Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Igen bár a mályvateát még sose próbáltam, de én is hallottam már másoktól akik kiprobálták mind a mályva, mind a szűzteát, hogy a szűztea a legütősebb az összes anyagcseregyorsító tea közül.
Én lassan már 9 hónap használom a szűzteát és a kapszulát is, és teljesen rendben van az anyagcserém.
Szia!
Bocsi, hogy beleszólok a beszélgetésetekbe, de a mályvatea állítólag fél-1 órán belül hat, szóval akkor kell meginni, mikor tudod, hogy nem mész sehova :) Én 3-szor kipróbáltam, mit mondjak, nemhogy 1, de 10 óra múlva sem volt hatásos! Az igaz, hogy az én emésztésem tényleg egyenlő a nullával! Az utolsó alkalommal 3 filtert öntöttem fel vízzel, de így sem hatott semmit! De az is lehet, hogy ez csak nálam nem hat :) A szűztea kapszula mindig hat :)
Üdv Mindenki!
Megjöttem a munkából, totál ki vagyok! Elfáradtam, de nagyon, még jó, hogy holnap szünnapom lesz :)
Sok sikert az újonnan kezdőknek, tartsatok ki és kérdezzetek bármit, valaki csak tudja a választ :)
Igynogy: hát mégiscsak elkezdted?! A 'nagy' lelkesedésed ellenére egész jól bírtad az első napot, már amit lehet tudni a leírtakból :) Csak kitartás és megint olyan eredményeket érsz el, mint legutóbb, irigyellek is érte :) Én holnap állok mérlegre, egy kicsit parázok, na jó nagyon, az utsó két alkalom nem volt szívderítő, de most úgy érzem lejjebb kell mennie! :)
A szűztea kapszulához pár szó: én pár évvel ezelőtt szedtem 2 éven át napi 2 szemet este kaja előtt, és ez rendben tartotta az emésztésemet (más nem), viszont ezen idő alatt a szervezetem hozzászokott és a végefelé már nem hatott, most tartottam kb 3 év szünetet, s mert ismét a sors feléirányított megpróbáltam megint, s azóta is ugyanúgy hat, mint mikor először szedtem :) A kapszulánál mindegy, hogy mikor veszed be, a teáról nem tudok nyilatkozni, azt nem ittam, nem bírom a szagát :(
azért mert a sima szűzteára, azaz filteres változatra rá van irva, hogy reggel éhgyomorra és/vagy este utolsó étkezés után
automatikus gondoltam hogy a kapszulára is ez vonatkozik, hiszen a hatóanyagok ugyanazok csak kapszulába sűritve
Hát én mérlegfüggő vagyok! Minden nap mérem magam :) Tudom ez nem jó, de azt már leszűrtem belőle, hogy ha tojást eszek, akkor plusz 1 kiló, ha husit, akkor megy lefelé a súlyom. :) Keményítőnap mindig hízom, nem fogyok. Tésztanap meg lefelé viszi. Gyüminapon általában lefelé, de van hogy felfelé. :) Szóval tudom mit ehetek és mit nem. De én azt ajánlom, ha nem vagy mérlegfüggő, akkor csak hetente mérd magad. Vagyis minden 8 nap után. :) Így nem izgulsz azon, ha visszajön hétközben pár kiló.
Nagyon jól bírom most már a mai napot, jól laktam mint a duda. :) Most megyek a gyermekemmel játszira, aztán a vacsi ki is marad, mert esélytelen hogy 6 előtt hazajöjjünk, és nem vagyok most éhes. :)
Húúúú.... Látom, szinte teljesen úk fogyicsapat verbuválódott itten, míg nem voltam. :))
Én a 62. napnál tartok. Eddig kb nyolc kg mínusz. VAgyis ha átlagolok, akkor heti egy kiló mínusz. Az nem is olyan rossz. Amennyire atrtottam tőle az elején, mára annyira megszoktam. Nem okoz gondot (kölünösebb gondot) egyik nap sem. Megtanultam szétválasztgatni. Lelkesen kerestem, kutattam, és pl a tejet ma már zabtejel pótolom. Pl keményítőnapon főzeléknél )spenót. Krumplipehelyből, zabtejből és citromléből csinálok "tejfölt", ez kerül a rakott zöldségekre. A gyümölcsevés és természetessé vált.
Szóval azoknak, akik most kezdik: no para!!!
Sziasztok!
Hogy telik az első nap?
Kenyeret szénhidrátnapon egyértelműen ehetsz.
A szabály elvileg fehérjenapon és keményitőnapon is engedi a kenyeret ebédhez, de nélküle sokkal hatékonyabb a diéta. (Én annak idején nem ettem meg és nem is hiányzott). Főleg fehérjenapon nem túl célszerű kenyeret enni, mert akkor pont nincs meg a szétválasztás fehérje és szénhidrát között :) Ha keményítőnapon eszel kenyeret, az kevésbé gáz. :)
Pl. fehérjenapon akkor vagy a leghatékonyabb, ha a fehérjékből a minél magasabb fehérjetartalmúakat keresed.
Ilyenek a eredeti feldolgozatlan sovány húsok grillezve vagy párolva: a bőr nélküli csirkemell, pulykamell és halak, a tejtermékek közül a túró, valamint a tojás. :)
A tojásból is a sok fehérje, kevés sárgája arány a jó. A sárgáját bele lehet sütni süteményekbe és a család többi tagjával megetetni. :)
Sajnos a különféle felvágottak, virslik, a tej és natúr kefir vagy joghurt is elég sok szénhidrátot tartalmaz az előzőekhez képest :)
Ja még a sajtok is jók, csak azt módjával, mert zsírosak :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.