Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak! (beszélgetős fórum)
Az jó! Mert azt hittem, a "munka ügyben" megy ki, az azt jelenti, hogy munkát keres odakint. Mert itt a mai világban mire is lehetne gondolni.
De ez így tökéletes neki is, nektek is, mármint a családnak! :))
Jajj! Szegény!
Én csak a mérlegképesig vittem a szakmában, nem egyetemi szinten, de sajna ma már (itthon) elveszett a szakma szépsége, egy taposómalom lett az egész.
Megértem a lányodat, ha külföldön próbálkozik. Remélem, mielőbb sikerül neki!
Munkaügyben volt kint egy hétig.
Áprilisban meg majd Amerikába 3 hétre.
Szia! Nagyon ügyes vagy!
Mennyi idő volt, mire a vásárolt húsokat átpucoltad, berámoltad a hűtőbe? Gondolom, megdolgoztál vele!
Sziasztok! Pécsvárad napos, ropogósan fagyos, szélcsend van. Tegnap este nem sétáltunk, mert nagyon fújt a szél, és féltem , hogy még gethesebb leszek.
Annak ellenére, hogy végig kóstoltam az összes csokit meg cukrot, amit a Kisleányom hozott Skóciából, sikerült tartanom a keretet és a ch is 160 alatt maradt.
Szevasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Szia Kék Csillag! Köszi, hogy benéztél, korán keltél ma!
Sose bosszantsd magad feleslegesen...nem éri meg.
Puszi.
:-)
Olvasgatlak azért titeket.
Mindenkinek gratulálok az eddig elért eredményeihez, és további kitartást!
Megtaláltam a csicseriborsó gulyást. Egy nagy fej hagymát olajon megdinszteltem, hozzáadtam egy teáskanál erős piros paprikát és borsot, felengedtem két liter vízzel, beletettem az apró kockára vágott 40 dkg húst (mint kiderült, egy szép kis darab tarja volt), három sárgarépát, két fehérrépát karikára vágva, zellerzöldet, fokhagymát, három babérlevelet. Tettem hozzá két marhahúsleves kockát és megsóztam. Addig főztem, míg a hús megpuhult.
Ezután hozzáadtam a csicseriborsó konzervet levével együtt, és mikor felforrt egy nagyon kicsike rántást tettem rá és egy tojásból nokedlit szaggattam bele.
Ha lett volna itthon egy kis füstölt szalonna, tettem volna bele azt is, de nem volt :)
Még ma. Ugy szoktam, hogy ráírom az étel nevét is, amit főzni tervezek belőle.
És vár 3 kg darált hús is.
Szia Évi! Hát hol jártál, remélem nem voltál még mindig beteg??
Az biztos, hogy kell a szervezetnek a zöldség, gyümölcs. Az is biztos, hogy én a gyümölcstől nem koplalok, nem fogyok, sőt, az nálam tisztességgel rakodik, ezért nálam az mindig csak óvatos. De nem vagyunk egyformák.
Ez jó, hogy dobverők. Most a fülembe tetted a bogarat, nekem 3 db van far résszel együtt. Meglehet, hogy a kerekcombot én is meghagyom rántani, és csak a többit rakom bele a pörköltbe.
De azt a 24 db-ot felpucolni, bezacskózni. Minden elismerésem a tied! És még ma-holnap megcsinálod?
Sziasztok! Jól elmaradtam a fórumozással mostanában. De hoxázni se volt időm. Örülök, hogy mindenkiről kopnak a dekák. Én pillanatnyilag annak is örülök, hogy nem hízom. Igaz, 5-6- 7 kilótól szeretnék csak megszabadulni. Mennél kevesebb, annál nehezebb leadni a fölösleget. És hát télen nem szabad túlzásba esni, mert a fogyókúra gyengíti az immunrendszert s könnyebben megbetegszik az ember.
Én a heti egy gyümölcsnapot szeretném bevezetni. Valamikor régen sikerült, mostanában nem próbálkoztam. Itt lenne az ideje. Mindig van gyümölcs itthon, és a fagyasztott is jó. :) Szerintem ezzel lehet koplalni. :)
No látod, a faros csirkecomb nekem is visszadumált reggel. Kivettem a fagyóból, hogy holnap (az írás szerint) megsütöm, de akárhogy is forgattam, egyáltalán nem voltam rá éhes.
Elindultam, hogy veszek valami tőkehúst, a csirkével + majd lesz valami. Nem mentem, csak a szemben levő jérce boltig, összevásároltam hozzá egy rakat egyéb alkatrészt, hogy olyan fülétől a farkáig legyen abban a pörköltben minden! Majd egy kis fogyókúrás nokedlivel (TK.liszt) és csemege uborkával jó kis ebéd lesz belőle. Persze jut abból még a fagyóba is! :))
Tej 1,5% 159, kristálycukor 175, faros csirkecomb 350.
Lapocka 1000.