Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő? (beszélgetés)
Szia Bubó és kedves Mindenki!
Én is belépek a minden pasi gáz - klubba!
Én jelenleg társas magányban és észnélküliségben élek. S várom a csodát.
Éljen a női szolidaritás!!!
puszillak és ölellek!
biztos gondol azért rám, de erős vagyok, és természetesen nem jelentkezem! inkább meghalok!
Kedves egészségünkre!!!!!
igyunk a nőkre és hogy milyen f....a csajok is vagyunk!
sziasztok
megint én!
fordulat..rájöttem, hogy a barátom egy akkora lúzer, ha engem elenged s kezéből kiereszt...hogy akkor nincs a földön sem, mint ő!!!! Haha!én vagyok élete főnyereménye, és ha ez nem tudatosul benne, akkor sajnélhatja de nagyon! juj, de jó! átszíneztem a jövőképemet, és megteremtettem a tajat a sírvakönyörögvevaló bocsánatkéréshez, amit nem biztos, hogy el fogok fogadni! lúzer. na, iszok még egy kicsikét, még van a török pálinkából. pusszancs
Sziasztok!
itt vagyok újra...nagyon magam alá zuhantam és még takarítanom is kell...hogyan fordulhatott ez elő? Nem is értem, hogyan...egész nap úgy ténferegtem az tucán, mint egy zombi, teljes nihil. takarítás után jön a pia!!! bár ez sem lelkesít remélem, Nektek jobb hétvégétek lesz! kívánok minden szépet és jót!
Jo, majd holnap irok egy kis okossagot magamrol!:-))
En is nagyon szeretem a hazamat! Nem is tudom, hogy kerultem ide! Ez erdekes! De az igaz, hogy most itt vagyunk es itt elunk, de bizom benne, hogy egyszer haza tudunk vegleg koltozni!
Akkor holnap irok! Szia
Hmmm...ez fura dolog:)
Tudod az előnyök és hátrányok!
Igaz, hogy közelebb vagyunk, de Nektek több lehetőségetek van (gondolom), mert ami ebben az országban megy...viszont itt születtem, már-már hungarista vagyok, szeretem.
Te is írhatnál vmit magadról, ami Te vagy!:)))
Jol van en is megyek, mert itt mar este 10 es fekszunk le! En holnap jovok, Nektek reggel! Remelem mindenki itt lesz!
Legyen nagyon jo hetvegetek!:-))
Ez egy olyan Love story történet:)))
Tök jó!
Mi Dunaújvárosban élünk, a családom pedig Baja mellett.
Mindenkinek szeretettel! Annak is aki ismeri és annak is, aki nem!:
"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között... És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal... És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó... És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget: a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével... És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez... Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér... Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked... És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz; Hogy valóban erős vagy. És valóban értékes. "
A kedvencem:)
Esetleg valami nyaralas? CSajokkal? Ilyenkor segit am a bulizas! Mikor en voltam igy padlon, akkor en nagyon sokat buliztam!
Kepzeljetek a Ferjemet is akkor abban az idoban igy ismertem meg! Elmentunk egy koncertre es O volt a basszusgitaros! En akkor azt mondtam magamban, hogy na nekem ez a fiu kellene! Hat meghallgattak ott fenn!
Ezek jó programok:)! Menj, menj, menj...én hajlamos vagyok kifogásokat keresni és itthon maradok, aztán jól magamba zuhanok. Amióta van a kutyám, ha csalódok is, segít felállni. Olyan, mint egy gyerek és kölcsönösen szükségünk van egymásra. Sosem gondoltam volna...
Minden nap megyünk sétálni, akkor kikapcsolódom a levegőn és sok jó embert ismerte m meg általa. Nem terveztem semmit hétvégére, de azt hiszem Ő lesz a programom és azok, akiket általa ismertem meg. Mi ketten vagyunk a párommal+ a kuta. A családom távol van:((((
ez tetszik: ha van értelme, nem hagy veszni...olyan szép. köszönöm!
Csevegőtársak, üdv és puszi, folytasátok, nekem mennem kell és este újra itt leszek, 4-5 körül. várlak titeket, ha időtök engedi!!! Puszi!!