Kerti tó békák nélkül, lehetséges? (beszélgetés)
mi a baj a békákkal?
gonoszok!
De azért gondold meg,tavat akarsz halacskákkal és békákkal,vagy teknőcöket:)
Bár lehet,hogy egy jóval nagyobb helyen nem bántják egymást...
Annyira nem értek hozzá,csak saját tapasztalat volt:)
Nekünk csak egy pici 50 cm mély kis műanyag tavunk van,abban sajna nem telelnek ki,de rendes ásott mély tavakba igen.
A milyeink télen ,amikor már pókhálósodik a tó,akkor vannak kivéve,előtte már nincsenek etetve sem.Idén pincébe fognak kitelelni egy műanyagládában,aztán tavasszal amikor már nem fagy akkor kerülnek ki a tóba újra.
lehet hülyeség de esetleg egy mű gólya?
vagy a békák ostobbábak annál,hogy tudják ki az ellenségük?
Vörös fülű ékszerteknőceink vannak,de már nagy korukba vettük őket.Először a púpos asszonyságot .
Amíg csak halaink voltak,addig folyton ment a békazene,(engem nem zavartak amúgy egyáltalán),a gyerekek imádták figyelni hogy fejlődnek az ebihalak ...na mindegy ,szerintem a teknősök jó ellenszer a békák ellen.Vagy elkapják őket,vagy a békák nagy ívbe elkerülik a tavat,mert mint valaki már írta,csak szaporodni ,petéket rakni járnak oda,és ha nem érzik biztonságosnak ,akkor elmennek máshova.:))
Igen ,azok.
Egyszerűen betámadták a békákat,szerintem a petéket is megették,szóval amikor hozzánk került púpos, eltűntek a békák ,és nem kockáztatnak azóta sem :))
További ajánlott fórumok:
- Párkapcsolat szerelem nélkül, lehetséges?
- Életmódváltás nélkül csak mozgással fogyni. Lehetséges?
- Szülés 100ezres nagyságú hálapénz nélkül....vajon lehetséges ez ma?
- Kisgyermek lakcím megváltoztatása, lehetséges-e az anya tudta nélkül?
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- Válás papírok nélkül? Lehetséges?