Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Nem baj, inkább kérdezz többször, mint 1X sem! :o)
Én nem tudom még mi legyen a holnapi kajcsim. Ezen agyalok és nézegetem a recepteket...
Bocsi,de még annyira nem vagyok képben,h.húha. Bocs,h.valamit többször megkérdezek,pedig elvileg elég jó a felfogásom:-) na jó most már tuti megjegyzem:-)
Hmm..neked is fincsi ebéded van:-)
Igen,nekem pogi lesz holnap,vacsira meg talán fagyi!
Te mit terveztél?
Szia! Ezt mondtam a múltkor, hogy nyugodtan tehetsz bele tojást (szinte minden tésztában van) Én is úgy sütöm a süti-féléket, hogy tojás és tejföl is van benne.
Ezek szerint holnap pogácsa lesz a menü?
Én ma krumplipürét hoztam egy kis töltött paprika "levével".
Sziasztok! Hogy vagytok! Víznapozóknak kitartás. Nekem ma keményitő nap.Borsópöri és rizs lesz az ebéd.
Más. A pogiba a receptbe van irva tojás. Akkor ez nem jó? Végülis majdnem minsn tésztás cuccban van..Hm?
Nem fog megjönni mostanában? Attól lehet több a súlyod!
Én most a jövő héten biztos nem mérem meg magam, mert meg fog jönni és nem akarom stresszelni magam!
Sziasztok! Olyan fincsit ebédeltem,sajtos omlettet kovi ubival!
Bár reggel kicsit letörtem,h.mitől ment már feljebb a súlyom amikor nem is bűnöztem:-((
Szia
Megkérdezhetem hogy milyen salit szoktál csinálni a chilis bab mellé? Én a paradicsom, paprika, ubi változatot már eléggé unom :(
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ma végre fehérjenap. Már alig várom az ebédet! :o)
Mivel anyukám túrós tésztát csinált, így hagymás, párizsis tojásrántottát hoztam.
Chilis bab is jóóó,de valamiért ugy megkivántam ezt a babfasirt dolgot:-)
Közben megnéztem a falafel receptjét.Ott is irnak bele egytojást. Mit gondoltok? Ha kihagyom nem áll össze? Vagy ennyi megengedhető??
Neked is nagyon szoritunk majd természetesen!
Kitartás ehhez a két naphoz! Én is azért félek a víznaptól mert a kislányom eléggé lefárasztó tud lenni, és még ha nem is eszem semmit...Majd számoljatok be mindenképp,h.bírtátok!
Sziasztok!
Rám is gondoljatok holnaptól,mert együtt szenvedünk,és fogyunk Lonival,és persze Veletek!
Holnaptól gyümi,utána víz napok,majd beszámolunk,persze,ha túléljük!
Olvasva ezeket a fincsi recepteket,belegondolok,hogy 2,5 napig semmi normális kaja,halljátok....
Sziasztok
nekem van egy babfasirt receptem, bár még nem próbáltam ki.Mondjuk van benne 1 tojás :(
Hozzávalók:
0.5 kg főtt bab
2 db főtt burgonya
1 vöröshagyma
1 tojás
csili
só
bors
olaj
Elkészítése:
A megfőtt babot és a burgonyát összetörtjük (pépesítjük), hozzáadjuk az olajban megpárolt hagymát, a tojást és a fűszereket. Az egészet igen alaposan összedolgozzuk. Gombócokat formázunk és forró olajban megsütjük mint a hagyományos fasírtot. Szalvétán lecsepegtetjük. Saláta, párolt zöldség mellék kínáljuk, de adhatunk hozzá valamilyen mártást is.
Na kipróbálom én is aztán majd beszámolok róla:-)
Erről jut eszembe bab...Ezt milyen formában csináljátok? Bablevest nem szeretem,de anno valahol ettem bab-fasirozottat az nagyon fincsi volt de foglmam nincs,h.készült.
Húha,az kemény lesz.Gyümi+víz is! Majd veled leszünk lélekben:-)
Melyik hagymás recept? A balzsamecetes? Azt még nem próbáltam. Először balzsamecetet kellene szerezni.
Ha szereted a hagymát, nem lehet rossz. Azért írtam ki, mert én sokszor gondban vagyok a salátával. Bár szeretem a sima zöld salátákat egy kis citrommal, fűszerekkel, de néha jó mást is enni saláta címszó alatt. Ez húsokhoz is jó, meg pl rizs vagy krumpli vagy bab mellé.
Érdemes lenne kipróbálni. Shephard azt írta, hogy ő kipróbálja.
Tarts ki! Én holnap gyümölcsözöm, azután meg vizezek. Wow!
Én itt vagyok,kicsit éhesen:-(De ma már nem akarok kajálni.
Még egy recept kérdésem lenne amugy,jó is,h.itt vagy.
Ez a hagymás recept szintén kipróbált? Milyen az ize?
Amikor én itt avgyok, akkor sehol senki. Ha elmegyek a géptől, akkor beindul az élet.
:(
Ne ijedjetek meg, nem vagyok paranoid. :)
Csak egy kicsit..........:P
Sziasztok! Én már edzem magam a holnapi gyümölcsnapra. Az a fő gondom vele, hogy délután már herótom van az édes íztől. Most azt találtam ki, hogy reszelek répát, almát és narancsot csavarok ki. Amolyan bébipapi dolog.
Sajnos, dinnye már nincs. Néztem, mindegyik elég lőrinces volt.
Lindi! Én is megcsináltam a múltkori gyüminapon a szalmadinnyét. Kifejezetten jól esett a sok édes íz után. Nekem is kicsit megpuhult, de nem lett mondjuk lottyos vagy ilyesmi. Már a holnapi gyümölcsnapra is vettem egy sárgadinnyét. :)
Londi megcsináltad már ezt a szalma dinnyét? Vagy más? Én ma kipróbáltam! Brutál jó volt! nagyon fincsi,komolyan! Az állaga nem olyan mondjuk,tehát nem maradt kemény,hanem megpuhult kicsit,de az íze mindenért kárpótolt. Szóval nem áradozok tovább de köszi a receptet (a többit is) és még jöhet főleg ilyen fincsiségek!
Mindenkinek kitartást mára! (meg egyébként is:-)
Hát ja nekem is muszáj lesz hisz eredményeket akarunk:-)
Akkor hát kitartás a mai napra,holnap fincsit ehetünk!
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.