Kislányom szellemeket lát (beszélgetés)
Nagyon félelmetes amiket leírsz.
Milyen házban laktatok?Úgy vettétek valakitől?
Szerintem a legfontosabb az lenne,hogy elmond a kislányodnak,hogy bármit is lát,nem árthat neki.
Én átrendezném a szobáját,más színre festeném,a szekrényt kivinném,és az ágyát feltétlenül másik helyre tenném.
Mesélnék neki a farkasokról,akik igaz vadállatok,de nagyon okosak és csodálatosak is.
A lényeg,hogy nyugtasd meg ,hogy nincs mitől félnie:))
"A farkasok békeszeretõk és normál esetben senkire sem jelentenek veszélyt. De emellett erõsek és territoriálisak, ezért a legjobb, ha "kopogsz, mielõtt belépsz"."
Mikor terhes voltam a kislánnyal az előző házunkban laktunk történtek érdekes dolgok. Pl. elkapcsolt magától a tv a 13-as csatornára és nem tudtuk elkapcsolni onnan, ajtók csapódtak be mikor nem volt huzat. Folyamatosan arra ébredtem éjszaka, hogy egy arc nélküli fekete csuklyás alak áll az ágyam mellett és világító piros szeme van és érzem, hogy rossz szándékú. Folyamatosan lépéseket hallottunk a padlásról, mintha valaki mászkált volna odafenn. És nem csak én hallottam, hanem a férjem is. Volt, hogy 3-4 év körüli kislányt láttam akinek még a hangját is hallottam, hogy :Anya segíts! Félelmetes, főleg, hogy elég racionális beállítottságú vagyok.
Aztán mikor megszületett a kislány soha nem akart elaludni. Először a hasfájásra fogtuk, aztán hisztire, aztán mikor már beszélni tudott mindig mondta, hogy nagyon fél a farkastól.
A két gyerek egy szobában aludt és alszik most is. A kislány éjszaka rendszeresen hisztérikusan felsír általában éjfél és fél egy között minden nap. Volt olyan eset, hogy sírt, odamentem megvigasztalni és mondta, hogy a kisfiú nem hagyja aludni. Mondtam, hogy ne hülyéskedjen, mert a bátyja már rég hortyog. Nem ő, hanem ő mondja és mutat a sarok felé. Félelmetes volt.
Hívtam egy férfit. Azt mondta, hogy mindenféle démonkapu volt és van nyitva nálunk, meg hogy vannak nálunk holtak szellemei, élők szellemei, démonok, meg farkasok.
Csinált valami számomra hókusz-pókuszt, azt mondta, hogy küld angyalokat. Jó küldjél, gondoltam. Nem voltak otthon a gyerekek mikor nálunk volt és én nem szóltam róla nekik. Este jött a kislány, hogy eltűntek a farkasok és jöttek helyettük szárnyas nénik.
Én nem vagyok járatos ebben a témában, de elutasító sem vagyok, mert látom a gyereken, hogy valamit tényleg lát.
a tükör, egy kapu, a dimenziók közt. egy örvény, átjáró. Fontos! éjfél után ne nézzetek tükörbe, a kislány, pedig végképp ne! A tükröt esténként egy fekete lepellel teljesen le kell takarni! És nem árt, ha minden este gyújtassz egy fehér gyertyát, és mond magadban, a szerete nevében.A gyertyát ne fújd el, semmi képpen sem, hagyd hogy végigégjen. Nem kell nagy gyertya, egy kisebb vékony tökéletesen megteszi ere a célra, a lényeg, hogy fehér legyen!
Ha nem tapaszatltok változást, én tudok szakértői segítséget kérni, majd írok priviben, ha gondolod!
kijött a szobájukból, elmondta ezt, aztán visszament. szerintem neki nem volt rossz ez az "élmény", legalább is azóta sem mondta...
ez egyébként pár nappal ezelőtt történt, furcsa volt nagyon, de nem sokáig gondolkodtam rajta. most ilyedtem meg egy kicsit, hogy olvastam taylor1977 történtét...
a lányom azt mondta valamelyik nap, csak úgy odajött hozzám:
Anya ő volt az apukám, amikor nem te voltál az anyukám, amikor még nem születtél meg.
Kérdeztem tőle, hogy ki? Annyit mondott, hogy az a bácsi.
Azt hittem, csak fantáziál...3,5 éves!
ha esetleg van kamerád (ha nincs v.ki adjon kölcsön )felvehetnél pár óra hosszat mikor bennt van a szobában a gyermeked.
Vagy ezt már próbáltad?
Na várj, kezdjük előlről...
Húúú, ez keményebb dió...hogyan kezdődőtt?
Beszéltetted erről, hogy segíts neki feldolgozni?
Mivel bántották, mi volt amikor nem bogi volt...kérdezgetted? Hányan vannak, mit akarnak?
A rossz érzés, az lehet attól,amikor tele van a ház szellemekkel, vagy van ott egy átjáró vagy valami történt ott... nos lehet, hogy vele jöttek.
Sokat segít az ima is, próbálj meg a lányoddal együtt imádkozni, amikor ott vannak és fél(elég a miatyánk, üdvözlégy...) a rosszat elűzi.
Ha végkép nem boldogultok, amit tudnék ajánlani, azok a táltosok( azt hiszem a www.taltos7.hu
Igen ébren is látja őket.
Azt mondja: Gonoszak és bántottak engem máskor mikor nem Bogi voltam és véres lett a kezem.
Az előző házunkban volt egy szoba, ahova nem szívesen mentünk be, mert olyan rossz érzés volt. Már elköltözünk onnan, de a mostani szobájukban ugyanaz a tükrös szekrény van.
Lehet, hogy hülye vagyok, de már ilyenre is gondoltam, hogy a tükrön keresztül jön át valami. Hallottam már ilyenről.
Na most a kutyák el szoktak "vonyítani" embereket, ez bizonyított. Nekem annyi a tapasztalatom, hogy volt egy kutyánk anno, egyik nap a nyitott ajtonál az előszobába elkezdett borzalmasan vonyítani, nem tudtunk mit csinálni, csak a szüleim mondták, menj el, mert bajt hozol a házra" Egy hét múlva apukám meghalt...
A szellemek nem rosszak, legalább is nem mind. Ők nem tudják, hogy mi van, azt hiszik élnek... halál után 48 napjuk van, hogy átkeljenek a fénybe, nos akihez ragaszkodnak annak nem sikerül íg keresnek valakit, aki segít nekik
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?