Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő? (beszélgetés)
Én azt hiszem, hogy nincs az a gyáva anyámasszonykatonája, aki ne merne lépni, ha szerelmes lesz. Így vagy úgy, de megtalálja a módját, ha akar valamit. Pláne, ha Te is rásegítesz 1-2 jelzéssel, célzással.
Mondjuk nem tudom, mit értesz kezdeményezésen (én az egyértelmű rákérdezést ebben az esetben). Szerintem igenis a férfi udvaroljon, a nő meg könnyítse meg a dolgát, ha neki is tetsző a dolog.
Félénkebb típusok esetén picit egyértelműbben lehet kacérkodni, de a konkrét 'randira hívást' hagyd meg neki szerintem.
ha a srác félénk lépj te...
nem azt mondom, hogy teperd le....
csak ad a tutára h kell ő neked
Csakis a férfi!!!
Mese nincs ebben a témában!! :))
A férfi azért van, hogy udvaroljon...
a nő azért, hogy elfogadjon, vagy visszautasítson.
Világ életemben olyan nő voltam, aki várt míg a pasi nem lépett, de most olyan helyzetben vagyok, hogy már megőrülök a tétlenségben.
Érzem, hogy van köztünk vonzalom, látom a tekintetében és néha ő sem bír magával megérint, de olyankor elbizonytalanodik, hogy ez most sok volt vagy sem. Nem az a tipikus "nőzős" pasi, megtehetné mert hihetetlen kisugárzása van, de úgy érzem nem hisz magában.
A magam részéről már említettem, hogy vagyok ezzel. Egyszer volt kivétel, akkor is úgy éreztem mint most, hogy nem bírom tovább tudni akartam, még ha visszautasítás is lesz a válasz. Mint kiderült rosszul tettem, aztán hetekig a haverjaival röhögött, hogy rámásztam magyarán kurvának lettem kikiáltva mert kezdeményeztem. Nem tudom mit tegyek, nem akarok megint gátlástalan nőként kijönni a szituból...
Jó volna pár történet és tapasztalat ilyen estekről. Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Szeretik a férfiak, ha a nő kezdeményez?
- Férfi vagy a nő kezdeményezzen?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?
- A férfi vagy a nő dolga a kezdeményezés?