Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Én sehogy nem találom,hogy hol tudok mások kertjére szavazni.Most olyanokat várok,amik holnap reggelre lesznek készen,Ma egy vevőm 300gyT fizetett:)
Nekem eddig szerencsém volt (igaz, csak csütörtök óta játszom). Remélem így is marad.
22-ig megy a délutános műszak, utána éjszakaira állítom a kertem. Olyan növényeket vetek, amik miatt nem kell felkelni, elég reggel benéznem.:-)))
Puszi és köszönöm!
☺
Már egy pár hozzászólással ezelőtt leírtam, hogy ha letelt a 48 óra és nem jön meg a feladat be kell menni a városba és egyből megjön.
Ha a GYIKet nem olvassátok el legalább itt tájékozódjatok! :-(
Hogy lehet, hogy csak 3?
Én eddig éjjel (+hajnalban) lezavartam a vevőimet, hogy napközben csak termeljek. Erre a mai utolsó vevőm már több, mint 12 órája itt rostokol a karfioljára várva.:-)))
Sziasztok!
Na, van már céhünk?
Nóra: köszönöm szépen!
27-én este 18 órakor teljesítettem a feladatot, azóta nem kaptam újat. Hmm, ilyenkor mi van?
A mintakerteket nézem...
1) a feladat teljesítése után kereken 48 órával kapod meg a következőt
2) a mintakerteket az emberek melletti kis szemecske (vagy nem tudom mi az) jelenti és ha arra rákattintassz, akkor megjelenik a mintakert.
Nekem két kérdésem lenne (egyenlőre):
1.) Már meg kellett volna kapnom a második feladatot, de még nem érkezett meg.:-((( Miért késik?
2.) Hogyan lehet megkeresni mások mintakertjét, ha szavazni szeretnék rájuk?
Sziasztok!
Én először a német oldalra regisztráltam. Hogy véletlenül-e, azt nem tudom, de a Kedvesem azt az oldalt adta meg, oda mentem. Azután tudtam meg (serintem), hogy van magyar is, így arra is regisztráltam. A magyaron az 1-es szerveren vagok, a németen a 27-esen.
Én sem értem, de van szerver 1, meg szerver 2.
Lehet, hogy azért nehogy túlterhelt legyen a hálózata
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?