Kinek lenne kedve velem formába hozni magát? (beszélgetés)
Itt egy link ahol megtudod nézni az egyik napi teljes edzést.
Amúgy nekem sem volt túl nagy helyem hozzá, szerintem akkora nem is kell, bár már kint nyomom az udvaron. :)
Ne is mondd! Először mikor megláttam a sajátom, alig akartam elhinni és folyamatosan az járt a fejemben, hogy sok-sok-sok-sok, nem fogok fogyni. De úgy döntöttem kipróbálom, max nem jön be. Na az utána lévő két hétben nem történt az égvilágon semmi. Tudtam miért, tudtam a mögöttes dolgokat, de mégis frusztrált, már sík ideg voltam tőle. Talán az a két hét volt a legnehezebb, amíg átálltam arra a mennyiségre az egész idő alatt.
Persze utána rendben volt már minden, jöttek a megnyugtató jelek. :)) De addig, úúú. :)) Egyébként, ha azt veszed, hamar össze lehet ám szedni. Ebédre egy nehezebb menü már dobja is az ezrest. :))) Vagy csak nézd a tésztákat, rizst, majonézt. :) Ha pedig elosztod az 5 étkezésre, akkor már annyira nem is vészes. :))
Először szobabringával kezdtem, másra nem lettem volna képes, arra is emelődaruval tetettem fel magam. :))) Különböző videókra tekertem, CTS Train Right szériából, Robert Sherman stb. Az első hónap ezzel telt. :) A 2.-ban már hozzácsaptam mást is. Billy Blanks, Jillan Michaels, Hip Hop Abs, Body Combat, Kickbox Bootcamp. És mostanra már csak Insanity van gőzerővel, meg néha, ha épp nem vagyok teljesen halott, akkor egy kis hiphopabs a vidámságért. :)))
Nem akarlak rábeszélni semmire, de az Insanity nagyon sokat dobott rajtam. :) Egy hónap után 6 és fél centi jött le hasból. A többi majd vasárnap derül ki. :)) Szóval, ha már semmi sem segít rajtad, csak ajánlani tudom. :))
Üdv a csatlakozónak:)))Hát itt mind tényleg már a végét rúgjuk:)))Magunknak ,vagy a diétának???!!!!
Látom 0404 köztünk a legmagasabb :)))Édes köszönöm az almát ,ígérem meghálálom:)))))))))))Én is 164 cm mély vagyok:))))))
sziaaa!
Üdv köztünk :) én is 160 cm vagyok! :)
Hát a kimondott elhízott kategóriában sosem voltam, mert ha 59-60 kilóig felcsúszott a mérleg rögtön nekiálltam valami csoda diétának, aztán így jójóztam fél életemben...
Most már jó ideje nem csináltam ilyen koplalós, alacsony kcal diétát.
De igazad van ,hogy aki ilyen 100 kg körüli, eszik vagy 3000 kcal-t és hirtelen leviszi 1000-re akkor hopp fogy, főleg ugye izomból, aztán meg szépen visszahízza, amikor besokall az éhségtől és felveszi a hűtőt.
Hát elég sok mindent edzek, futok, squasholok, itthon Réka tornázom, eddig jártam spinningre is, az most pár hónapja abba maradt, nem fér már bele az időmbe.
És Te? :)
0404 drágám !Szeretsz?????Ha igen egyél még meg valamit ,kicsi pocakom kedvéért!!!:)))Akár alma ,vagy valami:)))Köszönöm!!!
Nyrn tényleg ügyes!Bejövős a hasad:))))Azt lehet tudni ,hogy mi még a terv!?Még súly csökkentés...vagy mostmár izom???A PROGIT megnézem köszönjük szépen:))))
Köszönöm! :) Az első pár hét alatt pikk-pakk lepergett rólam 6-7 kiló, aztán kicsit ácsorogtam, utána újra 5 körül, aztán megint 5 és február közepén váltottam megint étrendet, amikor az új edzést kezdtem. A mérleg szerint stagnáltam egy ideig, de közben csökkent a zsírszázalékom, úgyhogy inkább az izomépülgetés volt a "hibás". De már a mérleg is csökkenőt mutat. Átlagban kijön azért.
Van egy Kcalendar nevezetű okos kis program, nekem nagyon megkönnyítette az életem. :) Keressetek rá, könnyen használható kalóriaszámláló. :)
172 centi vagyok. Egyébként nem a leghitelesebb az "előtte" képem, annál sokkal trébb volt az állapot. De az volt az egyetlen olyan kép a hasamról, amit összehasonlításnak feltudtam használni. Már a "most" kép sem fedi teljesen a valóságot, annál meg egy kicsit jobb a helyzet. :)) A mentális változásról meg már ne is beszéljünk. :))
Én még messze vagyok, bár már közelebb. :))
97 kilóval kezdtem. Kicsit több, mint 3 hónap alatt ment le 17 eddig és izmot nem vesztettem (sőt). Nagyjából aszerint eszek, ahogy írtam, nem éhezem, rendesen kajákat eszem, próbálok napi 5-ször, kis adagokra elosztva, blabla.
Ha tudnád én is miket ettem egyszerre és mennyit, te jó ég. :)) Most már csak nevetek rajta, először viszont ledöbbentett teljesen, mikor utánaszámoltam kalóriában az mit jelentett... :)
Az utolsó pár kiló a legnehezebb mindig, mert azok vannak ott a legrégebb óta. :)
Te már nem vagy ezek szerint az elhízott kategóriában. :) Én leginkább azokra gondoltam, akik sokkal több túlsúllyal rendelkeznek és leviszik a kalória bevitelt a föld alá. Holott egy 100 kilós embernek akár nő, akár férfi, azért nem kevés kalória kell magához, az alapanyagcseréjéhez. Ráadásul a gyomra is kivan tágulva, több kell, hogy meglegyen a jóllakottság érzet és még drasztikusan csökkenti is az táplálék bevitelt.
Egyébként mit edzel? Biztos már sokszor leírtad, de nem nagyon olvastam vissza. :)
További ajánlott fórumok:
- Személyes beszélgetéshez lenne kedvetek?
- Jelen pillanatban mihez lenne kedvetek?
- Kinek lenne kedve beszélgetni?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- Mit tennél, hogy csúcsformába hozd magad, ha csak 3 napod lenne a nagy találkozás előtt? Van rajtad 7-8 kg súlyfelesleg is... :(
- Formába szeretném hozni magam, ehhez kérek segítséget