Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban (beszélgetés)
Ügyes vagy és érzelemdús és ez tükrözödik mindenen ami csinálsz....és ez érdekli az embereket,mert az érzelmek kellenek és jók,csak manapság hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni!
De te visszaadod ezt a képeslapjaidban!!:-)
Várom(juk)a szülinaposokat is!:-)
Azt letöröltem,mert az nem volt szép,de majd csinálok helyette egy szebbet:-)
Olyan jó érzés látni,hogy vannak(persze csak számszerűen,név nélkül),akik tovább küldik.
Az enyémeket elég sokan küldték már el,és ennek nagyon-nagyon örülök:-))))))Nem gondoltam volna.
A májust nem tudom,de a nyár az nem jó a tanulásra!!
Az angolba már ott tartok,hogy kb:250-300 szót tudok és már le is tudom irni,persze a forditás is megy,de a magyart angolra könnyebb mint fordítva!!
Megnéztem a képeslapokat....nagyon szépek,de a szülinaposoknál nem találtam a tiéd,pedig végignéztem az összeset!!:-(
Aztán májusban már megint nem jó tanulni.
Egyébként,hol tartasz az angolban?
Csináltam még képeslapot,majd nézd meg azokat is.
Ma is voltam strandon és ott próbáltam tanulni...kisebb-nagyobb sikerrel,de győzőtt a hideg uszómedence és inkább fürödtem!!
Nem jó nyáron tanulni!!
Értem már,hogy miért szeptemberben indulnak az iskolák!!:-)))
Hát,még az is előfordulhat:-)
Ma is mész a strandra?
Tanulással hogy állsz?
:-)))
Tényleg meleg van.....ha a saját hozzászólásodra válaszolsz!!:-)
A párom nem szakács,hanem építész(házakat főz):-)és az ő utcájukban van a hely ahová menüzni járunk!!:-)
Megnézem a képeslapokat!!
Az üzijeid nagyon teszettek!!:-))
Ma mi lesz?(válaszolgatás a saját hozzászólásaidra???):-)
Tök jó,
a saját magam hozzászólására válaszoltam.Nézd el nekem,biztos a nagy meleg miatt vagyok ilyen kuka:-)
Készítettem pár képeslapot szerelme&szülinapos kategóriába,majd nézd meg,ha lesz időd.
Milyen finom ebéd volt?
Csak nem szakács a párod?
Minden oké...megyek ebédelni aztán irány a strand!!:-))
És te??
Szép napot,
hogy s mint?
Biztos,hogy városban másképp megy minden,de sajnos kapcsolatok és ismeretségek nélkül nincs munka itt sem!!
A munkanélküli hivatalok televannnak és ha ki is tudnak közvetíteni az egyáltalán nem ideális munkakör!
A társadalmi elszigeteltség korunk problémája és a megszüntetése szinte lehetetlen!:-(
Szerintem a betegségek nagy százaléka lelki eredetű,talán erről az oldalról is meg kellene vizsgálni a témát!
A párom uncsitesója volt ezzel a gondal "orvosnál" és ott azt mondták neki,hogy a gyerekére átragad az ő negatív "viselkedése" és lelkiállapota és ettől beteg mindig a kislánya!
Persze ez ő.....nálatok ki tudja mi lehet az igazi oka a sok betegségnek!
Más: Élvezem a munkanélküliséget és egyáltalán nem hiányzik a munkám...sőt olyan megkönnnyebbülés,hogy nem kell varrnom és tanulhatok és azt csinálhatom amit én akarok!!:-)
Csodás érzés a szabadság és az önálló akarat!!:-)
Köszi,remélem most már lassan meggyógyul (talán)
Csak azt nem tudom,mi lesz vele az oviban,ha ennyire beteges.(Én voltam(vagyok)ilyen.Sosem nőttem ki.)
Talán ez az immunerősítő majd segít rajt.
És,élvezed a munkanélküliség minden percét?
Nem hiányzik a meló?
:-))
Nálunk is jól sikerültek a ballagások, szerintem mindenki jól érezte magát és lesz mire visszaemlékezni a párom tesojának is és az én unokahugimnak is!!:-))
Szorítok neked,hogy összejöjjön valami olyan munka amihez kedved lenne vagy ha nem akkor legalább amit jól megfizetnek!
:-( Sajnálom,hogy a Marci megint beteg,nálunk a párom unokatesojának a kislánya beteg ugyanígy már hónapok óta.....egyikből ki másikba be,de szerintem is már az immunrendszere van legyengülve!
Kitartás!!
:-))))
Szia,
elküldtem az önéletrajzomat egy-két helyre,mert amelyik munkáról beszéltem,az úgy néz ki nem fog össze jönni.
Marci újból beteg,vagyis inkább úgy mondanám,hogy még mindig az.Vettem a gyógyszertárban egy immunerősítőt,mert szerintem nagyon legyengítette a szervezetét a sok antibiotikum,remélem ettől kicsit erősebb lesz a szervezete.
A ballagás nagyon szép volt,bár nem hallottam a műsorból a (vendégeinkkel egyetemben) egy árva szót sem.Valahogy a kihangosítás nem sikerült a legjobban.
A fiam kb 15 perc után elkezdett sírni,hogy haza akar menni,úgyhogy az apjával hazajöttek.Ezt előre meg is mondtam mindenkinek,mert tudtam,hogy így lesz.Azt hiszem nem ez volt életem legjobban sikerült napja,de a lányom legalább jól érezte magát,és azt hiszem csak ez számított igazán.
És Ti,hogy éreztétek magatokat?
Szia!!
Te is hiányoztál már és örülök,hogy megint tudunk beszélgetni!:-)
Láttam a képeket!:-))
Biztosan jól sikerült a ballagás,mert el vagy pilledve a képen a kisfiad persze virgonc mint mindig!!:-)
Képzeld tegnaptól munkanélküli vagyok....olyan furcsa érzés,de persze jó is,mert egy új dolog veszi kezdetét(mármint a tanulás),de minden új dolog ijesztő is,de én mégsem félek hiszen minden csak jobb lehet ezután!!:-)
Veled mi újság?
Szia,
már nagyon hiányoztál.
Olvastam a privát üzit,jól tetted,hogy így cselekedtél.
Tettem fel két új képet,majd nézd meg.
Szia Manka!
Majd küldök privit!:-)
Hahó,
mi történt?
További ajánlott fórumok:
- Előrehozott érettségivel kapcsolatban szeretnék kérdezni...
- Emeltszintű francia érettségivel kapcsolatban tud valaki segíteni?
- Van köztetek orvos (belgyógyász, háziorvos), aki felnőttkori bárányhimlő oltással kapcsolatban tud segíteni?
- Van valakinek tapasztalata az emelt szintű angol érettségivel kapcsolatban?
- A matek érettségivel kapcsolatban érdekelne, hogy nem tudja valaki, hogy hány pontosak voltak a feladatok?
- Van valakinek esetleg az ELTE érettségi előkészítővel kapcsolatban bármilyen tapasztalata?