Kinek lenne kedve velem formába hozni magát? (beszélgetés)
Sziasztok!
Gratula álomkép, nagyon ügyii lesz :)))) Biztos nagy meglepi lesz a párod számára, majd nem tud betelni a látvánnyal :))
0404 hidd el jobb lesz neked nélküled, én anno 4 évig húztam egy kapcsolatban, ha lett volna eszem én is hallgatok a jelekre, és akkor hamarabb lépek :) de még így sem volt késő, azóta meg sokkal boldogabb lettem. Az idő rendbe hozza, ilyenkor természetes, hogy szomorú vagy, de erős vagy. És egy olyan pasira van szükséged, aki mindenben támogat. Csak pozitívan, eléred az álom külsőt, aztán majd bevonzod vele együtt a szerelmet is!! Ilyen pasira az idődet se fecséreld, aki 3 év után telefonon így szakít veled!! Pofátlanság, engem anno msn-en hagytak ott, na gondolhatod ez mennyivel jobb. Azóta is bánom hogy nem én léptem le hamarabb!!! Ááá de már rég volt, nem is érdekes :)))
Hajráá csajok, mindjárt megyek tornázni, most megint családi körben vagyok, ilyenkor nehezebb a dolgom.
Szép napot :)
Sziasztok!
Kereken 60 kg-t mértem ma. Örülök neki,mához egy hétre meglesz az 59 kg,érzem :) Ma dupla torna lesz meg szaladgálós nap.
Hogy vagytok? Remélem,mindenki nagyon ügyes :)
Ez a beszéd!!!!:))))))
igen most fog látni először :)))mikor elment akkor kezdtem a diétát,és ma hogy megjött rá álltam a mérlegre és megvan a 11.:)))))))))))))))))Örömködés van:))))Biztos imádni fogja a változást!!!
szia édes!
Fiatal vagy ,előtted az élet ,élj!!!!!!!!!!!!Ha valaki hisztizik ,mert nem fogadja el azt ami neked fontos ,nem megértő és nem támogat annak nincs helye melletted!!!:))))Hogy depis vagy ,ez természetes hiszen az elválás mindig nehéz....,de valaminek a vége mindig valaminek a kezdete.:)Szép napot!!!
Jó reggelt!Miel77 csak ügyesen!!!!:)))))
0404 !Miel77 nek igaza van ,osztom a véleményét!Ha fontos vagy neki ,akkor támaszod lenne ebben is ,és megértené miért fontos neked az edzés!Jól szeretnéd érezni magad a bőrödben ,és ez az edzés nem egy életen át tartó folyamat,hanem egy időszak ami neked fontos!Meg kellene érteni.Én is mindig ettem ha depibe estem én is értem ,de fel kell ismerni ,hogy csak egy pót cselekvés.És tudom kívülről okoskdni könnyű ,de piszkosul fiatal vagy ,és előtted az egész élet ....mióta együtt nyomjuk ezt a fórumot ,már többször szakítottatok ...valami nincs rendben ,de ezt biztosan te is tudod ....Ha komolyan menni akar engedd el ,mert mást nem tehetsz .Tartsd szem elött azt ami neked fontos ......
-Más nekem végre megjött!!!Tegnap meleg zseléztem a pocim ,forró fűrdőztem ,meg hasaztam ...megis jött az eredmény:))))Hétvégén érkezik a párom ..úgyhogy sajna én kicsit leállok a diétával.Vagyis ez így nem igaz ,de nem lehetek annyira szigorú ,mert akkor még egy közös vacsi sem fér bele ....de 15 től újra szigorú leszek.......
Ügyi vagy, látod nem is olyan nehéz lemondani dolgokról, egy idő után megszokja az ember :)
Most már pihi és rákészülés időszaka van, az utolsó hétben már nem hajrázunk verseny előtt, hogy 100% legyen arra a napra :))
További ajánlott fórumok:
- Személyes beszélgetéshez lenne kedvetek?
- Jelen pillanatban mihez lenne kedvetek?
- Kinek lenne kedve beszélgetni?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- Mit tennél, hogy csúcsformába hozd magad, ha csak 3 napod lenne a nagy találkozás előtt? Van rajtad 7-8 kg súlyfelesleg is... :(
- Formába szeretném hozni magam, ehhez kérek segítséget