Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kész, feladom, nem bírom tovább. Utoljára alázott meg az... fórum

Kész, feladom, nem bírom tovább. Utoljára alázott meg az... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
228. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 226. - 55Judit)
nov. 17. 09:59

Már annyira fáj, hogy tehetetlennek érzem magam. Folyamatosan csak az rág belül, hogy mit ártottan neki, hogy az istenbe lehet valaki ilyen gusztustalan. Ez az ember engem el fog pusztítani, szó szerint.

Állatnak sem nevezném, mert az sértés lenne az állatokra nézve. Talán a barlangba kellene visszamennie, de esélyes, hogy ott már agyonverték volna egy kőbunkóval a viselkedése miatt.

227. 55Judit (válaszként erre: 225. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 09:50
Megoldom! Képes vagyok rá!
226. 55Judit (válaszként erre: 225. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 09:49

Én aztán tudom milyen szülői terror alatt élni, már írtam neked. Most már komolyan! Ha a fájdalmadat leírod, energiát raksz bele és még jobban fáj. Kezd el végre amit privátban javasoltam! Mellette mozogj, fussál, vagy bármi! Tegyél le arról hogy a változás csettintésre csak úgy magától megtörténik! A legjobb módszerrel is időbe telik. Azonnali változást csak úgy érhetnél el ha tele lennél pénzzel, vennél egy rep. jegyet és elhúznál a jó francba. Akinek ez nincs, dolgozzon meg a jóért! Mindent tapasztalatból írok. Legyél már olyan te is mint a keljfeljancsi! ne hagyd magad lenyomni!!!

Nekem nem volt akinek panaszkodhattam volna, még egy istenverte fórum se. Mire magamtól megtudtam szüntetni a problémát lettek szervi bajaim és rákos is lettem a sok évig tartó kibírhatatlan stressz és szorongás miatt. Ezt akarod??????? Ugye hogy nem. De ezt nem elég akarni! Elkezdeni nagyon jó amiről írtam. kezd el!!

Én a mai napig dolgozok a problémáim megoldásán, mert vannak. Mindig! hol ez-hol az. A létő világon mindent megteszek a változásért. Még mantrázok is és a sok minden együtt segít a megoldásokat megtalálni.

nov. 17. 09:28

Azóta is sorozatosan elrontom. Egy nyomorult vagyok, aki nem akar és nem tud gyűlöletben és feszültségben, ellenségesen élni. A lelke mélyén gyerek, akit egész életében bántott az anyja, de még most is annak a szeretete után sóvárog.

Megint csicskáztam neki, mindent az elvárásai szerint csináltam, behúztam fülem-farkam, úgy rángatott mint egy bábot, örültem, hogy egy kicsit normális velem.

Most már minden egyes hétvégém tönkreteszi és aludni sem hagy. Nekem nincs erőm szembeszállni egy ilyen beteg, gonosz és agresszív emberrel.

224. 55Judit (válaszként erre: 223. - Michelle.r)
2024. nov. 10. 14:55
Ezt írd a youtube keresőjébe: flow summit 2024
223. michelle.r (válaszként erre: 219. - 55Judit)
2024. nov. 10. 14:53
Ha a Tudatos teremtés Anitával csatornáról beszélsz - ezer más is bejött a linken, amit adtál - akkor igen, őt is érdemes hallgatni.
222. 55Judit (válaszként erre: 221. - Michelle.r)
2024. nov. 10. 14:53
Köszi, ahogy tehetem belevetem magam a témába. Egyenlőre kihívást jelent a csikung gyakorlása is, mert elég időigényes de rendkívül jó hatású, így nem mondanék le róla. Megoldom.🙂
221. michelle.r (válaszként erre: 219. - 55Judit)
2024. nov. 10. 14:44

Magyarul 3 ezen a három csatornán biztos, hogy tiszta forrásból hallgatod Joe-t:

Válj új emberré,

Balázs Bíró,

Érzelemsuli

illetve Kozma Zoltán is, de neki viszonylag kevés videója van.

220. tien (válaszként erre: 217. - Michelle.r)
2024. nov. 10. 13:27
🤗
219. 55Judit (válaszként erre: 218. - Michelle.r)
2024. nov. 10. 13:00

[link]

Egy pillanatra a legelsőbe belenéztem, egy nő beszél, magyarra fordít hangosan.

Nincs időm most se a francba, csak rá-rá nézek a gépre, talán estefelé....

218. michelle.r (válaszként erre: 211. - 55Judit)
2024. nov. 10. 12:51
Én csak német, spanyol, angol nyelvűeket találtam. De biztos, hogy nem azokat. Az a módszer, hogy minden videó 48 órán át a "tied", hallgathatod, kijegyzetelheted, aztán ha akarok megvásárolhatod.
217. michelle.r (válaszként erre: 215. - Tien)
2024. nov. 10. 12:49

🥰🥰🥰

Örülök. Naggggyon! Nekem Dispenza a non plus ultra. Sok-sok évvel ezelőtt egy bringa versenyen elütötte egy terepjáró, a gerince ripityára tört. Nem engedte lemerevíteni. Most azt tanítja és kutatja, amivel felépült. A fókusz c. dokumentumfilmben megszólalt néhány kutatóorvos, aki részt vesz a Joe epigenetikai kutatásaiban. Egyikük egy komoly rákból gyógyult fel.

Rengeteget hallgatom, olvasom, nem a doki az egyetlen.

216. 55Judit (válaszként erre: 212. - Michelle.r)
2024. nov. 10. 11:49
Köszönöm a lehetőséget neked én is. Most jött meg a mail, csak belekukkantottam, hamarosan szakítok időt rá. Érdekel a téma.
215. tien (válaszként erre: 214. - Michelle.r)
2024. nov. 10. 10:57

Tegnap éjjel hallgattam.

A japán pasi meditációja alatt majdnem elaludtam.

(boldog pénz volt a téma)

Köszönöm,hogy megosztottad🥰

214. michelle.r (válaszként erre: 213. - Michelle.r)
2024. nov. 10. 10:39
Ahhhhh, és hogy hagyhattam ki...... Dr. Máté Gábor 💙
213. michelle.r (válaszként erre: 210. - Enissa)
2024. nov. 10. 10:38
Nagyon szívesen. Ma van Dr. Dispenza és Dr. Bruce Lipton is. Ééééés az én nagy favoritom, Erdélyi Nikolett is.
212. michelle.r (válaszként erre: 211. - 55Judit)
2024. nov. 10. 10:37
A 7. napot meg kell kapnod szerintem. Most nézem én is, nagyon erős. 😇 Nekem ez a nap tetszik a legjobban.
211. 55Judit (válaszként erre: 191. - Michelle.r)
2024. nov. 10. 10:35

Én is regisztráltam, de csak most. Mivel az utolsó nap, lehet én már nem kapok videót?

A youtube-on találtam Flow Summit videókat. Azok témája is ugyanaz mint amit mailben küldenek?

210. Enissa (válaszként erre: 209. - Michelle.r)
2024. nov. 9. 21:06
Köszönöm szépen!
209. michelle.r (válaszként erre: 206. - Enissa)
2024. nov. 9. 20:55

Oh, sajnálom, ha tudtam volna.... Hétfő óta mennek az előadások, még holnap lesz egy nap. Remélem, most így úgy lesz, mint korábban, hogy utána lesz egy-két nap, amikor újra meghallgatható az összes előadás.

Itt találtam rá Dr. Joe Dispenzára is, akit azóta is követek, akármikor megszólal.🤗

208. michelle.r (válaszként erre: 207. - Enissa)
2024. nov. 9. 20:53
Igen, ő nekem is nagy kedvencem. Annyira szeretem azt finom eleganciát, ahogy a problémához, a pácienshez áll.
207. Enissa
2024. nov. 9. 20:35
Dr. Máté Gábort nagyon kedvelem. A könyvei is jók.
206. Enissa (válaszként erre: 205. - Michelle.r)
2024. nov. 9. 20:21

Most kipróbáltam, működik-e?

Működik.

Majd nézegetem, nem nekem ajánlottad, de szeretem a témát. Köszönöm!

205. michelle.r (válaszként erre: 204. - Fórumnyitó (anonim))
2024. nov. 9. 15:20
Ok. Nekem minden nap jöttek az e-mailek. Klassz dolgokról maradtál le. Sebaj, talán valami más kell neked.
204. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 203. - Michelle.r)
2024. nov. 8. 17:16
Nem írhattam el, ha rögtön 2 e-mail is jött tőlük. A spam mappa pedig üres.
203. michelle.r (válaszként erre: 200. - Fórumnyitó (anonim))
2024. nov. 8. 16:54
Akkor vagy elírtad az e-mail címedet, vagy a spam mappába érkezett. Kár, hogy ilyen gyorsan feladtad. Nagyon sok neked való előadást hallottam.
202. Enissa (válaszként erre: 201. - Szegfűrózsa)
2024. nov. 7. 09:08

Oké, elírtam. Jogos a helyesbítés, viszont semmit nem változtat.

Mindkét helyen dolgoztam, tudom hogyan működik, és hányan bepróbálkoznak, olyanok, akik maguk betegek, de a másikat vélik annak.

Ingoványos terep.

Ebben a helyzetben a lány betegebb, mint az anyja, anya dolgozik, eltartja, a 30-as lány meg felettébb nem önálló.

201. Szegfűrózsa (válaszként erre: 199. - Enissa)
2024. nov. 7. 05:49

Nem írtam, hogy "közveszélyes", sem azt, hogy "elmeroggyant", sem azt, hogy "őrült". A pszichiátriai betegség DIAGNÓZISÁNAK megállapításáról beszéltem... (E fentebb említett kifejezés pedig egyik sem kórisme.)

Felnőttet nem gyámság, hanem gondnokság alá helyeznek - ha szükséges.

200. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 197. - Michelle.r)
2024. nov. 6. 18:39
Viszont nem kaptam reggel e-mailt, hiába regisztráltam. Kár, pedig kíváncsi voltam.
199. Enissa (válaszként erre: 196. - Szegfűrózsa)
2024. nov. 6. 17:38

Már leírta FI, nem jár orvoshoz az anyja. Nem lehet közveszélyes, hiszen dolgozik.

Miért mondanák ki hosszadalmasan? Ehhez nem elég a kórház, orvosszakértői vizsgálatra is szükség van. A orvosszakértő vizsgálatot végez, akár hatósági kirendelésre, akár valamely érintett fél kérelmére.

Azért, mert valaki pszichiáterhez jár valamiért, nem őrült. Bíróság rendelheti el a vizsgálatot, netán a gyámság alá helyezést.

Ami a 4 fal között történik, azt nem veszik készpénznek, mert visszaélésre adhat okot.

Haragszom a társamra, van új pasim, de kell a régi lakása, hála az égieknek nem fogják kényszerzubbonyban elvinni.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook