Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Sziasztok!
Na most ven pár percem.Készvagyok a palacsintasütéssel!Persze jól is laktunk.:)
Regina most is majd kirugja a pocakom.Szerintem evés utáni tornát tart.:) Ma vagyunk 22 hetesek!
Majusibagar Isten hozott közöttünk.Huu de jó neked,már 27 hetes vagy!:D Hogy telt eddig a várandóságod?
Baxter.Megértelek.Nekem is elsö baba,és ittsem tulozzák el a vizsgálatot.Van Uh 1 hónaponta,de gyorsan lezavarják,és mindig minden ok az orvosnak.
Én szedek vitamint.Megnyuktat.Igaz rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszem.
Talan en azert erzem szükségletét,mert nehezen estem teherbe.Egy babát már elvesztettünk.
Én még Augusztusba elkeytem szedni a Pregnacara Conceptet.Ami segit teherbeesni.És rá 2 hónapra a tesztem pozitiv lett.És most ennek a terhesvitaminját szedem.És a pocakkrémét is használom.:)
De persze ha te nem akarsz szedni,és a vérvételed igy is kitünö akkor mellözd.Egy kedves barátnöm sem szedet.Minden eredménye jó volt,és most csodálatos 6 hónapos kislánya van.
Egy másik barátnöm a második babáját várja.Az eslö babánál koros hányással küszködött.Állandóan korházba volt.Most a masodiknal rajott,hogy a vitaminoktol van neki ez.A védönö el is tiltotta a vitamintol,de egeszsegesen kell ennie.
Te amugy hogy viseled a várandóságot?
Nemtudom irtam e már,hogy imádom a dajtot.Az elsö 3hónapban viszont a szagától is rosszulvoltam.
Tegnap meg megettem az összes sajtot a milánoihoz.Est el is mentünka boltba.És éjjel kitaláltam a mai menü sajtosteszta.Nagyon jól esett!Viszont van olyan étel amit imádtam,és most nemtudom megenni.Ez a Chips.Hihetetlen,de bármien izesitésü az illatátol is készvagyok.
Nektek van olyan étel amit régen imádtatok,és most meg nembirtok megenni?
Pandamama,te hogy állsz az evéssel?Birsz enni?Van kedvenced,és amit nem szeretsz?
Mosz mennem kell!Még irok este.
Hali!!! :)
Udv koztunk majusibagar! Orulok,hogy csatlakozol, es no a letszamunk.
Nincs mar sok vissza,hamarosan babazhatsz.
Mondok egy kozhelyet neked is:
ADDIG PIHENJ,AMENNYIT CSAK TUDSZ!! :)
De komolyan! En nem vettem komolyan, most meg legszivesebben egesz nap pihennek, es egy percem sincs ilyesmire... :)
de sebaj, van egy gyonyoru kisfiam. /aki nem hagy pihenni... :)
SZiasztok Csajok!
Igen,Cicu, szerintem hamar jo formaba fogok lendulni,mert enni nincs idom ,kondizni meg mar most jol tudok a babammal. :)
Tok jo,hogy lathattad a babad //meg akkor is,ha kicsit zuros volt a dolog...
Sziasztok Lányok!
Hogy vagyunk? Látom tényleg szépen gyűlünk....:-) Ma nekem szabadnapom volt, együtt a párommal....yuppiii...sajnos nem olyan sűrű mint szeretném. Voltunk ma csavizni egy kicsit, elég enyhe idő volt. Lefoglaltam a babashowra a jegyet májusba. Tök örülök neki. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy milyen lesz.
Kedves Baxter! Irigyellek, biztos nagy akarat erőd van ha tudsz minden nap főzni....én nekem nem megy. Két három naponta főzök, de van gy h csak valami hideget bekapok. A párom van úgy h reggel 8-ra elmegy dolgozni és csak este 11kor vagy éjfélkor ér haza...:-( Én szedtem Elevitet, az anyukám küldte otthonról az elején, most meg (ahogy már írtam korábban) a midwife-tól kaptam kálciumot meg halolajat. A halolaj borzasztó, nincs rossz íze amikor lenyeled de utána fel-fel jön büfi formájába (bocsi lányok nem tudtam szebben fogalmazni) és olyan mintha egy tonna halat ettem volna. Borzasztó! :-(
Szóval biztos kitartó csajszi lehetsz. Én elég sokat vagyok levert, eléggé ingadozik a hangulatom, főleg most. Ma olyan düh kirohanásaim voltak, hogy már elegem volt saját magamból nem hogy szegény páromnak. Kész csoda hogyan bírt ki ma. Egyszerűen olyan lelkiismeret fúrdalásom van....dolgozok mint az állat npi 800 órát és ahelyett h a támasza lennék még Ő támogat engem...olyan husi. Ma volt egy aranyköpése...megkérdezte h nem csatlakozhat e Ő is a fórumhoz??? :-)) persze csak viccelt.
Ma egy picikét mozgolódott az én drágám nem nagyon, nem erősen. Nem tudom h csak lustálkodik...remélem nincs gond. Megnéztük múltkor a szívverését akkor rendben volt minden. Márc 11-e a következő ultrahang....huh alig várom. Azt hiszem most ennyit.
Mindenkinek szép estét
sziasztok
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat a kérdésemhez, no meg az üdvözléseket. Igazatok van, valóban jobb, ha nem nyüstölnek folyton vizsgálatokkal, csak hát, első baba, és amíg nem vagyok meggyőződve róla hogy minden rendben van, addig nagyon aggódom.
Meg ugye elnézi az ember ezt a rengeteg sérült gyereket az utcán... szóval borzasztó hosszú az idő az első ultrahangig.
Bedobnék még egy kérdést, ha nem baj.
Mi a véleményetek a terhes vitaminokról?
Ami engem illet, nem vagyok semmilyen mesterséges készítmény híve, eddig sem voltam. Igyekszem természetes úton bevinni a szükséges vitaminokat meg egyebeket. Főzök minden nap, szerencsére a beosztásom lehetővé teszi, mert reggel dolgozom 4 órát, meg este 4-et. Ma például joghurtos sajtos kelbimbót csináltam. Egyszerű, finom, és folsavban, kálciumban gazdag. Ha valakit érdekel, szívesen leírom a receptet.
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, remélem még csatlakozhatok.
Én 27 hetes várandós vagyok, Londonban lakunk. Az első babánkat várjuk, fiú lesz :) Május 24-re vagyok kiírva. Örülök, hogy van ilyen fórum. Én most nem dolgozom, mert mi november végén jöttünk ki a férjemmel és akkor már 14 hetes voltam, így már nem is kerestem munkát.
Elolvastam az eddigi hozzászólásokat és látom, hogy szép színes a csapat :) Gratuláltok, akinek már megszületett a babája és mindenkinek gratulálok a pocaklakóhóz!
Én eddig meg vagyok elégedve az itteni terhesgondozással és örülök, hogy nem akarnak lépten-nyomon vizsgálni, mint Mo-on. Ott voltam ugyanis az első 14 hetemben és addig 2 hüvelyi és 1 hasi uh-om volt!! A hasi ok, az volt a 12-ik heti, de a 2 hüvelyitől kezdtem besokallni. Persze ez a kettő magánrendelés volt... Egyébként meg, ha ne adj Isten valami gáz van, akkor itt is alaposan kivizsgálják az embert. De ne legyen!
Na, majd még jelentkezem. Szép napot mindenkinek (bár itt nincs valami szép idő, esik reggel óta..)
Hello hello!
Pandamama a kisfiad igazi vasgyuro!De nem csodalom hisz irtad,hogy sokat eszik!Gratulalok,es csak igy tovabb!Es neked most a kisfiad az uj kondi.Rendesen megizmosodsz a hordozasaba!:D Amugy nemtunt onzonek az irasod!
En mikor ott dolgoztam Angliaba halottam a volt munkahelyemen az angol csajok kozt egy mondast:
Egy gyerek jo penz,ket gyerek megjobb,harom gyerek es nemkell olgoznod!(Lehet,h ezt mar irtam nektek) Eleg durva.Sok anyat es gyermeket latta.Anyuka elol epp siet uj rucit venni,a gyermek meg meg hatul az ut kozepen...Le sem szarja.Mar elnezest.Hihetetlenek az angolok az tuti.
Anyapocak:Nekem a babam mar 15 hetesen rendesen rugdosott.Furcsa is volt,mert elso terheseg.Most meg olyan eros,hogy neha osszerandulok a rugasoktol.Mindenki mas.A baratnoim is sodalkoztak,mert ok csak 18-19 hetesen ereztek ilyen erosnek.
De ha mar az en kislanyomnal tartunk.Ma voltunk Uh n.Ott kezdem,hogy tobb mint3 orat vartunk.A varo tele gyanus betegsegekkel.A parom kesz is lett.Nekem is elszalt a turelmem.Mondtak,hogy a vercukrom magas,csak nem ettem vizsgalat elott?Hozateszem 9:30 ra mentunk es ez delben volt.Mondom igen,mert meghaltam volna ehen!Nem tetszett nekik.Itt kesz voltam.Az ultrahangos gep egy ilyen kicsi szigeten 1000eves.Alig lattunk valamit.Az orvos osze visza kapkodta a vizsgalofejet.Kb 10perc alatt lezavart minket.Ugyhogy ma nagyot csalodtam.
De azert lattam,hogy a kislanyom hatalmas,es eros!Mondta a doki is,hogy jo nagy baba.Mindene a helyen,szep egeszseges.Azert persze mikor meglattam,jott a konyes szem,es a hihetetlen erzesek,hogy o tenyleg az en babam.Ittvan benem.
Alig vartam,hogy hazaerjunk majd ehen haltam.Foztem fincsi milanoit,bar Regina babam nem szeretni a paradicsomosat.Kaptam is tolle rendesen.A pocakom mint a Tenger ugy hullamzik.
Apa is figyeli.Soxor hihetetlen neki is az ereje.
Amugy nemtudom en vagyok e csak igy,de egy reklaom kepes vagyok pityeregni.Sot egy vigjatekon is.Hihetetlen.Ugyhogy elhiszem,hogy elpityerged magad Anyapocak!
Holnap leszek pontosan 22hetes.Mar nemsok es olelhetem a lanyunk.
Na elrakom magam holnapra,hosszu volt a nap.Volt egy nagy tropusi vihar is,ami kicsit lenyomott.
Kell az energia,mert holnap megin palacsintat sutok.:D
Erot es egeszseget mindenkinek!!!
Jaj lányok!
Most néztem a tv-be a "szokásos" szülős mősort és végig bőgtem....annyira várom már a pocaklakómat. Tudom h nem lesz egszerű de már jó lenne ha itt lenne....huh azt hiszem a hormonjaim kicsit túl tengnek..:-)))
Cicu: köszi a jelet!! :-)
Azta,azert meghallgatnam azt az osszesitest,hogy mit szamoltak bele a 250ezer fontba!! :)
Ezen en meg sosem gondolkodtam...hogy mennyibe kerul egy gyerek. Eszembe sem jutott soha,hogy az anyagiak miatt ne vallaljak gyereket (mert akkor valoszinu nem is vallaltam volna).
Szamomra ez olyan termeszetes,hogy csaladot alapitok,gyerekeink lesznek,es a gyerekeinkre koltjuk az OSSZES penzunket :)
En 15hetesen ereztem eloszor mocorgast, de "csak" azt a pillangoszarny-rebegtetes szerut :)
hetek teltek el,mig el mertem hinni,hogy ez tenyleg az.A baby-met erzem!! <3
Aztan nem is tudom,ugy a 20.het tajekatol lett konkret a mocorgas,azt hiszem.. Szoval szerintem semmi gaz,ha nem erzed meg erosen. Altalaban az elso gyermekuket varo nok ilyen tajon,a 18.het korul erzik eloszor a magzatmozgast.
Szoval a lenyeg,hogy orulj,amikor erzel valamit! :)
Sziasztok Lányok!
Csak megszeretném köszönni h "mindenki" itt van...olyan tök jó, chatelni a saját nyelvemen...
Szóval nem volt nagyon forgalmas napom, pontosabban nagyon busy, mert elég sokan jöttek a szállodába....komolyan egyszer összegyűjtöm az aranyköpéseket. Olyan hülyék tudnak lenni a vendégek. Ma tudtam meg h jóvá hagyják a szabadság igényünket így megyünk haza március 11-én haza, kőkemény 10 napra. Több mint a semmi. Az apukám 50-dik aszületésnapját fogjuk ünnepelni, meg a mi házassági évfordulónkat.:-)
Jaj lányok, tudjátok mit hallottam? Ma reggel megyek dolgozni, és hallgattam a rádióba a reggeli műsort, amiben olvasnak fel a nagy napi lakokból érdekes híreket. Nahát, az angolok kiszámolták h egy gyerek a születésétől 18 éves koráig 250 ezer fontba kerül. Ezeket a beteg embereket. Hányni tudnék tőlük. Olyan indorító!!! Múltkor kint voltak a szüleim és beszélgetünk h mennyire "anyagiasak" az angolok és végülis apukám mondott egy nagy bölcsességet: egy gyerek (természetesen azon kívül iszonyat szép élményeket és örömöt okoz) azon kívül egy "befektetés". Ha nem csinálsz gyereket, akkor ki a Jó Isten fog kitolni az udvarra reggel, amikor már olyan öreg leszel és visszatolni??? Egy gyerek, család egy örök körgorgás. Amíg gyerek vagy, míg felnősz a szüleid gondoskodnak rólad utána pedig fordul a kocka, majd a gyerekek támogatják a szülőket, nekik gyerekeik lesznek amibe a nagyszülők is bogságukat leli. Ennyit erről.
Az én picikém 18 hetes és még nem nagyon akar mozgolódni. Van egy kicsi, ritkán. De nem intenzíven. Nektek mikor kezdett el mozogni aktívan???
Puszilom a Pocakmamákat és pandamamát meg Márkot!!:-)
pandamama!
nagyon husi a kommented... igen, van rólam képe a Húgomnak!:-))
Koszi,Cicu a biztatast. Nem tudom,jo anya vagyok-e, de szeretnek a leheto legjobb lenni.
Csak neha annyira fura,hogy most en csak es kizarolag anya vagyok, mert semmi masra nincs idom...lehetosegem... Majd meglatjatok, most lehet kicsit onzonek tunik,hogy ezt irom...
Anyapocak,azt hiszem,lattam rolad fotot :) Zsanett iwiwjen.Lehetseges? Szep vagy.
Sziasztok lanyok!
Kepzeljetek,voltunk ma a vedononel,es Markom mar 4 es fel kilo!!! Es meg nincs 3 hetes.
4,03mal szuletett,es mikor hazajottunk a korhazbol 3,8 volt,mult heten visszanyerte a sulyat, 4,1re, es mostanra,egy het alatt megint majdnem fel kilot hizott es 4,5 kilo lett.
Hihetetlen milyen gyorsan gyarapodik!!
El sem fogom birni.
Igy is sokszor faj a vagasom,amikor hordozgatom.
Pedig nem erzem neheznek abszolut.
Huuu ezt aztan jol leirtam! :)
Bocsi csajok.Nem igazan szeretem ezt a gepen.
Megegyszer koszonom a kedves szavakat mindenkinek!
Cirbolya!Nagyon orulok,hogy minden ilyen jol sikerult!Gondoltam,hogy nem csak en pityergem el magam.Ketszer elolvastam amit irtal.:D Olyan jo.Nagyon gratulalok!
Az itteniek ugymond fo etele a kagylo.En is ettem egyszer ketszer,de nekem nem jott be.Tul ragos...Ittis fozok szinte minden nap.Jo kis hazaiakat.Az itteniek nemtudom igazabol,hogy foznek,de a Dominikaiak istenien!
A palacsinta jol sikerult,es jolesett az egesz csaladnak.Fini vaniliapudingal.Nincs olyan het,hogy legalabb egyszer ne sussek.:D
Minden anyuka bizonytalan a dolgaba szerintem.De aki ezt erzi az jo anyuka!Pandamama biztos vagyok,hogy a kisfiadnak nagyon jo dolga van,es jo anyukaja!
A kislanyom delutani ujdonsaga a lefele rugdosas.Es ez olyan ilyeszto.Mindig azon gondolkodom,rug egyet lefele,es baj lesz.Nagyon eros.Persze tudom,hogy nem lehetseges.Egesz delutan ra figyeltem es biztattam rugdoson csak.Talan igy estere elfarad,es hagy kicsit aludni.
Holnap reggel ultrahang.Nagyon varjuk!:D
Aztan milanoit fozok.Van valami jo regeptetek?
Szep estet kivanok mindenkinek!
Holnapra szep napot!
Nagzon szepen koszonom!Nagzon jol estek a szavaid.
Igen szerencses vagyok!Foleg a parom miatt!
Cicu!!
ez nem fair..... Olyan gyönyörű helyen vagytok...nagyon szép a pocakod és nagyon szépek vagytok a pároddal...
sziasztok lányok!
Pandamama: én is biztos vagyok h mindenki másképp éli meg a terhességet és persze utána a babázást. Én páldául iszonyatosan félek ha nekem meg lesz a bébi és a párom éjjel nappal dolgozni fog h mi a jó istent fogok csinálni, ahogy sajna nincs túl sok barátok körülöttem, az angolok meg nem nagyon barátkozósak. Majd meglátjuk...legfeljebb találkozunk veletek félúton....:-)Az anyaság nem egyszerű....én nagyon hálás vagyok anyukámnak, szerintem nagyon jó "munkát" végzet rajtam meg a Húgomon és Ő úgy csinát mindig mindent h soha nem láttam a "kulisszák" mögé. Soha nem láttam kifakadni, hogy túl sok a nyomás rajta vagy szülés utáni depresszióba szenvedett volna, vagy ami a legújabb trendi főleg az angolok körében, hogy egy gyerek milyen drága. Hát aki így gondolkodik annak nem való....
Cicu: kitartás. Mindig minden okkal történik. Oda fönt a nagy fehér főnök tudja mit miért csinál.:-)
Egyik éjjel arra keltem fel, majd bepisilek a fájdalomtól..a jobb lábam úgy begörcsölt...nekem egy pöttyet még a derekammal szenvedek. Van úgy h fáj elég rendesen aztán elmúlik...furi
Cirbolya: az első bekezdésed, a parkolásos,futások, kések, bepisilek történetedet mintha én írtam volna. Velem épp ugyanígy történt.....:-) Vicces. Gratulálok az ultrahanghoz....Úgy látszik nektek egy kicsit meghittebb volt, mint nekünk. Ahogy írtam a mienk olyan siettetős volt..gondolom nekik nem az első baba volt akik láttak, de neke igen!!
Kedves Bexter!
Üdvözlünk. Ami az én tapasztalatom: 18 hetes terhes vagyok, itt nem nyagatják a kismamákat, még egy nőgyógyász nem látott és nem is fognak alulról amíg meg nem szülök. Vérvétel a legelején, postán érkező időpont a kórházba mikor kell menned a 12 hetes uh és amikor ott végeztél akkor kapsz a kórháztól időpontot a 20 hetes uh-ra. Én egy kicsit mama barátibbnak tartom ezt a módszert, mint amikor 6-7 hetes terhes vagy, még nagyon óvatosnak kell lenned és hüvely uh-ot csinálnak-otthon. Kinek a pap kinek a papné. Nem fognak agyon szekálni, itt összesen 2 uh van és talán 4 terhesgodozás a midwife-val az egész terhesség alatt... remélem tudtam egy kicsit segíteni. Szóval postán fogsz kapni a helyi, vagy közeli kórjázból egy levelet, amelybe leírják h mikor kell megjelenned a 12 hetes uh-ra. Ott lesz tel szám is, azt hiszem le tudod módosítani ha nem jó az időpont.
Jó éjszakát mindenkinek....
valoban csodalatos uh-on latni a kis lenyt,aki benned el.
orulok,hogy ilyen jo elmeny volt szamodra.
gondolom,alig varod a kovetkezot :)
udv koztunk,Baxter.
hat engem itt egyszer sem nezett meg orvos,nogyogyasz a terhessegem alatt.
csak a midwife-hoz jartam vegig.
jajjj de jok a kepek.....
szepen latszik a pocid.
Koszi a biztatast,en is bizom benne,hogy egyre konnyebb lesz.Amugy imadom am a kisfiam , csak bizonytalan vagyok meg,hogy jol csinalom-e a dolgokat...
jajj koszi,hogy gondoltal rank egy ilyen szep napon :)
hajokazas,hmm imadnam
es miket esztek ott?
ja,latom palacsintar :)
Sziasztok Kismamak!! Megvolt a varva vart elso ultrahang.... eletem legszebb elmenye:)!! Nagyon-nagyon pozitiv tapasztalataim vannak rola!! Elmeselem az elejetol ha nem baj...:)
Parkolohely semmi, tok messze tudtunk megallni, es mert mar szinte ido volt, az eleg nagy tavolsagot futva tettuk meg, plusz nagyon kellett pisilnem, amihez a futas nem igazan segitett...
Mindegy, epp idore ertunk be, vartunk kb 20percet igy is mire behivtak, ahol is "engedelyt" kertek egy ujfajta gep hasznalatahoz...illetve plusz 2 ember jelen letehez akik a gep hasznalatat hivatottak magyarazni
Mi orommel mondtunk igent, hiszen ez egy csucs technolgiaju uj gep volt, borzaszto nagy monitorral...
Es picivel kesobb meglattam a bebinket:):):) ..lanyok en azt az erzest nem tudom szavakba onteni.. menten ott elsirtam magam, az orvosok nayon aranyosak voltak, adtak nekem zsepit is! FOLYAMATOSAN mondtak mit latunk, mi hol van, lattam a pici szivet dobogni, es allandoan mozgolodott... szegenykem, nem szokta a futast szerintem...:):)
Vettunk 3 kepet, de utana meg adtak egy parat csakugy, mindent rendben talaltak, minden normalisan zajlik, most 11hetes 4 napos vagyok, szeptember 9 a szules varhato idopontja... Utana atmentem vervetelre is, a down szindroma miatt, de remelem rendben lesz, hiszen a nyaki redo vastagsagat megmertek az uh-n es mondta a holgy nagyon alacsony az ertek, ami jo:) bar nehezen tudtak megmerni, mert az en picikemnek mindig a nyakanal volt a keze, meg integetett is nekunk 1x!!
Jaj de jo erzes... mostmar picit leeresztettem, hiszen lattam a babamat, olyan tokeletes formaja volt, mondtak hogy az agyacskajanak is nagyon szep formaja van:)!! Hat mostmar leallitom magam..mert ejfelig tudnam irni mlyen boldog vagyok, es milyen kedvesek voltak hozzank, ugy ereztem, hogy ez az egesz csak ROLUNK szolt, a parom is fatyolos szemmel nezte az esemenyeket!!
Mindenkit udvozlok, jo pihenest es jo munkat minden Kismaminak!!
Udv Baxter itt a forumon, mostmar nem en vagyok a legfiatalabb..:)!
Sziasztok csajok!
Baxter üdv itt a fórumba.Sajnos nemsokat segithetek a kérdéseden,mert én még nem érkeztem meg Angliába.
Bocsi,hogy megin eltüntem hétvégére!Szombaton 3 ig pihentem a párommal,filmet néztünk.Nemvolt jó idö.Mostanság sokat esik.Igy nemvolt kedvünk felkelni.Délután a barátokkal voltunk.Vasárnap ugyvolt,hogy egész nap a parton sütögetünk az itteni Magyar barátokkal,(mert vagyunk páran)de végül hajózni mentünk.Van egy kis hajója az egyik ismerös párnak.Láttam cápát!Én nagyon félek tülle,pedig ezek itt a partnál nagyon picik.Aztán a szomszéd szigeten kikötöttünk,és estig ott voltunk.Én csak pihentem,ettem,ittam.Jó volt.
Eszembe is jutottatok.Föleg Pandamama,mert tudom menyire szeretne ilyen helyen élni.Nagyon szerencsés vagyok.Mind abban,hogy itt élek,mind hogy csodálatos a családom!Igyekszem nem borúsan gondolni mindenre.
A kislányom hihetetlen örökmozgó!Annyira erös.Néha már kelemetlenek a rúgásai.És persze akkor nem alszik mikor én szeretnék.Már érzem,hogy megvan a kis egyénisége.Azthiszem tiszta apja lesz.De nembaj.Inkább rá hasonlitson!:D
Holnap ultrahang,és holnapután 22hetes leszek.Hihetetlen!
Cirbolya:Na milyen volt???Irj mindenképp!Gondolom nagyon izgultál!
Anyapocak a tornát én is megnézem,mert elkeztek rohamosan feljöni a kilók.Pedig eddig nagyon jól tartottam magam.Most igy 22 hetesen tartok kicsivel többnél mint 3 kiló.És ez a plusz,alig 2-3 hét alatt jött fel.
A lapos has hirdetéstöl én is készlettem.Jó helyre rakják be!!!
Bár személyesen sajnos nem ismerlek,de tudom,hogy nagyon jó édesanya vagy Pandamama!És pont ezért érzed furcsán magad.Bár elsö babámat várom,bizom benne,hogy idövel egyre könyebb lesz.És csak anyit tudok mindani gondolj erre,és kitartás!
Sajnos nemtudok idöpontot mondani,mikor megyünk.Kezdünk kicsuszni az idöböl.A tervezett dátum Márc.14 lett volna.De nemtudjuk eladni az autónk,sajnos senki nem vesz itt manapság kocsit,mert nincs pénz.És addig nemtudunk elmenni.Egyre nehezebb minden itt.És 1 hete azón rágódunk milyen jó lenne maradni.Ujra kell mérlegelnünk mindent.
Uj várandós problámám van.És ez nemás mint a lábgörcs!Hihetetlen mód fáj Szobat óta napi 2-3 szor.Vitamint szedek,ugyhogy tuti nem attol.Lehet többet kéne mozognom.A széklet problémám a hétvégén oldodott meg 4 nap után....De hogy mitöl nemtudom.
Nállatok csajok minden ok????
Nagyon szép napot kivánok mindenkinek!
Most megyek palacsintátsütni!
Sziasztok!
Most csatlakoztam a fórumhoz, hogy első kézből gyűjthessek hasznos információkat. Észak Yorkshire-ben élek és a 10. hétnél tartok.
Rögtön volna is egy kérdésem. Egy kicsit az az érzésem, hogy elég gyér itt az orvosok érdeklődése az újdonsült kismamák iránt. Eddig egy kb. 5 perces beszélgetésem volt a háziorvossal és egy 15 perces a midwife-fal. Az összes eddigi vizsgálat 1db vérvétel volt. Ez nálatok is így volt? Itt nem szokás hogy az embert megnézze egy nőgyógyász?
A 12 heti ultrahangról én is hallottam, de csak hírből, nekem a midwife-tól kapott "menetrend" 1db ultrahangot jelez a 20.héten.
Várom a hozzászólásokat, és előre is köszönöm nektek!
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?