Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kinek lenne kedve velem formába hozni magát? fórum

Kinek lenne kedve velem formába hozni magát? (beszélgetés)

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
2012. márc. 20. 11:47

Szia miel77!!!már hiányzott a jelentléted!!!:)))örülök,hogy újra itt vagy!!!Számítottál rá ,hogy sajna ilyen lesz a négy nap:(((elhiszem,hogy sz@rul voltál a sok féle elszokott kajától!!!Ha mérsz oszd meg velünk:)))biztosan meglesz az eredmény!!!

Nyrn ,keményedett az edzésed is ,gondolom azért vagy éhesebb!Vagy megint mensisel???:)))))Örülj is :)))))0404 édeském ,hogy állsz ma??? én lassan lépek 1 órás sétára ,a füvemet már elültettem:)))puszim mindenkinek!!

872. miel77 (válaszként erre: 871. - E2dc5ec392)
2012. márc. 20. 11:46

pusszi :)) Ti is hiányoztatok :))

Húú ha belegondolok hogy nincs két hét ápr. 1ig, és félmaraton... ahhh, durva, nem tudom hogyan fog menni.. nem úgy sikerült a felkészülés, ahogy terveztem.

871. e2dc5ec392 (válaszként erre: 869. - Miel77)
2012. márc. 20. 11:27
Már annyira hiányoztál:)Persze,hogy lesz eredmény,mert edzel sokat és a futás az csodákra képes:)
870. e2dc5ec392 (válaszként erre: 868. - Nyrn)
2012. márc. 20. 11:26
Hét azért 2700kcal nem semmi:)
869. miel77
2012. márc. 20. 10:57

Sziasztok :)))

Mennyit írtatok, nem bírom visszaolvasni :))

Húú kb. 3 napig még netem sem volt, ilyent azért ritkán csinálok!

Meg volt a hosszú hétvége, a szülinapi családi ebédnek az lett a vége, hogy annyira elszoktam az ilyen kajáktól, hogy teljesen kidőltem, hányingerem volt és fájt mindenem. Pedig nem ettem olyan marha nagy adagokat, inkább többfélét. Tegnap böjtöltem vacsiig, olyan jól esett szinte semmit enni, zöldséget meg gyümit. Időm sem volt feljönni, drágám szülinapja volt és meglepi kajcsit meg tortát csináltam, aztán közös squash majd ünneplés.

Most már vagyok újra aktívan! :) ma kéne újra centiznem, eltelt egy hónap, de megjött... így mindig több vagyok.

Az edzéssel kicsit lazsáltam, most már össze kell szednem magam.

Mindjárt április, csajok meg lesz az eredmény?? Nekem kilóban biztos nem, egyszerűen nem akar elmozdulni a mérleg, rem centiben azért csökkentem.

868. Nyrn
2012. márc. 20. 08:24

Jó reggelt, jó reggelt!

Két napja csak az izomláz. Az megy. :) Ráadásul egyre csak ennék, csak ennék. :) Így is tegnap 2700 kalória után, úgy éreztem, mintha nem is ettem volna semmit. :)) Az anyagcserém az egekben. :) A testzsírszázalékom viszont csökkent, úgyhogy ennek is örülök. :)

Szép napot Nektek! :)

867. e2dc5ec392 (válaszként erre: 866. - Álomkép.)
2012. márc. 20. 07:12
jÓÓÓÓÓÓ REGGELT:))))Már nekem is feltűnt,hogy nincs sehol,a naplóját sem irja:(Majd siess hozzánk:))))
2012. márc. 20. 05:10

Jó reggelt kívánok !!!!!Szép ébredést nektek!!!Én már kirohangáltam magam ..kora hajnalban:))))ma sem nagyon leszek gépnél ...de néha felnézek majd!!!ügyeskedjetek!!!

Nem arról volt szó ,hogy miel77 csak a hosszú hétvégére tűnik el????már nagyon nagyon feltűnik a hiánya!!!

2012. márc. 19. 18:22
Álmodj szépeket,holnap majd gyere:)))))))))))
2012. márc. 19. 18:08
Szia :)))ma csak naplót írni voltam fent ,egyfolytában rohantam ...kerteztem főztem ,vásároltam ,elég megfeszített a tempó:))))megyek is pihizni.remélem mindenkinek szép nap volt.....:))))puszim,még a naplódat meglesem kedves 0404 ...hogy érezd ,hogy vagyok:)))
2012. márc. 19. 16:48
Na,most meg csak én vagyok itt:(Hová lettetek???
2012. márc. 19. 06:52
Jó reggelt mindenkinek:))))Tegnap kicsit eltűntem,de már itt is vagyok:)))Nekem azt mondták,hogy egy teáskanálnyi olajat kell bevinni,ez az egészséges adag:)
861. álomkép. (válaszként erre: 860. - Nyrn)
2012. márc. 18. 18:06

Nem hangzik csajosan!!!!:)))rengeteget tettél azért,hogy ezt az érzést magadénak tudd.Vagyunk egy páran akikenk nem adatik meg a tökéletes külső,egy normálért harcolnunk kell.te is ezt teszed,.teszel azért ,hogy jól tudd magad érezni a bőrődben:)))ez így jó ...sok erő ,:))))teliszart zokni???na ez mókás:))))én nagyon örlük az eredményednek :)))sok munka van benne:)))a tiéd:))))

beírom a naplóm és lépek pihisbe .........szép estét nektek:)))

860. Nyrn (válaszként erre: 859. - Álomkép.)
2012. márc. 18. 17:36
Ezt már írtam korábban is, még nem igazán vagyok tudatában annak, ahogy most kinézek, sőt még az új képességeimnek sem. :)) Bekötni a cipőt mindenféle nyögés meg akadály nélkül? Vagy épp felemelni hozzá a lábam? Legjobb. :D De az, hogy beleférek ruhákba, amik jól is állnak, megfizethetetlen. Tudom ez elég csajosan hangzik. Mégis jó érzés azt látni, hogy az ember nem úgy néz ki, mint egy teliszart zokni. :))) Vagy egy rövid szőrű tengerimalac. :))
859. álomkép. (válaszként erre: 858. - Nyrn)
2012. márc. 18. 17:31

:)))))))))idő kell ,ezt tudod te is:)))legyél elégedett ,sőtt örülj annak ami elérsz...nem adják könnyen :))))

ugye milyen jó érzés meglepődni ezen kicsinyke ügyben???én is szeretem:))))))))))))

858. Nyrn (válaszként erre: 857. - Álomkép.)
2012. márc. 18. 17:29
Meg, bár a lényeg mindenképp az volt, hogy csökkenjen. A fitt teszt lehetett volna jobb is, tudom, érzem. De még így is javulás volt mindenben. Próbálgattam megint őskori ruhákat, azokból az időkből, amikor még úgy gondoltam, hogy formában vagyok. Meglepődtem párnál. :)))
857. álomkép. (válaszként erre: 856. - Nyrn)
2012. márc. 18. 17:16

üdv a klubban : fél napon át ástam és gereblyéztem

teljesen elhervadtam .....hajnal 3 tól talpon ,,,de szép időnk volt.....még teszek veszek intézkedek ...aztán pihi ...........megvagy elégedve az eredménnyel???????:)))))))))))))mert erre nem reagáltál..

856. Nyrn (válaszként erre: 855. - Álomkép.)
2012. márc. 18. 16:51

Nagyon jó, hulla fáradt vagyok. Még a hullánál is hullább. :))

És Neked hogy telik/telt?

2012. márc. 18. 16:42
Sziasztok!Hol van mindenki???????????hogy vagytok?milyen a mai nap???
2012. márc. 18. 12:57

Sziasztok!!!!Nyrn gratulálok:)))megvagy elégedve?????:)))))))))))))

bekukkantottam ,megírni a naplómat...megvolt a halacska bűntudat nélkül,de természetesen kiszámoltam benne mindent...liszt fél tojás se...stb...

0404 jó volt a tegnapi napod!nem volt vele semmi .....csak egy nap!!!!:))))puszim nektek..ja tudja valaki egy nap mennyi az a zsír amit blehet vagy be kell vinni????

853. e2dc5ec392 (válaszként erre: 851. - Nyrn)
2012. márc. 18. 09:34
Ügyes vagy,csak igy tovább:))))
852. Nyrn
2012. márc. 18. 09:28
A mell nem 7, hanem 4. Látni majd megtanulok. :))
851. Nyrn
2012. márc. 18. 09:25

Jó reggelt!

Derék/csípő/mell/kar/comb: -6fél,-3,-7,+1,-5fél. Ez a 36 napos mérleg. Kár, hogy nem mértem több helyen, mert a képek alapján a seggem is kisebb. :D

Szép napot! :)

2012. márc. 18. 08:21
Jóóó reggelt:)))Minden elismerésem a tiéd,nagyon szép eredményt értél el:)))Egy kis halacska nem árt meg:)))Én hiába próbáltam legyűrni a bűntudatot,nem ment:(Összeszámoltam és nem haladtam meg az 1500 kcalt megint,ez legalább egy kicsit jó?
2012. márc. 18. 03:35

Jó reggelt!!!0404 ........:)))))))édes picike szívem:)))))))Belefért !Mensis időben vagy,ilyenkor másképp műkődünk :)))hős vagy:)))új nap van,a tegnapi elmúlt:)))

Jelentem kereken 10.hét zárása percre pontosan 10 kg minusz.Boldog vagyok:))még van hátra 3 hét ,és 1,5 kg .....11,5 volt a cél 13 hét alatt!Lehet tényleg megérdemlek egy halacskát ma panír nélkül???!!!igen lehet ,amolyan jutalom falat:)))

Nyrn várjuk ám a mérésed eredményét!!!

Jöv héttől én leszek súlytartós,növelős ...női baj miatt........jaaaj,ezeket a napokat nem szeretem.......

848. e2dc5ec392 (válaszként erre: 846. - Álomkép.)
2012. márc. 17. 18:16
Na megint sikerült tönkre tenni a napot:(Majd olvasd el a naplómba,de most kis nyafizás,holnap majd másképp lesz:)))Egy picit ehetnél,mert a végén hami roham lesz(nálam az lenne).Jó pihenést nektek:)Holnap reggel jövök:))))))))))
847. e2dc5ec392 (válaszként erre: 845. - Nyrn)
2012. márc. 17. 18:13
Én 2 szelet pizzát sem birok egyedül megenni:)))Büszke lehetsz arra,amit elértél:))))))
846. álomkép. (válaszként erre: 844. - E2dc5ec392)
2012. márc. 17. 18:03

Néha kell:)))holnap még aktívabb leszek:)))két ásóval ások egyszerre:)))

holnapra ráakar venni a családom lisztben tojásban sült halfilére....ami egy másik kedvencem.Nagy erő kell majd ellenálni ,mert ők tuti azt esznek.....mert azt csinálok nekik....én meg még azt az 1 árva szelet cs.mell tortát....nehéz....de csábítanak ,mert olyan becsületes vagyxok ,egyszer bűnözzek már.....

De nem akarok.2,5 hónapig olyan ügyes voltam,.....beírom a naplóm,és lépek pihizni ,egy kis tv....dvd ..valami.március 15 .én felvettem a híreket ,még azt se tudtasm megnézni.....na jó nem panaszkodom...néztem a naplódat 0404 ...ügyes ,de még simán ehetsz valami egészségeset:))))

sok puszim........

845. Nyrn (válaszként erre: 844. - E2dc5ec392)
2012. márc. 17. 18:03

Ehetnél most is nyugodtan. :) Csak a panírtól kellene megválnod. :)

Lekaratéztam közel fél kiló zöldséget vacsorára szardíniával együtt, a végén már rendesen haldokoltam. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy régen bezzeg, amikor még az XXL-es pizzát együltő helyemben szemrebbenés nélkül.., így elég megalázó, hogy egy-két paradicsomtól, paprikától, salátától már fullon vagyok. :D

De legalább mára a kajálás le van tudva, néha már rendesen unok enni. :))

2012. márc. 17. 17:19
Nagyon aktivak vagytok ma:)))Rántott husiért bizony én is csapkodnám az asztalt,de ez van,3 hét és talán mi is ehetünk:)))))
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook