Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért tesz valaki Facebook hozzászólásba képet? fórum

Miért tesz valaki Facebook hozzászólásba képet? (beszélgetés)

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Globus)
tegnap 14:22
Mert ilyen kíváncsi természet vagyok. :)
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Andi6020)
tegnap 14:22
Ok, én még ilyennel nem találkoztam. EZért is tettem fel a kérdést.
15. globus (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:18

Itt a kép

[link]

14. andi6020 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:50
Volt ilyen, persze.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Andi6020)
tegnap 13:04
Ha lehetne, akkor azzal válaszoltál volna? A kép és a hozzászólás között van különbség szerintem. Te szoktál facen képpel hozzászólni (képet csatolni hozzászólásban) posztra?
12. andi6020 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:02
Ide nem lehet képet rakni
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Truxovics)
tegnap 12:58
Vannak viszont olyan emberek, akik szeretnek kérkedni és megosztani mindent akár ismeretlenekkel is. Az illető a gyerekem tanárnője volt, elég furán venné ki magát, ha így rákérdeznék, ahogyan te írtad. Egyébként véleményem szerint nem életszerű ezt abban a formában megkérdezni, ahogy leírtad még közeli ismerőstől sem.
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:54
Hát ha ez ennyire foglalkoztat, miért ne?
9. truxovics (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:52

Igen. Tényleg. Azt kérdezném, hát ez a szuper kép hogy hogy ide került, és nem külön?

Ha annyira tudni akarnám, ezt tartanám egyenesnek.

Mondjuk nekem összesen 99 ismerősöm van, olyanok, akik nem távoli ismerősök, hanem heti-vagy kétheti kapcsolatban amúgy is állok velük. Távoli ismerősöm nincs. A távoli ismerős elég ha annyit tud rólam, amit megosztok vele személyesen, ha találkozunk. Ki nem állnám, ha mindenki kutatgatna utánam.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Truxovics)
tegnap 12:46
Te tényleg rákérdeznél egy nem közeli ismerősödnél, hogy :"Te figyi már! A pasid miért tett hozzászólásba képet rólad a posztod alá?" Tényleg?
7. truxovics (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:43
Miért nem kérdezel rá nála? Biztos ad rá magyarázatot.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - 80ASIQ)
tegnap 12:33
Nem véltelenül került rá, beállított kép. Biztosan láttál már te is olyan képet, amin valaki hátulról van fotózva, de nem véletlenül elkapott kép. Tudod, ez a háttal a kamerának" fotó. :)
5. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:24
Szerintem a táj volt a lényeg, a nő csak úgy véletlenül került a képre.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Andi6020)
tegnap 12:13
De nem véletlenül nem képet csatoltál, hanem szóban írtad a hozzászólást,feltételezem.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:07
Feltételezem azért, amiért én neked ide írom a hozzászólást, nem egy új fórumot nyitok a válasszal.
tegnap 12:00
Gondolom, mert a poszthoz kapcsolódik...? Vagy éppen ehhez volt kedve, hogy ott ossza meg a képet. De az is lehet, hogy véletlenül tette oda.
tegnap 11:42

Sziasztok!

Pörgettem az egyik ismerősöm posztjait, megnyitogattam a hozzászólásokat is és az egyik posztjánál számomra "érdekes" dolgot láttam. A posztja alá a pasija betett hozzászólásba egy képet a nőről, hátulról fotózva. Kirándulni voltak, szép táj előtt készült a kép. Számomra az a furcsa, hogy miért hozzászólásba tette a képet. Meg is oszthatta volna, vagy a csaj is feltölthette volna.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook