Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért tesz valaki Facebook hozzászólásba képet? fórum

Miért tesz valaki Facebook hozzászólásba képet? (beszélgetés)

ápr. 18. 19:41

-Jobban mutat hátulról.

-így nem írnak rá, hogy jobbat érdemel.

-A személyisége fontosabb, mint az arca.

-Hogy kicsit izgivé tegye az életét a követőinek.

Imádom, amikor vakaki random emberektől vár választ egy teljesen személyes dologra.

Azért írtam több változatot, mert te legalább komolyan veszed a kommentelést, figyelsz a részletekre is.

ápr. 18. 13:14
Ehhez volt kedve.
ápr. 18. 12:14
Miért ne lehetne itt feltenni egy ilyen kérdést? A nagy számok törvénye alapján lehet, hogy van itt olyan, akinél előfordult már hasonló eset, és ő konkrétan tud rá válaszolni. Nyilván nem attól várok rá választ, aki még nem tapasztalt ilyet.Ha még nem volt aranyerem, akkor nem válaszolok aranyeres kérdésre, hanem megvárom azt, akinek már volt és meg tudja osztani a tapasztalatait.
ápr. 18. 11:10
Nem lenne célravezetőbb egyenesen az érintettet megkérdezni? Elég nehéz helyette bárkinek válaszolni, persze, teljesen érthető: attól ciki megkérdezni, aki tudja, inkább kérdezzünk meg mindenki mást. Nem érzed olyan ez kb. mintha direkt a legkevésbé illetékes helyen keresnénk választ? Számomra olyan ez, mintha az aranyér problémáddal a gégészetre mennél, mert a gégészet nem annyira ciki.
18. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 18. 09:53

Azt feltételezem - így látatlanban, és a részletek pontos ismerete nélkül -, hogy a pasija poénból fotózta le hátulról, és incselkedésből töltötte fel, hogy tudassa: készült ilyen fotó.

De persze nem tudhatom. (A Párom is készít ilyen képeket néha, de ő csak nekem mutatja. :) )

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Globus)
ápr. 17. 14:22
Mert ilyen kíváncsi természet vagyok. :)
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Andi6020)
ápr. 17. 14:22
Ok, én még ilyennel nem találkoztam. EZért is tettem fel a kérdést.
15. globus (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 17. 14:18

Itt a kép

[link]

14. andi6020 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 17. 13:50
Volt ilyen, persze.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Andi6020)
ápr. 17. 13:04
Ha lehetne, akkor azzal válaszoltál volna? A kép és a hozzászólás között van különbség szerintem. Te szoktál facen képpel hozzászólni (képet csatolni hozzászólásban) posztra?
12. andi6020 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 17. 13:02
Ide nem lehet képet rakni
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Truxovics)
ápr. 17. 12:58
Vannak viszont olyan emberek, akik szeretnek kérkedni és megosztani mindent akár ismeretlenekkel is. Az illető a gyerekem tanárnője volt, elég furán venné ki magát, ha így rákérdeznék, ahogyan te írtad. Egyébként véleményem szerint nem életszerű ezt abban a formában megkérdezni, ahogy leírtad még közeli ismerőstől sem.
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 17. 12:54
Hát ha ez ennyire foglalkoztat, miért ne?
9. truxovics (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 17. 12:52

Igen. Tényleg. Azt kérdezném, hát ez a szuper kép hogy hogy ide került, és nem külön?

Ha annyira tudni akarnám, ezt tartanám egyenesnek.

Mondjuk nekem összesen 99 ismerősöm van, olyanok, akik nem távoli ismerősök, hanem heti-vagy kétheti kapcsolatban amúgy is állok velük. Távoli ismerősöm nincs. A távoli ismerős elég ha annyit tud rólam, amit megosztok vele személyesen, ha találkozunk. Ki nem állnám, ha mindenki kutatgatna utánam.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Truxovics)
ápr. 17. 12:46
Te tényleg rákérdeznél egy nem közeli ismerősödnél, hogy :"Te figyi már! A pasid miért tett hozzászólásba képet rólad a posztod alá?" Tényleg?
7. truxovics (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 17. 12:43
Miért nem kérdezel rá nála? Biztos ad rá magyarázatot.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - 80ASIQ)
ápr. 17. 12:33
Nem véltelenül került rá, beállított kép. Biztosan láttál már te is olyan képet, amin valaki hátulról van fotózva, de nem véletlenül elkapott kép. Tudod, ez a háttal a kamerának" fotó. :)
5. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 17. 12:24
Szerintem a táj volt a lényeg, a nő csak úgy véletlenül került a képre.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Andi6020)
ápr. 17. 12:13
De nem véletlenül nem képet csatoltál, hanem szóban írtad a hozzászólást,feltételezem.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 17. 12:07
Feltételezem azért, amiért én neked ide írom a hozzászólást, nem egy új fórumot nyitok a válasszal.
ápr. 17. 12:00
Gondolom, mert a poszthoz kapcsolódik...? Vagy éppen ehhez volt kedve, hogy ott ossza meg a képet. De az is lehet, hogy véletlenül tette oda.
ápr. 17. 11:42

Sziasztok!

Pörgettem az egyik ismerősöm posztjait, megnyitogattam a hozzászólásokat is és az egyik posztjánál számomra "érdekes" dolgot láttam. A posztja alá a pasija betett hozzászólásba egy képet a nőről, hátulról fotózva. Kirándulni voltak, szép táj előtt készült a kép. Számomra az a furcsa, hogy miért hozzászólásba tette a képet. Meg is oszthatta volna, vagy a csaj is feltölthette volna.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook