Miért tesz valaki Facebook hozzászólásba képet? (beszélgetés)
-Jobban mutat hátulról.
-így nem írnak rá, hogy jobbat érdemel.
-A személyisége fontosabb, mint az arca.
-Hogy kicsit izgivé tegye az életét a követőinek.
Imádom, amikor vakaki random emberektől vár választ egy teljesen személyes dologra.
Azért írtam több változatot, mert te legalább komolyan veszed a kommentelést, figyelsz a részletekre is.
Azt feltételezem - így látatlanban, és a részletek pontos ismerete nélkül -, hogy a pasija poénból fotózta le hátulról, és incselkedésből töltötte fel, hogy tudassa: készült ilyen fotó.
De persze nem tudhatom. (A Párom is készít ilyen képeket néha, de ő csak nekem mutatja. :) )
Itt a kép
Igen. Tényleg. Azt kérdezném, hát ez a szuper kép hogy hogy ide került, és nem külön?
Ha annyira tudni akarnám, ezt tartanám egyenesnek.
Mondjuk nekem összesen 99 ismerősöm van, olyanok, akik nem távoli ismerősök, hanem heti-vagy kétheti kapcsolatban amúgy is állok velük. Távoli ismerősöm nincs. A távoli ismerős elég ha annyit tud rólam, amit megosztok vele személyesen, ha találkozunk. Ki nem állnám, ha mindenki kutatgatna utánam.
Sziasztok!
Pörgettem az egyik ismerősöm posztjait, megnyitogattam a hozzászólásokat is és az egyik posztjánál számomra "érdekes" dolgot láttam. A posztja alá a pasija betett hozzászólásba egy képet a nőről, hátulról fotózva. Kirándulni voltak, szép táj előtt készült a kép. Számomra az a furcsa, hogy miért hozzászólásba tette a képet. Meg is oszthatta volna, vagy a csaj is feltölthette volna.
További ajánlott fórumok:
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?