pogi)... aztán utánaírja a következőű
Zzisiccs.... (100 tagú cigányzezenekar... + ...) ....
A listát miindig másoljuk hozzászólásonként és mindenki aláírja a saját nevét és amit bevállal. :o)
.... de a főszervezést, hely és idő valakinek össze kell fogni, aki központi helyen él... pl. BP. :o))
.... illllllyesmil.... segítettem valamit? :O
8 éves korodig megíródik a sorskönyved.
Kemény regressziós technikákkal lehet javítani.
A hajlamok megváltoztatása érdekében. Tudatosan meg lehet tenni sok mindent, csak az van, hogy időzitett bomba lesz és egyre jobban feszül.
Van különbség. Ezt érdemes megérteni szerintem.
A nőké jobb (ezt most nem udvarlásból mondom)
de pasiként tényleg nem egyszerű, hogy ne csusszunk bele.
Sokkal erősebb biológia indul be. Nekünk ez egy tanulni való, hogy megtanuljuk ezt kezelni.
Különben nem lesz jó párkapcsolatunk
Sok, de nem minden.
A szülői minták jelentőségét kb. 60-70 százalékra saccolnám, és idővel jobb esetben ezek is törpülnek.
gondolkodó emberek esetében természetesen.
Elkezdtem apró lépésekben, de még alig haladtam. Meglesz. Össze kell szednünk a neveket, (érdeklődőket) aztán hely, stb.
De ha te már csináltál ilyet, akkor segíthetnél a rutinoddal
Csinálj fórumrandit! :o))) Én voltam már ilyenen, de mivel alapjáraton kreatív fórumlátogató vagyok, tehát abban a témában... és jóóóóóóóóóóóóóó vóóóóóóóó't.o)))
Szóval egy sört... a szép tavaszi/nyári napsütésben meginnék a Kedves társasággal, aztán megbeszélnénk az élet nagy dolgait. :o)))
pont azt mondom én is, hogy nem ilyen egyszerű.
Igen... ez így van! Észreveszem... lejátszódik először a fejemben (agyban)... és ha azt izgalmasnak találom, akkor... :)))
Nálam vmi ilyesmi...
Nem így értem. A nők többésge naiv ebben a témában szerintem. A pasik tudatlanok néhány olyan témában, amit pedig ti tudtok, éreztek jobban.
Ha ezeket megértjük a másik nemtől és nem megítéjük, ahogy mi gondoljuk, akkor alakul a dolog és kevesebb a csalódás.
Ez nem ilyen egyszerű.
Gyerekkorban olyanok vagyunk, mint a gyurma. Szülő gyúr. (főleg)
Itt dől el minden.
De rsze lehet később korrigálni, de nem könnyű
Hát jobb lenne, mert nehezen jönnek ki a dolgok szerintem a gondolatainkból, mire leírjuk.
A pasiban sexuális biológiai folyamatok indulnak be.
Mivel a nők nem ezt érzik jó pasi láttán (a legtöbbször) ezért azt hiszik, hogy a pasi is ugyanazt érzi, mint ők.
Hát nem!
Ez a különbség
Igen de nemcsak ezen múlik, sőt lehet hogy nem múlik semmi.
A Freud által kedvelt id szerepét pontosan azért nem tudjuk jól behatárolni, mert tudalatti.
... honnét működik a szex? ... szerintem az, hogy észreveszem, és pammmm, akár egy pillanatra is odakapcsolja a szemem, az mááááár...;))))... onnnét máááár...;
Neked honnét? :o))
(Imááááááááááádom ezt a fórumot! Nem lehetne ezt egy kerekasztalnál? :o))))
!
:o)))))))
Valami ilyesmi, de nem feltétlenül mintára gondolok.
A fiu növekedési szakaszában van egy időszak (ezt Fraud Ödipális szakasznak hívja), amikor nagyon fontos, hogy az anya és az apa hogyan viselkedik a kis fiúval. Itt sok mindent el lehet rontani.
Ááááááááááááh...... most fogom felvilágosítani... Csaba doktor Urat, hogy segge nem csak a Nőknek van...jó segge meg pláne... ! ;o)))
Kérem jelezzen, aki még így gondolja.... o))))
A naivitás pedig jóóó dolog... megőriz egy olyan valamit, ami örökké nyitva van ahhoz... hogy szép legyen még a holnap. :o))
Szóval szerinted a kihasználás oka a szülői mintába keresendő?
Észreveszi --- és sexuális folyamatok indulnak be között van különbség. Ezt keverik a nők sokszor.
Ezért ítélkeznek sokszor.
De mindíg oda fogom tenni, hogy nem feloldozó tényező
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?