Kinek lenne kedve velem formába hozni magát? (beszélgetés)
Szia miel77!!!már hiányzott a jelentléted!!!:)))örülök,hogy újra itt vagy!!!Számítottál rá ,hogy sajna ilyen lesz a négy nap:(((elhiszem,hogy sz@rul voltál a sok féle elszokott kajától!!!Ha mérsz oszd meg velünk:)))biztosan meglesz az eredmény!!!
Nyrn ,keményedett az edzésed is ,gondolom azért vagy éhesebb!Vagy megint mensisel???:)))))Örülj is :)))))0404 édeském ,hogy állsz ma??? én lassan lépek 1 órás sétára ,a füvemet már elültettem:)))puszim mindenkinek!!
pusszi :)) Ti is hiányoztatok :))
Húú ha belegondolok hogy nincs két hét ápr. 1ig, és félmaraton... ahhh, durva, nem tudom hogyan fog menni.. nem úgy sikerült a felkészülés, ahogy terveztem.
Sziasztok :)))
Mennyit írtatok, nem bírom visszaolvasni :))
Húú kb. 3 napig még netem sem volt, ilyent azért ritkán csinálok!
Meg volt a hosszú hétvége, a szülinapi családi ebédnek az lett a vége, hogy annyira elszoktam az ilyen kajáktól, hogy teljesen kidőltem, hányingerem volt és fájt mindenem. Pedig nem ettem olyan marha nagy adagokat, inkább többfélét. Tegnap böjtöltem vacsiig, olyan jól esett szinte semmit enni, zöldséget meg gyümit. Időm sem volt feljönni, drágám szülinapja volt és meglepi kajcsit meg tortát csináltam, aztán közös squash majd ünneplés.
Most már vagyok újra aktívan! :) ma kéne újra centiznem, eltelt egy hónap, de megjött... így mindig több vagyok.
Az edzéssel kicsit lazsáltam, most már össze kell szednem magam.
Mindjárt április, csajok meg lesz az eredmény?? Nekem kilóban biztos nem, egyszerűen nem akar elmozdulni a mérleg, rem centiben azért csökkentem.
Jó reggelt, jó reggelt!
Két napja csak az izomláz. Az megy. :) Ráadásul egyre csak ennék, csak ennék. :) Így is tegnap 2700 kalória után, úgy éreztem, mintha nem is ettem volna semmit. :)) Az anyagcserém az egekben. :) A testzsírszázalékom viszont csökkent, úgyhogy ennek is örülök. :)
Szép napot Nektek! :)
Jó reggelt kívánok !!!!!Szép ébredést nektek!!!Én már kirohangáltam magam ..kora hajnalban:))))ma sem nagyon leszek gépnél ...de néha felnézek majd!!!ügyeskedjetek!!!
Nem arról volt szó ,hogy miel77 csak a hosszú hétvégére tűnik el????már nagyon nagyon feltűnik a hiánya!!!
Nem hangzik csajosan!!!!:)))rengeteget tettél azért,hogy ezt az érzést magadénak tudd.Vagyunk egy páran akikenk nem adatik meg a tökéletes külső,egy normálért harcolnunk kell.te is ezt teszed,.teszel azért ,hogy jól tudd magad érezni a bőrődben:)))ez így jó ...sok erő ,:))))teliszart zokni???na ez mókás:))))én nagyon örlük az eredményednek :)))sok munka van benne:)))a tiéd:))))
beírom a naplóm és lépek pihisbe .........szép estét nektek:)))
:)))))))))idő kell ,ezt tudod te is:)))legyél elégedett ,sőtt örülj annak ami elérsz...nem adják könnyen :))))
ugye milyen jó érzés meglepődni ezen kicsinyke ügyben???én is szeretem:))))))))))))
üdv a klubban : fél napon át ástam és gereblyéztem
teljesen elhervadtam .....hajnal 3 tól talpon ,,,de szép időnk volt.....még teszek veszek intézkedek ...aztán pihi ...........megvagy elégedve az eredménnyel???????:)))))))))))))mert erre nem reagáltál..
Nagyon jó, hulla fáradt vagyok. Még a hullánál is hullább. :))
És Neked hogy telik/telt?
Sziasztok!!!!Nyrn gratulálok:)))megvagy elégedve?????:)))))))))))))
bekukkantottam ,megírni a naplómat...megvolt a halacska bűntudat nélkül,de természetesen kiszámoltam benne mindent...liszt fél tojás se...stb...
0404 jó volt a tegnapi napod!nem volt vele semmi .....csak egy nap!!!!:))))puszim nektek..ja tudja valaki egy nap mennyi az a zsír amit blehet vagy be kell vinni????
Jó reggelt!
Derék/csípő/mell/kar/comb: -6fél,-3,-7,+1,-5fél. Ez a 36 napos mérleg. Kár, hogy nem mértem több helyen, mert a képek alapján a seggem is kisebb. :D
Szép napot! :)
Jó reggelt!!!0404 ........:)))))))édes picike szívem:)))))))Belefért !Mensis időben vagy,ilyenkor másképp műkődünk :)))hős vagy:)))új nap van,a tegnapi elmúlt:)))
Jelentem kereken 10.hét zárása percre pontosan 10 kg minusz.Boldog vagyok:))még van hátra 3 hét ,és 1,5 kg .....11,5 volt a cél 13 hét alatt!Lehet tényleg megérdemlek egy halacskát ma panír nélkül???!!!igen lehet ,amolyan jutalom falat:)))
Nyrn várjuk ám a mérésed eredményét!!!
Jöv héttől én leszek súlytartós,növelős ...női baj miatt........jaaaj,ezeket a napokat nem szeretem.......
Néha kell:)))holnap még aktívabb leszek:)))két ásóval ások egyszerre:)))
holnapra ráakar venni a családom lisztben tojásban sült halfilére....ami egy másik kedvencem.Nagy erő kell majd ellenálni ,mert ők tuti azt esznek.....mert azt csinálok nekik....én meg még azt az 1 árva szelet cs.mell tortát....nehéz....de csábítanak ,mert olyan becsületes vagyxok ,egyszer bűnözzek már.....
De nem akarok.2,5 hónapig olyan ügyes voltam,.....beírom a naplóm,és lépek pihizni ,egy kis tv....dvd ..valami.március 15 .én felvettem a híreket ,még azt se tudtasm megnézni.....na jó nem panaszkodom...néztem a naplódat 0404 ...ügyes ,de még simán ehetsz valami egészségeset:))))
sok puszim........
Ehetnél most is nyugodtan. :) Csak a panírtól kellene megválnod. :)
Lekaratéztam közel fél kiló zöldséget vacsorára szardíniával együtt, a végén már rendesen haldokoltam. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy régen bezzeg, amikor még az XXL-es pizzát együltő helyemben szemrebbenés nélkül.., így elég megalázó, hogy egy-két paradicsomtól, paprikától, salátától már fullon vagyok. :D
De legalább mára a kajálás le van tudva, néha már rendesen unok enni. :))
További ajánlott fórumok:
- Személyes beszélgetéshez lenne kedvetek?
- Jelen pillanatban mihez lenne kedvetek?
- Kinek lenne kedve beszélgetni?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- Mit tennél, hogy csúcsformába hozd magad, ha csak 3 napod lenne a nagy találkozás előtt? Van rajtad 7-8 kg súlyfelesleg is... :(
- Formába szeretném hozni magam, ehhez kérek segítséget