Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ezeket mégis milyen napon etted ? :))
Mert sem a gyümölcsjoghurt, sem a krémtúró nem illik egyik napra sem.
A bolti krémtúrók általában cukrot tartalmaznak, ami szénhidrát, aztán még ki tudja mit, a gyümijoghurtoknak a gyümölcs meg sokszor a hozzáadott cukor miatt sokkal nagyobb a szénhidráttartalmuk mint a fehérjetartalma.
Szia!
Szerintem ha nem esik vegyél bele elemet, s ha akkor is ugyanazt mutatja, akkor ez van! Ha véletlenül mégi jól mért, akkor meg ugyis gyosan ledobod majd azt a 2 kilót :) Mit kreatívkodsz?
Sziasztok!
Én ugye hétfőtől kezdem, de szépen csökkent a súlyom! Azért mondom, hogy csökkent, mert most 2 kiló felugrott, pedig azért odafigyelek a kajára. A mérlegemből kifogyott az elem :( Nagyon gáz, lehet azért nőtt a súlyom, mert nem jól mér?? Szerintetek? El akartam menni elemet venni, de szakad az eső :( Nagyon rongy idő van! Úgy eláztam a gyerekekkel, hogy csak na. Szóval akkor hétfőig pá, nem leszek, mert kreatívkodni akarok, és az nem kevés idő lesz. :) Remélem sikerrel! MIndekinek kitartást!! Én is kitartok a borsófőzimmel hétfőig. :)
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Nos ma virradóra ismét eljött egy következő mérlegelés ideje, mostanában elég gyorsan repül az idő :) Ma van a 75. napom :) Az elmúlt 4 napban 'csak' 20 deka ment le, ami nem túl rózsás, de valamikor nekem is kell stagnálnom :) Túl szép lenne, ha végig ugyanabban a tempóban mennének le a kilók :) Ma fincsi, és a tőlem már megszokott, banánturmixal indítottam a napom, aztán 1-2 gyümis joghurt, az ebéd virsli saláta lesz zöldségekkel, délutánra van egy kis krémtúró, este megint saláta :)
Milyen napotok van? Ki mit eszik?
Sziasztok!
Én is mostanság csinálom a diétát, sajna párszor közbe szólt valami, és újra kellett kezdenem..de én ki vagyok békülve ezzel a diétával. Adri, én is suliba járok..jó, igaz, még csak gimibe, de például én ilyen kis étel hordóban hordom a kaját fehérje(akár húst is, vagy sonkát, paradicsommal stb.) és keményítő napon szénhidrát napon meg vagy péksüti, vagy pizza...vagy ha itthon vagyok spaghetti..ma például gombás spaghettit ettem..nyami:D
Sajnos én lelki problémák hatására híztam meg..:( 12kilót! De igyekszem visszanyerni a formám, bár elég nehéz...de jó pozitív véleményeket olvasni, mert ez is erőt ad!
Tészta helyett ehetsz egy-két szelet pizzát is, vagy édes tésztát, esetleg valamilyen péksüteményt. De van, aki muffint süt. Majd kialakul, mi jó neked. De akkor sincs gáz, ha az első szénhidrátnapon kicsit többet eszel, persze legjobb ha nem, de ettől ne add fel. Másnap ott a gyümölcsnap, ami nagyon nem könnyű, de megéri betartani. Aztán ahogy telik az idő, egyre kevesebb ételt kívánsz. Mennyiségileg, úgy értem :)
Mennyi ideig csináltad a Norbit? És mennyit fogytál?
Én még dolgozgatok.
Én is csokifüggő voltam, idegből, örömből, bánatból csokiztam, de ez a diéta leszoktatott róla. Az első kúra végefelé már a szénhidrát napok sem okoztak akkora örömet, volt, hogy nem is sütiztem, inkább sósat kívántam. A nasi elmaradása pedig már önmagában is segíti a fogyást, úgyhogy csak hajrá :)
Sziasztok!
Mi most lógatjuk a lábunkat Zalakaroson,most jöttünk éppen a szaunázásból,és ásványvizet kortyolgatok!
A kicsi alszik,úgyhogy ez ám aztán a kikapcsolódás!
Itt háromszori kaja van,és nagy baj az nekem,de nagyon jól főznek!
Hétfőn folytatom Veletek újra ígérem!!!!
Hahó, jó reggelt mindenkinek!
Adri, biztos lehetsz benne, hogy a többiek segítenek nekünk :)) és mi is támogatjuk majd egymást. Jó lesz ez, meglátod.
Nyáron nagyon jó volt a sárgabarack a savproblémák megelőzésére, most a banán jó erre, de az elég tömény és kalóriadús, azért nem szoktam nagyon enni. Almából én a starkingot szeretem, az kicsit édeskés és nem annyira leves,szerintem sav szempontjából is jobb.
Mázlista.... Itt vadászni kell a 100%-os graperuit italra is. Narancs van, de azt nem szeretem, annak már nagyon tartósítószer íze van.
Én gyümilevet egyébként úgy iszom, hogy fele-fel arányban felhígítom vízzel.
Ha a gyümölcsök savat csinálnak, egyél meg hozzájuk egy szem korpovit kekszet.
Egyébként próbálkozz a banánnal - de csak óvatosan. Szilva is jó szerintem és a körte is.
Szerencsére nekem nincs ilyen gondom, úgyhogy én körtét, grapefruitot, narancsot, barackot (ha kapok olyat, amit nem aranyárban mérnek), almát szoktam enni.
sziasztok....
adri25 én szőlőt szoktam enni, de az almától nekem is fáj a gyomrom, sztem is sok benne a sav...
meg nem elhanyagolható, hogy éhes is vagy tőle..:-))
egyél még banánt, az legalább telít is egy kicsit
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.