Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT! (beszélgetés)
Ubi, én ilyet én nem mondtam h Csaba rám startolt, sőt! Kapcsolatban él, ezt is tudod...
Te feltételezted, h ő ide csajozni jött!
Lehet h téged irritál(t), de én tényleg csípem...
Ahogy téged is csíptelek...
Szóval mint már mondtam, én ide azért regisztráltam, h szórakozzak, kikapcsolódjak... a gyerkőcömmel kapcsolatos dolgokról infot ill. tapasztalatot cseréljek, erre úgy lettem beállítva Zizi és Ubi levélváltása alapján - mintha egy kis k..va lennék, aki átveri a pasikat!
Mi van????
Ubit nov. óta ismerem, kapcsolatunk alevelezés szintjén van, meg közel dolgozunk egymáshoz, néha együtt ebédelünk...
Csabát febr. közepén ismertem meg, néhány levélváltáson kívül más nem történt, nem is találkoztunk...
Zizi, én még a büdös életben hozzád egy szót sem szóltam! Te nem is ismersz engem! Mi alapján beszélsz te rólam???
Kit verek én át???
Kedves Zizi, Ubi és Csaba!
Jelen vagytok? Mert mondom a mondandóm...
Oh, a gyűlöletből szeretet! :)
Remek...
Akkor jó! Köszönöm - még elsősegély dobozt úgysem kaptam... :)
Végre, béke van...
Nem dilibogyót kell szedned, hanem a sebeidet kötözgetni!
Egy elsősegély dobozt kaptál, de jól válaszd meg kinek a segítségét kéred a kezelésnél! :-))))))))))))))))))))
Bocsi, tudom, hogy én sem vagyok érintett, csak azt szeretném elmesélni, hogy tavaly tavasszal mi is indítottunk egy ilyen fórumot, miután hasonlóképpen összekülönböztünk egy-két emberrel egy másik fórumban. Mondanom sem kell, azok akiket vártunk, nem jöttek...ellenben jöttek mások, nagyon jó fej csajok, akikkel azóta nagyon jó barátságba kerültünk. Azóta a "Kötözködés" fórum, már nem arról szól aminek indult, hanem egy nagy családról, jó barátságokról!
Lehet, hogy ti is így fogtok járni? Lehet.....
sziasztok, szép napot!!
Sziasztok!
A tegnapi parázshangulat után gondoltam, kell egy ilyen jellegű fórum is... Reméljük nem lesz túl népszerű! :)
Szóval Giuseppino! Mi a baj? Miért kaptam gyógyszer jelet? Miért kéne dilibogyót szednem? HM? Bántottalak? Mondd ha van mondandód!
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?