Kinek lenne kedve velem formába hozni magát? (beszélgetés)
mensi előtt vagy?mennyivel?Nekem előtte be áll a súlyom nem igazán mozog ,vagy nőni kezdek a víz miatt,ha meg közben fogyok akkor tartom a súlyt majd a végén leesik rólam:)))Ha most kell jönnie és így mértél fél kg val kevesebbet az nagyoon jó,amúgy is,de akkor lehet ,hogy az még több....
Na de hol van miel77??????????????
Lehet! Erre nem is gondoltam. :D
Egyébként naponta. Idegesítő, de már annyira nem veszem fel, egyszerűen csak trackelem a programon belül és a zsírszázalék méréshez is kell.
A kajába nem merek belepiszkálni, mert vasárnaptól nő az edzés hossza is és a nehézsége, nem akarom kinyírni magam és szerintem pont ennyivel lesz pöpec. :) Meg ugye mit várok a pihenőhéttől.. :)
Csak siránkozni akartam kicsit. :D
Milyen sűrűn mérsz ????lehet megfog jönni azért stagnál:)))))))))))))
komolyba...annyira nem értek hozzá ,de azért az az edzés amit te űzől.....elég izom fejlesztős nem???OKé hogy nem 4-5 nap alatt növeszted ....de azért biztosan befolyásolja a mérleget!
Neked is szép jó reggelt!
Köszönöm szépen:)))
Délután megyek kertbe ..addig házikó :))))de délután :)))olyannal én nem megyek sehova ,aki első felkérésre dolgozni hív,konkrétan stéget javítani:))))))))))))))))))))))))))))
Pálinkás jó reggelt! :)
Engedd meg, hogy gratuláljak! :)
Menj ki inkább a kertbe, szép idő lesz ma is, kell a napfény. :) Vagy menj el horgászni az arccal. :)))))
Belekukkantottam a naplódba és onnan gondoltam. :)
Mert egy mandarin nem 45 kcal, 100g annyi, ami kb 2-3 darab mandarinnak felel meg. Aztán ott az alma, nagyjából 30-35 kcal 100g, de egy alma közel 150-300g körül mozog. Aztán a banán, 105kcal 100g, de egy közepes 150g+ fele jár.
Nagyon nem mélyedtem bele, csak ezek voltak szembetűnőbbek. :)
Bár olyan nagy eltérés nincs, átlagban kb annyira jössz ki, nem akartam kukacoskodni. :)
:))))Igen milyen jó ,mikor egy feladatra nem úgy tekintesz ,hogy "megkell" csinálni ,hanem de jó tehetek valamit még:))))Ezt én is nagyibn szeressem:))))
világos,hogy annyira látványos változás nem lenne látható ....te tudod ,mikor érdemes majd új képet készíteni ,de azért ha lehet osztozz velünk majd a learatott gyümölcsöd örömében:))))
holnap remélem én is örömködöm hajnalban a mérlegem számaiban:))))
Így néztem ma is. :)) Meg holnap is így fogom. Sosem lelkesedtem még ennyire ásásért előtte. :))))
De látod? Kedves mosolyért már inkább mennék. :))
Nincs olyan látványos változás azokhoz képest, mint amiket már kitettem. Egy-két centi nem tűnik fel úgysem. Újabb két hét múlva viszont már biztos láthatóbb lesz, úgyhogy szerintem majd akkor teszek még a mostaniakhoz. :)
0404 Látod Nyrn kommentjét??Szerinte is ehetnél többet!!!:))))
Szerintem is ,de a 960 sokkal jobb mint a 600 ........
Jó pénzért???:))))))))))))Ne viccelj :)))test edzésed meglenne ,szóval haszon :))))nézd így:)))
kedves a mosolyom azzal is fizethetek:)))
viccet félre téve ...biztos ,hogy meg lesz az eredmény ,hiszen kitartó vagy ,tele lendülettel ,akarattal ,és kitartással,ezeknek mind mind hatalmas értékük van ,az eredmény meglessz!!!!!:)))))))))Fotót is kapunk????
Én nem akarok beleszólni a világért sem, de annyi mozgás mellett, simán ehetnél többet, sőt, szerintem kellene is. :)
Még szerencse, hogy nem méred a kaját. :))
További ajánlott fórumok:
- Személyes beszélgetéshez lenne kedvetek?
- Jelen pillanatban mihez lenne kedvetek?
- Kinek lenne kedve beszélgetni?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- Mit tennél, hogy csúcsformába hozd magad, ha csak 3 napod lenne a nagy találkozás előtt? Van rajtad 7-8 kg súlyfelesleg is... :(
- Formába szeretném hozni magam, ehhez kérek segítséget