Kész, feladom, nem bírom tovább. Utoljára alázott meg az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Miért mondanák ki hosszadalmasan?!
Szakorvosi vizsgálat, 2 hét pszichiátriai megfigyelés után diagnózist kell megállapítani. (Ami idővel módosulhat is.)
Sőt, ha volt már eü-helyen hasonló tünetekkel, akkor kiindulási helyzet is van...
Fórumindító,
tegnap indult a Younity Hungary szervezésében a Flow Summit. Ingyenes, minden előadást 48 óráig annyiszor hallgatsz meg, ahányszor akarod. Rengeteg segítő, tréner tart előadásokat, ha tényleg akarsz változtatni, több tucat előadást meghallgathatsz, modalitást megismerhetsz.
Ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a részleteket megtalálod a weboldalon. 7 nap alatt, közel 40 előadás talán tud valami segítséget adni.
Tudom,, fiatalon nulla segítség nélkül,lelkileg leamortizáltan ez kemény.
Mégis felmerül az a kis,, de.
Te miért nem dolgozol? Ezek szerint az 50+ beteg anya eltartja a 30+ lányát aki csak januárban megy dolgozni. Meg van már a munkahelyed vagy akkor kezdesz állást keresni? Miért csak akkor mész? Szerintem kérdeztem már.
8 általános iskolai végzettséged van. Ahhoz képest helyesen írsz. Volt 20 éved és nem tanultál semmit? Miért? Hol dolgoztál 8 elemivel? Tényleg érdekel.
Olyan munkahely kellene ahol van munkásszállás.
Hát nem tudom. Nekem ez kezd nem oké lenni. Ha az anyám elmebeteg és már fiatalon is kezelték pszichiátrián én tanulok, dolgozok mint az őrült, hogy ne legyek vele és ne tudjon ba.sztatni. Úgy elkerülöm, ahogy csak tudom. De ez én vagyok és nem is vagyok a te cipődben.
Nem fenyegetően,,tényszerűen közölve. Amúgy nem hiszem hogy itt már nem hangzott el minden ami a csövön kifér,beleértve ezt is.DE amúgy igazad van.
Igazából akármit is mondunk,,nem tudhatjuk mi a vörös posztó,,mi az amire ugrik vagy amitől visszavesz.
Most már tudjuk hogy Fi,egésznap otthon van,,az anya dolgozik.Tehát az idő alatt míg dolgozik,,simán elintézhetne tisztálkodást,kaját,,mindent ami kell és tulajdonképpen ki sem kellene mozdulnia szobából ha csak vc-re nem,amikor már otthon van.
Tudom ez durvának tűnik az is,,de ebben az esetben járható út.
Főleg pedig nem jön semmi beszámoló arról hogy mit tesz,,a szabadulás érdekében.
A háziorvost nem ismerem, de nem nagyon jár oda, mert szerinte egy arrogáns bunkó a doki és nem ért semmihez. (Egyébként szerinte egész életében az összes orvos lekezelő volt vele.)
Szomszédokkal szóba sem áll, elhordta őket mindennek.
A rokonaival tinédzserkora óta nem tartja a kapcsolatot.
Nekem nincs testvérem. A férje gyerekei ide sem néznek.
Ő az 50-es éveiben jár és dolgozik. Még amikor nem viselkedett ennyire durván, folyton panaszkodott, hogy mindig cirkusz van a munkahelyén. Azt sosem mondta miért. (De őt eddig minden munkahelyén mindenki utálta, mert féltékenyek rá, amiért szép és jó alakja van. Ez az ő elmondása.)
A férje már párszor ki akart lépni ebből a házasságból, történtek itt durva dolgok (rendőrség, mentők), de ezt nem szeretném részletezni. Fogalmam sincs miért nem váltak már el, de azt tudom, hogy az anyám mindenáron kapaszkodik belé akkor is ha nem kell neki, még abba is belement volna, hogy a férje költözzön ide a szerelmével, csak ne váljanak külön.
Nem szeretnék belebonyolódni velük semmiféle ügybe. Csak el akarok innen menni és soha többet nem tudni róla.
Én nem mernék ilyen esetben tanácsot adni, hogy fenyegetően lépjen fel FI.
Nem ismerve a szituációt.
Azért megesett már gyilkosság is, ha betegelme, fenyegetésnek vett valamit.
Ha tényleg beteg.
Azt, hogy elmeroggyant nehezen, hosszadalmasan mondják ki.
Nem vitának szántam, de ügyvédek segítségével bármit is tehet.
Nem tudhatjuk valójában milyen az anya.
Meghallgathatjuk egyik felet az ő szemszögéből,de lehet az anya még olyanabbakat írhatna.
A "papír" elbír mindent.
Láttam én már karón várjút.
Őt kellene elvitetni.
Terrorizál két embert.
Aki azt mondta ,hogy beteg és legyünk elnézőek vele.
Sajnálom én nem tudok.
Ez színtiszta gonoszság.
Hiába, arra nagyon vigyáz, hogy ezekre a dolgaira tanú ne legyen. Egyébként jobb vigyázni vele, mert már 20 évesen is bevitték a pszichiátriára, és emlékszem gyerekkoromból is az elborult, idegbeteg arcára, mikor néha rám csapott.
A konyha, közlekedő, fürdő közös, elkerülni lehetetlen, főleg, hogy ez egy 2 szobás ház. A másik az nagy, sok helyiséggel.
Oh nem fog ne aggódj,,mert ebben az estben simán feljelenthetnéd ,,ezt közölheted vele.Ha kirak úgyszintén.
Kérdeztem már, de gondolom nem láttad,,nem tudod elkerülni?
Mert egy ház azért elég nagy ahhoz hogy ne botoljatok lépten nyomon egymásba.
Érdekes lenne, ha más névre kerülne egy ingatlan, amiben valakinek öröklés révén tulajdonrésze van.
Nem, nem ő dönt, ha a lányának is tulajdonrésze van benne, de én nem akarok senkivel vitatkozni, tesz, amit tesz.
De amíg FI. nem tudja hányadán áll az anyjával, lehet már régen más nevén van, ha nincs rajta hitel.
Amíg él ő dönt, hogyan dönt a lakásról.
Tudom elvileg bem tehetné ki, ha be van jelentve a lánya, a gyakorlatban viszont 1001 módja van, hogy kisemizze még életében.
De biztos, hogy tulajdonos?
Lehet valamit átugrottam.