Ha lehetne, akkor azzal válaszoltál volna? A kép és a hozzászólás között van különbség szerintem. Te szoktál facen képpel hozzászólni (képet csatolni hozzászólásban) posztra?
Vannak viszont olyan emberek, akik szeretnek kérkedni és megosztani mindent akár ismeretlenekkel is. Az illető a gyerekem tanárnője volt, elég furán venné ki magát, ha így rákérdeznék, ahogyan te írtad. Egyébként véleményem szerint nem életszerű ezt abban a formában megkérdezni, ahogy leírtad még közeli ismerőstől sem.
Igen. Tényleg. Azt kérdezném, hát ez a szuper kép hogy hogy ide került, és nem külön?
Ha annyira tudni akarnám, ezt tartanám egyenesnek.
Mondjuk nekem összesen 99 ismerősöm van, olyanok, akik nem távoli ismerősök, hanem heti-vagy kétheti kapcsolatban amúgy is állok velük. Távoli ismerősöm nincs. A távoli ismerős elég ha annyit tud rólam, amit megosztok vele személyesen, ha találkozunk. Ki nem állnám, ha mindenki kutatgatna utánam.
Nem véltelenül került rá, beállított kép. Biztosan láttál már te is olyan képet, amin valaki hátulról van fotózva, de nem véletlenül elkapott kép. Tudod, ez a háttal a kamerának" fotó. :)
Pörgettem az egyik ismerősöm posztjait, megnyitogattam a hozzászólásokat is és az egyik posztjánál számomra "érdekes" dolgot láttam. A posztja alá a pasija betett hozzászólásba egy képet a nőről, hátulról fotózva. Kirándulni voltak, szép táj előtt készült a kép. Számomra az a furcsa, hogy miért hozzászólásba tette a képet. Meg is oszthatta volna, vagy a csaj is feltölthette volna.