Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak! (beszélgetés)
Szia, szia! Sajnálom, hogy még mindig nem gyógyultál meg. Szedni kell a gyógyikát is, ne hanyagold el légy szives.
Nálunk még nem igazán kopogtat a tavasz, valahol nagyon elmaradt. Remélem azért, hogy pár nap, és valóban csicseregnek majd a madarak is.
Elég erőteljes fűszer, így emiatt nem igazán eszik magában. Mint pl.: a fahéjat sem. Ha mindenáron nyersen szeretnéd enni, reszeld le, és reszelt almával nagyon finom. Jótékony hatással van a gyomorra, emésztésre. Teának is jó ízű.
Ezt találtam a gyakorik€rdések.hu-n.
Én se szoktam használni, de egyszer kaptam tajvani cukrozott gyömbér szeleteket, az nem volt fás.
Jelentem, élek még, de nincs az a baromi nagy javulás. Megint igen sokat köhögtem, de inkább köptetőt vettem be, hadd szakadjon fel.
Meg most is fáj kicsit a fejem.
Mindenkinek boldog, madárcsicsergéses március kívánok virágözönnel, sok sétával a szabad levegőn és persze súlycsökkenést, amennyit eltervezett!
Hajrá csajok, itt a tavasz!
Szervusztok! Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Szia Évi! Én nem tudom, nem szoktam venni/enni!
Mi történt? Sehol senki???
Karikára szelve ici-pici olajon átforgatom, majd kevés vízzel födő alatt párolom. Só-bors-bazsalikom ment rá. Amikor félig kész, akkor írja, hogy egy egész narancs levét belecsavarni, és az egyik fél haját is bele, amikor teljesen kész, ezt kidobjuk belőle.
Legutóbb nem naranccsal készítettem, hanem a legvégén egy kis citromlével locsoltam meg. Úgy is jó volt.
Egyébként kismillió változata van fent a net-en. Láttam olyat is, hogy nem karikára szelik, hanem kb. 2-3 cm-es db-okra, de egyébként más minden oké. Guszta nagyon!
Veszel egy egész csirkét, a csontosából a palócleves zöldbabbal nagyon finom. A vastagát megsütöd, vagy a párolt, narancsos répa-köret, vagy esetleg petrezselymes karfiol-rizs mellé, céklával, csemege uborkával.
Én vasárnap főztem annyi csirke pörköltet, hogy még a fagyóba is bőven jutott.
Martini! Jó ez a fogyás, ne is akarj gyorsabban, ez a heti fél kg, max. egy kiló még nem terheli meg a szervezetet.
Egyébként pedig ha tele vagy vízzel, az minimum másik 2,0 kg, tehát nyugodtan azt is számolhatod, mint elért eredményt.
Ha vízhajtó tablettát nem akarsz szedni, akkor állítólag a zeller (akármilyen formában) és a karalábéról biztosan tudom, hogy jó vízhajtó. De sokáig ne engedd, hogy így maradjon, a szív nem nagyon szereti.
Ez a főzelék-ötlet nagyon jó, ahhoz ha nem pörkölt, akár egy kis sült kolbász, virsli, tükör-tojás, hasonló is percek alatt kész.
Vicalány! Ha mondod, hogy mi van otthon alapanyag, sorolok én neked kismillió kaja ötletet. Abból nálam nincs hiány.
Szép reggelt mindenkinek! Embernek melósan indult a reggel, havat takarított szegény :) Nekem meg fájósan, tegnap adtam az altestnek rendesen.
Martini: csinálj főzeléket és lehet rá a pöri a feltét :D
Ki mit főz ma? Valamit nekem is kellene de nincs ihletem :)
Ugy tűnik, ezen a héten nem főzök semmit.
Rakott karfiol, grízes tészta és kelkáposzta főzelék volt a terv ezen a héten, de aZuram pörköltet főzött, jó nagy adagot. Legfeljebb a főzeléket megcsinálom.
Sziasztok!
91,7 kg. Egyértelmű, hogy hiába eszem keveset, mozgás nélkül nem tudok fogyni.
Másrészt tele vagyok vízzel. Virslik az ujjaim, dagadt a szemem is.
Lesz ez még jobb is!
Nem is tudom, mit kesergek itt, február elsején 94,5 kg voltam, ez 2,8 kg fogyás egy hónap alatt. Mikor elkezdtem, heti fél kilóval is elégedett lettem volna.
Nem tudom, eredetileg úgy terveztem, hogy ma készítek (2 napra) rakott krumplit. De ha én most elindulok, akkor abból nem lesz semmi, max. vacsora, vagy csak holnap készítem el.
Vagy amikor hazajövök, amit említettem, hogy az apósom féle hamis halászlé (krumpli, hagyma, halászlé-kocka), az nagyon gyorsan készen lesz.
Szevasztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Itt most nem esik, sőt, mintha valamivel enyhébb idő lenne mint tegnap. Azon gondolkodok, hogy lemegyek egy körre, hiszen péntektől olyan mínuszokat mutogatnak a tv-ben, hogy attól még a kertben ácsorgó hóember is megijed. Pedig ma főzni is kellene valamit.
Szép jó reggelt!
Itt továbbra is havazik, tehát a testmozgásom mára is meg lesz. Bár a karjaim egy kicsit fájnak már, de nem baj.:))