Kleca duma partija (beszélgetés)
En nagyon szeretem a meleget, s barmit megtudok tenni melegben is, mint hidegben. Egyet nem, nem didergek :)))
Nekem szinte mindegy milyen viz mellett vagyunk, mert en csak napozom, mostanaban meg az a lenyeg, hogy olyan viz mellett legyunk, ahol vagy gyerekmedence van, vagy sekely a partnal a viz, a kicsi miatt.
A nap kérdése: Maradjunk a melegnél.
Ma több kérdésem is van:
Milyen hatással van rád a meleg? Mi az amit ilyenkor szívesen csinálsz, s mi az, amit nem?
Itt nálunk széles a választék "vizekből". Te melyikbe mennél?
-aquapark sok csúszdával, hullámmedencével, stb
-termálfürdő. ami fedett, 1 nagy csúszdával,(kb 32 C, átlátszó "fehér" vízzel)
-hagyományos strand
-tó
-vagy valami más ötlet?
Én rengeteget iszok - főleg tonicot. Annak a kesernyés, kinines íze a kedvencem. S ha kell, naponta többször is zuhanyozok.
Amúgy a lakásunk nagyon klassz hűvös, a munkahelyen 23.5 C-ra van állítva a légkondi.
A biciklizeshez: en sem tudok:) Mar nem is akarok megtanulni. MIkor a nagyobbik fiam 3 evesen megtanult 3 nap alatt ketkerekun, akkor azt mondtam, ez nem lehet nehez...A 3. eses utan azt mondtam, ennyi. Belolem nem lesz Tour de France versenyzo:DDD
Pentek 13-rol: 2 rendor 150 €-val megbuntetett :(...Viszont az oceannal nem volt semmi gaz :)))
Régen szerettem tekerni, de mostanra tropa a cajgám. Ha még megvan a raktárban...
A mai napom vegyesen telt, kijutott mindenből. Jó volt a barátainknál, jót dumáltunk. A nap többi eseményét inkább hanyagolnám.
Miért nem szóltatok, hogy ma péntek 13 van?
Milyen volt nektek?
Neeeem.Erről már lecsúztam.A biciklizést gyermekkorban kell megtanúlni,mert olyankor alakul ki a biztonságos közlekedés művészete.
Mondhatom ,hogy megtanúltam biciklizni,tudok gurulni,de nem mernék forgalomban biciklizni.
De próbáltam!:)A férjem mindenáron meg akart tanítani:)
Egyszer egy csallánosban végeztem,azóta nem ülök biciklire:)
Vagy csak nem próbáltad még...
Bátorság!
Én pécsi vagyok és bizony itt sem egyszerű a bringázás. A forgalom nagy, kerékpárút kevés van, és bármerre indulok mindenütt dombok vannak. Ha kiskunhalasi barátainknál vagyunk nem hagyom ki soha a kerékpározást, ott nekem élmény tekerni!
Szobabicikli , hm....az sem rossz :)))
Egy ideje bicajjal járok be dolgozni. Sajnos a munkahely és a lakóhely között van egy meredek domb, így mindig pirospozsgásan érkezek.
Nem is hagyják szó nélkül a fiúk! De erre a válaszom: Ne irigykedj, csak bicajoztam.
A váltásokkal még gondom van, az Alföldön nem nagyon volt rá szükségem. Van valakinek jó tanácsa?
Halihó, nincs új kérdés???
Már hiányzik...
Nem mondta az anyukád, hogy ne nyúlkálj bizonytalan helyekre?
Rossz irányból várod az angyalaidat.:)))
Szerintem léteznek,és már érintettem is meg párat,de abban a pillanatban átváltoztak,nyafogtak,beosztották az időmet,megmondták mit tehetek,mit nem,stb.
Lehet hogy a kezemmel van gond?
igen, zömmel szeretem.
Leginkább az őrangyalokban hiszek. Egyik kedvenc filmem, az Angyalok városa, valahogy úgy képzelem el az angyalokat. Csak szerintem ők nem feketében járnak.
Én csak a Biblia véleményét tudom egyelőre leírni:
Léteztek, léteznek, vannak, különleges alkalmakkor különlegesnek nem tűnő embereket látogatnak meg, valamilyen "mennyei" információt hozva. Hamarosan beleolvasok a témába mélyebben, s majd közben elgondolkodom én is ezen a kérdésen.
A ti véleményetekre pedig nagyon kíváncsi vagyok.
A nap kérdése: Mi a véleményed az angyalokról?
Léteznek? Vannak? Te már érezted a jelenlétét az életedben? Minden érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Új dumahely!
- Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6...
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Milyen "csajozós" dumával akartak már levenni a lábadról?
- Pocsék szakítós dumák
- Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket!