Kész, feladom, nem bírom tovább. Utoljára alázott meg az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Attól hogy nem egyezik most a véleményünk, szerintem nem ok a haragra. Dehogy haragszom!
Azt nem tudjuk biztosan hogy tényleg csak az anyja hibás-e vagy ő is.
Ha az ő sorsa számodra nevetséges, minden bizonnyal az lenne az enyém is. Neked biztos szép gyerekkorod volt egy szerető anya mellett. Sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Én sem tudom milyen egy szerető anyai ölelés pedig mellette nőttem fel.
A pszichés élet is úgy kellene, hogy működjön, ahogy Te az egészséghez állsz.
Várni a csodát évekig nem lehet, tenni is kell érte, hogy jobb legyen.
"Mindenki boldog életre vágyik.
Persze, de azert tenni is kell valamit
Az meg csak rajtad mulik.
ne haragudj, de en ezt teljesseggel nem igy lätom.
tegyen mindenki magäert meg mindent, a nyafogäs senkit sem vitt meg elöre.
gyermekkora ota mindenben csak mäs a hibäs?
ez nevetseges...
Mindenki boldog életre vágyik. Az is aki jelenleg meg van keseredve. Valószínű ő se szeret nyafogni, de most jól esett neki kiadni magából a keserűséget.
Van aki sorsa könnyű, van aki cipeli. Van aki ítélkezik, van aki nem. Ilyen az élet.
Méhében.
De attól még nem lesz igazán anya valaki, hogy képes szaporodni.
Mindenben mäs a hibäs egesz eleteben...
En nem szeretem az ilyen nyafogos lenyeket
Enissám a pofonért én is visszamentem, mert nem volt más választásom. Nem tudunk mindent az életéről, de én feltételezem ha tudna megoldást ami által szabadulhatna az anyjától, megtenné.
Én pl. azért mentem vissza a pofonért, mert egy 2 éves gyerekkel nem ülhettem ki az árokpartra. Akkor hagyott el minket a férjem és költözött közös albérletünkből az új hölgy ismerőséhez. Én nem tudtam az albérletet fizetni. Anyámnál ingyen lakhattam, de ne tudd meg milyen drága volt nekem az az ingyen lakás. Az ember előtt nem mindig sorakoznak a megoldási lehetőségek, ezekre csak úgy kívülről lehet javaslatokat tenni.
A tiszteletem feléd nagy! Az irományommal nem akartalak megbántani! Csak kijött. :)
Engem fizikailag nem bántott. Csak hallgattam, hogy 2 nagy büdös pofon kellene nekem, mostanában meg azt, hogy agyonver sodrófával, serpenyővel, belém b.ssza a kést. Így, szó szerint.
Eddig hittem és bíztam benne, hogy elmúlik. De mióta fizikailag is egyre rosszabbul vagyok, kezdek kétségbe esni. Mert ha belül fáj is, nem tud annyira akadályozni. De kezem lábam állandóan remeg, majd megfulladok, pulzusom az egekben, szédülök, állandó hasmenés, hányinger.
Hát, hogy ezt olvastam, még inkább sajnállak nagyon. nagyjából tudom min mész keresztül. Mondhatnám hogy az én anyám még kegyetlenebb volt, de ugye mindenki a maga fájdalmát érzi legnagyobbnak. Én már 12 éves koromban hozzákészültem az öngyilkossághoz. Azért nem mertem megcsinálni mert attól féltem ha nem sikerül, még jobban megvernek mint szoktak. De nem részletezem, pont elég a te nyomorodat olvasni.
Légy erős, kitartást kívánok! Az lebegjen a szemed előtt bármilyen nehéz most, elmúlik. És tényleg elmúlik, ebben higgyél és bízzál!
Az a baj, anyádat gyűlölöd ezért, de az ő viselkedését másolod le, tükörképe vagy.
Azt utálod benne, ahogy te is viselkedsz, helyesebben ő eltartott, és eltart egy felnőtt nőt.
Minden felnött ember a sajät maga eletenek a koväcsa...
Mär reges reg leerettsegizhettel volna önszorgalombol
Akkor táppénzen vagy?
Miből élsz?
Együtt érzek veled. Én már túl vagyok rajta, akkora megkönnyebbülés volt mintha egy sziklát gördítettek volna le rólam!
Erőt és kitartást kívánok neked!
sorry, de Wifee a sajät velemenyet irta le ide, mint en is.
A tied mäs...
Toleräld a mäs velemenyet, ne mondd meg neki, hogy szerinted mit irhat.
Beteg a kutyám. Ha meggyógyul, kitartok. Ha elveszítem, feladom.
Anyám az évek során nem egyszer fenyegetett azzal, hogy beszedi az összes nyugtatót ami itthon van neki, hogy szerez fegyvert és lelövi magát. De hogy miért nem a férjének mondta ezeket, aki miatt ezeket “tervezte”, nem tudom.
Hát én nem viccelek ezzel.
" Akkor ő újra férjhez ment, és nem törődött azzal velem mi lesz."
Ha ott hagytad, mit tudott volna tenni? Intézetbe kellett volna záratnia, hogy meg ne szökj újból?
Te is párt választottál, ő is. Csak nem kellett volna zárdába vonulnia?
30 évesen, anyád tart el, akit utálsz?