Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Nekem meg ma jön a 6.
Amúgy én még a legelején kezdtem, és akkor 0,01-ért lehetett venni sárgarépát, paradicsomot, salátát, retket, szamócát, úgyhogy ezekből akkor jól felvásároltam, és így csak a hosszú idejű cuccokat kell termelnem.
végre kigyomláltam a kertemet!! :-))
Olyan jó érzés s már csak 2700 pont kell s elérem az aratósegédet :-) Juppi,sztem az holnapra sikerülni is fog :-))
Már 3napja nézegetem a feladatokat és számolok. Egyszer megéri, mert nyomja a pontokat ezerrel. Másodszor, idővel deko elemeket ad és így több lesz a vásárló. Harmadszor, a céhek a világcsodát akarják előállítani és állítólag ezek a feladatok is beleszámítanak.
Én 2 részre osztottam a kertem, egyik a vevőké, másik a feladatoké. De előfordul, hogy hideg élelemmel jön a vevő,mert tudja hogy nálam éjszakázik :DDD
aha,hát ha ott tartok akkor emgkereslek,ez a felhasználó neved is?
Én az 1 es szerveren vagyok
napraforgó: 3,70
paprika: 4,87
brokkoli: 2,90
karfiol: 1,40
:-)
Mondjuk a pénzem meg annyira nem gyarapszik, ugyanis szinte csak a feladatokra termel az ember, mellette meg alig marad hely más terményekre :-)
én most lettem krumplihámozó, és at 1 szerveren játszom! Most dolgozom még a répákon!
És Te?
köszönöm szépen! Lesz mit csinálni!
El is mentettem a noteszkámba, mait a kertembe tartok!
Amúgy melyik szerveren játszotok, hányadik feladatnál tartotok?
Bocs a sok kérdésért, de annyira örülök, h már itt is van ilyen fórum.
Nincs mit.
az egyes termények pontértékét tudjátok, vagy azt is bemásoljam?
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?