Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Kiürült csokis szekrénnyel én is jó kislány lennék. DDDDD
Az önterrornál nincs rosszabb még a végén felrobbantod magad. :))))
Aztán nem lesz Zsibink! :((((
Jah, csak a kockás szoknya hiányzik róla.:)))
(meg a duda a szájából:))
Mert édibédi azért!
Meg ahogy írtál róla még annál is sokkal jobban skót mint ahogy gondolom. :))))
Járogatnék, ha a párom nem furta volna meg a tegnapi napot, mert neki nagyon fontos meccsre mehetnékje volt:(
Vasárnap megyek, de itthon nyomom a napi fél óra bicikliket:)
Helló everybody!
hogy van mindenki?? jaj má' nagyon le vagyok maradva a napló olvasással és írással... ez a hülye munka....
Mindenki tartja a fogyit?? ...csak én nem?? :) na jó, ma már én is jó kislány vagyok. Még az edzéscuccomat is betettem a kocsiba... igaz még hétfőn...
Tényleg molntak, hogy megy az edzés? járogatsz?
ígérem naplót is fogok olvasni...
De okos vagy:) Te annyira jól ismered:) Honnan tudtad, hogy pályamatricára sajnálják a pénzt és tuti, hogy a négyesen jönnek?
Te tudsz valamit csak titkolod:)))
Szívem, most olvasgatlak.
Ha úgy érzed menj vissza melózni, uncsi tesóm 1 évig bírta, ha nem megy vissza melózni akkor a gyerek is bánta volna, visszament és minden ok. Persze csak 1,5 évre, mert jött a másik bébi.
Más: Ha édi-bédi növérkédnek még a ballagás előtt kitéped a haját akkor a tesóddal sem találkozik és a ballagásra sem megy.
Vagy nyugodtan vesd be ellene terrorista és maffiozó ismerőseidet. A 4-es út felrobbantásával elérnénk némi sikert? :)))))))
Nnna azért még itt vagyunk, vagy mi.
Semmi haldoklás!
Babucinak egy nagy-nagy pusszancs!
:(
Mostanában úgy látom, hogy haldoklik a topicunk:(
De azért jó reggelt mindenkinek:)))
Gyógyul a lába.:) Remélem napról napra kisebb lesz:)
Jó reggelt Csajszik!
Ma sajnos majd csak délután leszek... annyi a melóm :(((.
De azért jó csevelyt :).
Többször láttam, hogy kalóriát számolgattok. Hát én bizony ezt nem teszem. Semmi kedvem újra másból sem állni, csak számolgatni, jegyzetelni, nem akarok megint Atkins feelinget.
Persze, ha nem fogyok, akkor biztos rákényszerülök, de amíg azt látom, hogy a mérleg nyelve lefelé mozog (ami az utóbbi napokban nem valószínű), addig én biztos nem tökölök ezzel.
Gratula Zazuka! :) Elvileg nem gond, csak hát nem kevés kcal. Arra azért nem árt odafigyelni.
Na most mennem kell, aztán még jövök vissza naplót olvasni, meg írni.
Remélem Kende bébi már jobban van...
Hasonló "jó" hírekkel szolgálhatok én is. A kis csóró 1,25 kilóm tutira visszajött, bár a mérlegnek még a közelébe se merek menni.
De ma már jógyerek voltam.
Viszont van egy kérdésem:
Nagy gond, hogy én minden reggel megiszok 1 korsó (1/2 lityó) gyümilevet? Gondolom gond, de másképp nem igazán bírnám ki az 1 órás utat a melóhelyig, főleg ha az 2,5 órát tart, mint kedden :(
Haligali Mindenkinek!
Hát ide nem eccerű feljutni. Vagy a szerver nem műxik, vagy a főnököm nyomul...
szóval bűnözéssel telt a hétvégém sajna... sőt úgy írnám, hogy hétvége óta bűnözök. És már megint rá vagyok kattanva a csokikra :( ráadásul ma van a névnapom (elárulom nem Irmának hívnak :) és persze mit kaptam a kollégáktól??? mit????? hát persze, hogy finom csokikat!!
Szerintem sikerült visszaszednem a hétvégén azt amit leadtam 2 hét alatt :(
Molntak, sajna nem tudok bébiszitter kérdésben segíteni :(
oké megpróbálom:)
Zsibi merre jár?
Szorítunk!
A bébi nem mehet dokihoz, főleg nem műtétre és kész! Mondogasd szépen a lábának, hátha hatásos. :))))
Lányok nem tudtok megbízható bébi vigyázót?
Olyat akit már lehetőleg ki is próbáltatok vagy ismerősötök kipróbált (olyan akiben megbíztok)???
Jó reggelt :D...
Szorítunk. :)))
Nálam is ing a fogyi, azaz néha 1-1 kilóval több vagyok, néha kevesebb. Mondjuk megőríjt, de így jár az, aki nem képes leszokni a mérlegreugrálásról...
Jó reggelt lánykák:)
Reni üdv köztünk:))))
Végülis hétfőn kezdtem el(megint), ma tartok a ch napnál. Eddig még egy dekát sem fogytam. Tartom továbbra is a 61,5-62 kg ot. Hát remélem néhány hét 90 napos és ez a maradék pár kiló is lemegy már.
Gyerekek kezdek hinni a csodában. Bébi lábán a kis dudor kezd vissza menni.:))))) Persze még nem ment vissza teljesen, de már kisebb, mint egy hete volt. Elkezdtem reménykedni, hátha....
Szorítsatok neki:)
Jó reggelt mindenkinek így este 9 körül. :))))
Fabatkákat tessék jelenteni!
Szia!
Üdv a klubban :). Gratula a bűnözésmentes napokhoz. Bevallhatom, nekem az első 4 nap volt kegyetlenül nehéz, ha ezeket kibírod bűncselekmények nélkül, akkor a többi már gyerekjáték lesz :).
A fogyás meg ne gyors legyen, hanem biztonságos Beszélek én... a 40 nap alatt 10 kilós fogyásommal... De most belassítom, mert nem versenyfutás, hanem a lényeg, hogy egészségesen fogyjunk :).
sziasztok!
én is szeretnék csatlakozni hozzátok! nekem most ez a második napom ,amit sikerült rendesen bűnözés nélkül betartanom. ennek 1 kiló fogyás lett a jutalma, aminek nagyon örülök.és remélem mint ti,én is ilyen gyors ütemben fogok megszabadulni a súlyfeleslegemtől!
Én is tartom az 1000 kcalt és még olyan szigorítást is eszközöltem, hogy délután 4 után nem eszem, ha belepusztulok senem. Csak iszom. Így elég hatásos :).
De igen nekem is volt ilyen, hogy gyümi nap után felszedtem... de nem nagyon értettem, hogy miért is volt... :( Mivel alig ettem valamennyi gyümit.
Azért köszönök is!
Mindenkinek kellemes pénteket, és Csajok itt a hétvége :D, tessék pihenni, kirándulni és miegymás! Persze csak, ha az eső engedi :).
Sziiijam!
Ok, tartsunk együtt :).
Vigyázok a fehérje nappal természetesen :), de étvágyam az nincs, így ma még nem ettem. Lassan azért fogok, mert 16 előtt kell. :)
Amúgy nem fogytam tegnaphoz képest, csak fél kilót... Hehe... de fogytam :)))). Tiszta dinnye vagyok ;)
Mondom, én tartottam a napi 1000kcalt a 90 naposnál. Lehet, hogy sokat számít, nem tudom.
Drágám, ha lehet legközelebb ne a gyümi napot rontsd el.:)
Halika!
Nos, nekem a tegnapi gyümi nap után visszajött fél kiló! :-O
Igaz, hogy a gyümi mellé ettem csalamádét, amit kb fél óra múlva sikerült kicacilnom... szóval...
bánatos vagyok. :(
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.