Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő? (beszélgetés)
... ehhhh... de miért csak a szabad pálya érdekli őket... ha egy kis meló is van, akkor már nem tetszetős a dolog? ... nem értem én ezt...
Lásd csak lásd... a nők jórésze meg imádja, ha nem szabad a pálya, ott az igazi kihívás...:))
(félreértés elkerülése végett, nem foglaltam állást) :D
Ha egy nő szeretne valamit egy sráctól, akkor legfeljebb egyértelmű jeleket sugározhat felé.
A nyomulós nők elől még a magamfajta "öreg csókák" is menekülőre fogják. :)
Amelyik férfi nem képes venni a jeleket az viszont nem alkalmas párkapcsolatra!
"Szóval kocsmabútorrá váltál tegnap?:-))"
Igen. De nem ám holmi Ikeás, hanem tartós bútorrá. Most másztam ki az asztal alól.
A dolog "többesélyes"
- Elképzelhető, hogy félreértesz valamit, és ha kezdeményezel, kinevetteted magad.
- Lehet, hogy gyáva, bizonytalan és arra vár, hogy te lépjed meg az elsőt.
- Ha valóban kölcsönös a szimpátia, te lépsz, összejöttök. Ez esetben viszont fennáll annak lehetősége, hogy kapsz egy pasit, akinek ugyan (számodra legalább is) hihetetlen a kisugárzása, de egyedül még abban se képes dönteni, hogy kell-e pisilnie, vagy se. (Ezt is tőled fogja majd megkérdezni)
Döntsd el, kell-e neked majd így is! Elég számodra a kisugárzás?
Egy tesze-tosza bizonytalan férfitől mire számíthatsz? (Attól, aki élete legfontosabb kérdésében is döntésképtelen)
..Hogy-hogy mit?.:-)..Hát nem bízom el magam..:-)
Szóval kocsmabútorrá váltál tegnap?:-))
szerintem is a férfinak kell kezdeményeznie..de..néha van kivétel.
én sem bírtam tovább megkérdeztem..kosarat kaptam..)
de jobb a biztos mint a bizonytalan.
soha életemben nem tettem volna amúgy ilyesmit,a helyzet hozta.
...megalázó helyzet,de szükséges volt,többet nem tennék ilyet.de legalább esélyt adtam és ezzel a lelkem megnyugodott.
hogy mit tegyél?várj..légy türelmes.add a jeleket,hogy Te szeretnéd..hátha összeszedi a bátorságát.
Mit bocsika? Ez így van rendjén! Már akartam is kérdezni, mi ez a lustálkodás?
Mostmár én is elmegyek valami kocsmába. Még kinéznének engemet a férfi népek, miért még mindig nem írtam alá semilyen jelenléti ívet seholsem.:D
Ááá! Olyat soha nem tennék!..:-)
Megyek is...hív a kötelesség!
Mivel a fehércseléd erénye többek között a főzés is...És a kemence padlata forróságával kész a kenyérbevetésre, sül a malac,
rotyog a vaddisznópörkölt, dagad a kuglóf, a lángos...A kemencénél megpendült a cimbalom(szól a rádió)..:-)))Pá Babocska!:-)
További ajánlott fórumok:
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Szeretik a férfiak, ha a nő kezdeményez?
- Férfi vagy a nő kezdeményezzen?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?
- A férfi vagy a nő dolga a kezdeményezés?