Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
én is remélem, hogy most is így fog nak menni lefelé a kg-ok (most ráadásul több is vagyok, mint akkor voltam :o()
Neked jó a holnapi kezdés? Vagy még nem vagy kész rá?
Nem rosszbol irtam a dobozos levekte, csak mar elobb kitargyaltuk ezt a temat! Es nekem az volt a tapsztalatom, hogy mikor ezelott csak ivos napom volt (mas dietaban) hiaba ittam 100%-os gyum. leveket akkor sem fogytam! Mert van bennuk vmi, ami visszatartja a fogyast!(nekem ezt orvos mondta,ha fogyni szeretnek ne igyak azt) Abszolut a joszandek vezerelt mikor ezt irtam Neked!
Bocsanat, hogy csak most reagalok, de itt most van reggel!
Mindenkinek sok erot es kitartast! Kozeledik a hetvege! Shepard hol vagy? Hogy megy? Es a tobbiek?
Jól van, akkor hétfőig fel tudunk készülni.
Hétfőn reggel mérd meg magad Te is és írd be a mérlegelődbe, én is ezt fogom tenni. Aztán hajrá! Nincs kifogás! ;o)
Akkor kezdjük el együtt. Te mikorra tervezed? Én is 50-52 szeretnék lenni. Jó lett volna szeptember 15-ig lefogyni legalább 55-rem, de szerintem az már nem fog menni (akkor megyünk egy esküvőre). Szerintem is könnyebb együtt csinálni!
Te nem akarsz mérlegelőt csinálni, ott jól lehet követni a fogyás ütemét.
Én is pont ilyen türelmetlen típus vagyok. Amikor én annak idején a 90 napost elkezdtem, akkor az első 2 hétben lement 4,5 kg. Aztán abbahagytam :o(
Most gondolkozom az újrakezdésen...
én nem is írtam dobozos gyümölcslevekről, de ha azt iszom, akkor én is csakis a 100%-osat
!
Azért sajtot nem, mert a sajtnak a fehérjetartalma jelentős, a joghurtot pedig nézd meg, ott a CH több, mint a fehérje, ezért nem befolyásolja negatívan a diétát, ha keményítő napon esze. Amúgy meg a süteményekbe, amiket CH napon este eszel, abba is tesznek tejterméket, tojást (különben hogy állna össze a tészta?).
Szóvlal sokmindenbe bele lehet kötni valóban, de egy joghurton szerintem nem fog elbukni a dolog, ha azzal abarod be a levest keményítőnapra.
SziasztoK! Hat en lassan tul vagyok az "ivos" napon! Bar nem tudom, hogy heleyes-e de a du-ni rohamomat megelozven (itt) du. 2-kor ittam kifacsart narancs levet! De azt gondolom meg mindig jobban tettem, mintha este (most) bezabalnek!!!
Szoval egesz jol vagyok! Bat nagyon varom a holnapi ebedet! Kivancsi vagyok, hogy mennyit birok majd enni!:-)))
(szerncsere en nem nagyon szeretem a gombat)
Én sem tartom be a diétát betűről betűre, de ennyi erővel akár sajtot is tehetnénk a pizzára szénhidrát napon, vagy nem? :)
Ez a gomba dolog is nagyon megossza az embereket...
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.