Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Jaja reménykedem, mert MSN függő és általában ha bent van, akkor lerobbantani is alig lehet. Akkor van baj, ha egy ismerőse senem van fent :(, mert akkor feladatokat ad nekem, mert nem bírja elviselni, hogy nem csinálok semmit éppen.
Amúgy meg letojom, hogy mit gondol :). Mivel gyorsan gépelek, fel sem fog tűnni neki, hogy két szerkesztősdi között begépelek egy-egy üzenetet ide :).
5 óra óta ébren vagyok :(, tegnap is akkor keltem, csak 7-kor ahogy leültem a géphez máris dolgoznom kellett, és 3-kor álltam fel kajálni... szóval teljes műszakot nyomtam végig 1 banánnal. :(. Semmire nem volt időm igazán.
De ma remélem, hogy annak ellenére, hogy a főnökömmel leszek egy műszakban, lesz időm mindenre :).
Igen tegnap csak úgy pörgött a topicunk:(
Nem baj, majd felébredtek és csevegünk:)
Jaja, de ha azt veszed tegnap szinte nem is beszéltem...
Úgyhogy ez már haladás, hogy kommunikatív vagyok :).
3,5 éves.
Mostmár egyre nehezebb elmenni nélküle, mert ö is jönni akar. Ez ugyan olyan, mint amikor az oviba szokott be.
Fogd fel úgy ezeket az alkalmakat, hogy az ő érdekében is vannak. Sokkal jobb nyugodt kiegyensúlyozott környezetben lennie, mint ideges, állandóan elégedetlen szülőkkel. És ahhoz, hogy ilyenek legyetek, bizony olykor kell egy kis pihi a bébi nélkül. Akkor meg pláne, ha ez nem minden héten van így, szerintem ne legyen lelki furid.
Mennyi idős?
Köszi
Már annyit gondolkodtam ezen, hogy itthon maradjon, vagy elvigyük. Szerencsére nem probléma, ha itthonmarad, mert mind a 2 nagyszülönél elvan, szereti őket. Pici korátol szoktattuk. Egyforma utazoágy van a nagyszülöknél, igy az alvás soha nem volt probléma. Csak néha olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy én elutazok, Öt meg lepasszaoljuk.
Nyáron is megyünk majd hosszuhétvégére (valahova pancsolni), de akkor jön Mano is velünk.
Nekem most lett 1 éves a töki és csont nélkül itthon hagynám 1-2-3 napra. Nagyon kell egy kis pihenés ketten a párommal.
Én nagyon pártolom ezt a "szokást". Jó szórakozást nektek a hétvégére és üdv itt a csapatban:)
Sziasztok,
Én is csatlakozom hozzátok. Most ujjult erövel vágok neki a fogyinak. Már alig várom a hétvégét. Lesz egy kis kiruccanás gyerek nélkül. 1 évben 1x-2x szoktunk elmenni nélküle, de akkor max 2-3 napra. Kell 1 kis pihi is. Ti itthonhagynátok?
Sziasztok csajszik!
Csatlakozom én is az álmosakhoz, és a munkaundorosokhoz.
Amúgy még ugyanott dolgozom :)
Most látom, hogy hangüzenet jött a céges mobilomra, de kódot nem adtak hozzá, szóval nem tom meghallgatni. Remélem nem az van rajta, hogy Zsibi hétfőn már nem kell jönnöd dolgozni...
Ja és hétvégén bekaptam vmi hányingeres, hasmenéses, torokfájós vírust. Nagyon állat! Rájöttem, hogy hétközben is valszeg ettől fájt a hasam.
Én is szabit akarok!!!!!
Meló az lenne, lehet neki is állok.
A szabadság az majd Húsvét környékén kell, asszem előtte pénteken se, meg utána kedden sem leszek. :)))
Lógni úgyis logok.
Jaj csak be ne árulj! :)))
dolgozzál sokat és akkor hátha megfeledkezel arról, hogy utálod:)))
Vagy lógj itt egész nap. Esetleg egy kis szabadság??? Az csodákra képes.:)))
Jó reggelt mindenkinek!
Fogyi ok, meg minden más is.
Bár melózni megint nincs kedvem.
(Lehet ez már kóros!)
Valami ötlet meló undor ellen?
Helló Bébik:)
Áááámos vagyok:( De majd felpörgök:)
Kivel mi van?
Nálam fogyi megyeget. Bébikém volt játszótéren és hintázott a bébi hintában. Fúúú volt nagy kacagás meg dumálás közben. Utána meg hiszti, mert nem akart kiszállni.:)
Sziasztok Csajszik! Jó reggelt!
Hogy vagytok, hogy telt a hétvége, fogyik hogy állnak? :)
Köszi! Mindenkinek aki nem jön hétvégén fórumozni, és persze azoknak is, akik jönnek... kellemes hétvégét :).
Li
Jó hétvégét mindenkinek!
ZSibi akkor is gyere ha nem ott dolgozol. :))))
Persze ott fogsz, a terroristák nem engedik el az áldozataikat, ahogyan a maffiozók sem. :)))))
...már mond = mást mond
...kicsit gyorsan írtam... lehet hogy más is elírtam, de akkor totózzatok.hihi
Sziasztok csajok!
Itten vagyok, de csak 1percre sajna, mert a főnököm idegbeteg. Már reggel 9 óta mindenkinek égnek áll a haja tőle, és 2 embert rúgott ki 1. óra alatt.
Csokis szekrényem olyannyira megvan, hogy szerintem múltkor a két gyüminap miatt volt hasgörcsöm. Szóval legközelebb óvatos leszek.
Voltam reggel nődokinál, elküldött ultrahangra, bébi nincs (ezt már tudtam eddig is :) és mondta, hogy szüneteltessen a fog.gátlót, és menjek vissza két hét múlva. De jó, hogy minden doki már mond! Most nem tom mit csináljak... na mindegy, még alszom rá hétvégén.
Na most pattanok. Ha nem tudok visszajönni, akkor jó hétvégét mindenkinek! Ha hétfőn még itt dolgozom, akkor jövök :)
Szia Jay!
Köszönöm a segítségedet. Én is gyümi teát szoktam inni. A tejet meg nem viszem majd túlzásba. Az a bajom, hogy az ásványvizet nem nagyon szeretem és gondoltam a tejjel meg a teával helyettesítem.
Nem, nincs chips :), szekrény senem van, ahol rejtegetem... :)
De mostmár a bogarat a fülembe ültettétek, úgyhogy lehet enni is fogok egy keveset :). Ahhoz venni kell... úgyhogy majd a melóhelyen, hogy mindenkit megkínálhassak és ne egyem meg egyedül az egészet :).
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.