Kislányom szellemeket lát (beszélgetés)
Éppen most mesélte a férjem, hogy a másik házban neki is volt hasonló élménye. El is felejtettem már, pedig akkor mondta. Látott egy nőt teregetni. Azt hitte én vagyok, gondolta is, hogy milyen eszement vagyok, hogy éjszaka teregetek. De én ott aludtam az ágyon. A nő hátranézett, észrevette őt, aztán gyorsan leguggolt és el is tűnt. A padlásról folyamatosan lépteket, szaladgálás zaját hallottuk, meg hogy gyerekek nevetgélnek. Ezt nem csak este, nappal is.
Most panel házban lakunk, de Kb. 300 méterre van egy temető. Az ablakból nem látni oda.
Ahol most laktok hová épült minek a helyére? Mert ma már építenek új lakótelepeket régi temetők helyére.
S mint tudjuk a holtak ragaszkodnak ahhoz a helyhez ahol a sírjuk van.
valószínű, hogy ugyan úgy megijednének :D
mert a racionális gondolkodásba ezek nem férnek bele :)
megkérdezhetem hogy hogy álltok a horoszkóppal? mármint lehet hogy sok összefüggés nincs, de azt vettem észre hogy a halak nagyon is érzékeny...én az vagyok...sokszor vannak megérzéseim, és más halakkal is beszélgettem, akik hasonlókat számoltak be... persze lehet ennek valóban semmi köze hozzá :)
akkoriban én is nagyon sokszor éreztem hogy figyel valaki, valahogy éreztem hogy nem vagyok egyedül, amikor megfordultam nem volt ott senki...de a hideg futkosott a hátamon..
sokszor ma is félek...nem is volt ez olyan régen, két éve volt az utolsó ilyen h láttam valakit, az meg h érzem hogy néznek, kb egy hónappal ezelőtt...pedig a kutyi mélyen aludt a lábamnál...elméletileg ő is kellene hogy érezze ha valaki itt van
igen az, csak én nem aludtam olyankor!
hanem teljesen ébren voltam...
de a párom is teljesen megijedt...
és nekem is meg akarta fogni a kezemet
elmeséltem a barátnőmnek, aki azt mondta, h ő is találkozott vele, csak nem merte senkinek sem elmondani, mer hülyének néznék..
én elmondtam anyának, de ő is csak legyintett h ez butaságg...hát én nem így éltem meg...
nos én megértelek, és tudom milyen amiket írtál
és remélem használ valami nálatok!!
mert ez rettenetesen rossz dolog...félelmetes..
No én is végigolvastam az egészet, és csak annyit mondanék, hogy ez egyáltalán nem vicces.Én felnőtt fejjel láttam dolgokat...embereket, nekem is volt fekete csuklyás ember, egy fehérbe öltözött nő virágkoszorúval a fején, és egy gyerek..nem egyszerre láttam őket, hanem egyik nap ezt másik nap azt...és nagyon megijesztetek!!!
ami érdekes, hogy az arcukat sohasem láttam, csak valahogy tudtam hogy milyen neműek...egy jó ideig amikor jöttek, csak álltak az ágyam végében, majd egyszer a fekete csuklyás odajött hozzám és meg akarta fogni a kezemet...azt hittem a szívem kiugrik a helyéről... és mielőtt bárki azt gondolná, hogy álmodtam, akkor mondom, h nem...teljesen ébren voltam, éppen ment a tv, vagy még a villany égett de már késő volt... szerencsére mostanában nem jöttek, mondjuk már 2 éve van egy kutyám, mert rettenetesen féltem...még akkor is, amikor a párom itt volt mellettem, és láttam, és mondtam neki hogy itt van, persze ő nem látott semmit, csak nagyon megijedt attól, hogy milyen gyorsan vert a szívem...olyankor a mellkasomra tette a kezét, és próbált megnyugtatni...de rémisztő volt...
Az én fiam még olyanokat is szokott csinálni,hogy megmondja előre,hogy ki fog bejönni az ajtón,pedig az még a közelbe sincs.Ma délután is ébredés után azt mondta:Patrik mindjárt fogja lökdösni az ajtót.Mire én:Patrik alszik a folyosón.Fél perc múlva már lökdöste is az ajtót.
Patrik a macskánk.Persze lehet csak meghallotta a nevét és azért akart bejönni.
Kedves Taylor!
Elolvastam az összes hsz-t.
Nagyon sajnálom, ami veletek történik, remélem, sikerül valami megoldást találni.
Mi lett végül a szekrénnyel? Én is sokat olvastam már erről, hogy tükröt nem ajánlatos hálószobába tenni.
Hogy van most a kislányod?
Konkrétumok kellenek, bármilyen lényegtelennek tűnő infó is jól jönne. Alaposan átolvastam a hozzászólásaid, és ezek alapján nem bölcs farkasok. Van egy elképzelésem az egésszel kapcsolatban, de még utána kell néznem. A legjobb olvasnivaló amit ajánlani tudok, az a folklór. Nem valószínű hogy bármi hasznosat találnál benne, de más anyaghoz nem jutsz hozzá.
Azt írtad hogy egy férfi küldött angyalokat és a farkasok eltűntek. Mennyi időre tűntek el? És a férfinak mi a foglalkozása?
Szia Taylor!
Beszélgettél a kislányoddal?
Ezt azon az oldalon olvastam T.K.-től.
"Nos altalaban az egyik tevhit, hogy ha elhagyjuk testünket, akkor az asztral terben megtamadhatnak bennünket es ezert vedelemre van szüksegünk.
Többen beszamoltak olyan elmenyekröl is amikor valami kellemetlen elmenyük volt, söt "rossz szellemek" fenyegetöen hatottak rajuk. Elmeselnem egyik elmenyemet.
Egyszer egy kilepes utan lattam egy hatalmas nagy kutyat, ami fenyegetöen vicsorgatta ram a fogat. Mivel mar volt hasonlo elmenyben reszem, tudtam hogy a kutyat csak a sajat felelmem produkaja.(tudniillik a felelmeink a gondolataink altal tudnak teremteni az asztralis terben) nos összeszedtem minden batorsagomat es ezt mondtam gondolatban. -Tudom hogy ez csak egy illuzio, csak a felemem produkalja ezt az illuziot.
Es abban a pillanatban eltünt a kutya.
En pl ha elhagyom a testemet, akkor elöször felveszem a kapcsolatot a szellemi vezetömmel, aki mindig egy vedelmet biztosit a szamomra. Es ezt a modszert mindenkinek ajanlom, ha bizonytalan, akkor az elsö, ami tennie kell, a szellemi vezetöt hivni. Ez mindenfele keppen egy vedelmet fog nyujtani."
Fél a gyereked a nagy kutyáktól? Csak mert korántsem biztos, hogy pontosan emlékszik az állatra. Mármint, hogy farkas lenne. Lehet, hogy egy nagyon nagy testű fekete kutya, ami hasonlít a farkasra...
Ha ez így van, akkor esetleg alátámasztja azt a dolgot, amit a canadahunon olvastam egy pasi élménybeszámolójában, miszerint a félelme hozta létre a kutyát, amikor oylan állapotba került, hogy kiléphetett a testéből. Sokan csak akkor látnak. Ha a gyermeked is csaka sötétben este fél, akkor az lehet amiatt is, hogy eljut arra a tudatszintre vagy hogyishívják, amikor lát...ki tud lépni a testéből stb.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?