Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Egyáltalán nem kell ugyanazt enni vacsorára, mint ebédre, így is tökételetesen működik.
Sokkal fontosabb az hogy fehérjenapon pl. minél kevesebb keményítő-szénhidrát-gyümölcs tartalma legyen az ételeknek, annál hatékonyabb a szétválasztás.
Valamint forditva is igaz, keményítő, szénhidrát és gyümölcsnapon nem szabad fehérjetartalmút enni.
A keményítők, az egyszerű szénhidrátok és gyümölcsök gyakorlatilag mind széndhidrátok, ezek icipici keverése, főleg a keményítő-szénhidrátnak, szóval ezek keverése kisebb baj, mint az előzőleg emlitett fehérje-szénhidrát keverés.
Sziasztok!
Na ma elkezdem! Háát tartok tőle. Bár a tegnapi light-os nap után remélem nem törnek rám falási rohamok :) Egyenlőre most nagyon éhes vagyok, megiszom a kávécskámat, mert reggel elaludtunk, így rohanni kellett az oviba. :) De még mindig nem tudom mit eszek délben :( Majd kitalálom. Mindenkinek kitartást és szép napot!
Szia!
Nézz át a 90 napos verseny fórumra is. Nem szoktam ugyanazt enni vacsira és ebédre, s a mennyiségi megkötésre sem figyelek, csak az elválasztásra. Bár az is igaz, hogy most már kevesebbet kívánok , mint az elején.
Sziasztok!
Holnap ismét hajrá! Ma vizet iszom csak, így készülök föl :) Remélem bírni fogom ismét. :) Amúgy nem fülik hozzá a fogam, de remélem kitartó leszek. Nehéz így csinálni, ha nem igazán akarja az ember! :( De feltuningolom magam, hogy menjen. :)
natúr joghurtot fehérjenapon.
gyümölcsös joghurtot meg majd a 91. napon :)
SZia, sziasztok!
Ma elég erős csábításnak voltam kitéve, két rendezvényen pogácsa, kalács, rétes, plusz csülkös bableves hegyek.... Megálltam a nagy zabálást, de azért ettem, mert ugye ma szénhidrátnapon lehet. Csak a babot nem, de azt nem is kívántam.
De azért még eléggé a "bevezető" napokban vagyok, még sok a kísértés, de már tudom, hogy majd jól beáll már jövőhétre. És akkor jön a mérlegelés, és majd lesz eredmény, remélem.
Te se hagyd magad, idegesíteni se, meg elcsábulni se. Én azt szoktam csinálni, hogy ha már mindenképp ehetnékem van, akkor az aznapi lehetségesből csipegetek. Salátát, zöldséget, ilyesmit.
A holnapi gyüminaptól tartok, de remélem menni fog.
Pl. én az Optiwell nevű hozzáadott cukormentes, zsírmentes gyümijoghurtokat szeretem (ez se magyar termék, asszem német), de sajnos hiába nincs bennük hozzáadott cukor, a szénhidráttartalmuk mégis szinte kétszerese a fehérjének. :(
Szerencsés vagy, ha a tiédben több a fehérje, mert itt Magyarországon ilyet gyümölcsjoghurtban sajnos nem láttam :(
És a gyümölcsjoghurtban nincs gyümölcs sem? Csak mert a gyümölcs is szénhidrát.
Milyen a gyümijoghurtod fehérje-CH aránya pontosan? :) Rajta van a dobozon?
Ilyenkor mndig úgy irigyellek Írországért. Itt van 1-2 termék, amiben nincs cukor, slussz. És ezen termékek nagy része egy bizonyos mukihoz kötődik, akit viszont én nem szeretnék pénzelni.
:(
A gyerekeknek a szobájuk falára rajzoltam!
Vettem elemet, most annyit mutat, mint reggel :)
Szóval azért már ettem, ugyhogy reggel biztos jóval kevesebb voltam :) Megyek csinálom tovább a dolgomat. :) Remélem minnél hamarabb átléphetek már a hatvanasok klubjába :) Sztem kb 2 hónap :)
De ez van. Nem sietek, csak rosszul esik néha a mérleg hozzászólása a súlyomhoz :D
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.