Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban (beszélgetős fórum)
Még nem is tudom.Kellene mennem angolra,(már 2 hónapja nem voltam.)
Te strandolni fogsz?
Megnéztem.....szerelmes kategória,szép és kifejező!!:-)
Nagyon tetszenek a munkáid....remélem még sok ilyen széppel ajándékozol meg bennünket!:-))
Szia,
remélem ügyesek voltatok:-)))))
Jó reggelt!!
Képzeld mégsem mentünk sehova,mert a párocskám későn végzett a kocsijavítással és inkább rendeltünk pizzát és egymást szórakoztattuk!:-))
(vettem óvulációs tesztet és két csikos lett,ami jót jelent...így éltünk az alkalommal és a lehetőséggel)!:-))
Megyünk be a központba,mert nálunk borutca van most a főtéren és ott vannak fincsi kaják is!!:-)
Ja és ma van a múzeumok éjszakája és persze oda is megyünk!:-)
Biztosan fincsike lett....én ma még nem is ebédeltem,mert intézkedtünk aztán a párocskám autót takarított és most is éppen szerel,mert valami kütyü nem működik!:-))
Majd megnézem a könyv cimét és szerzőjét!:-)
JÓ étvágyat kivánok nektek!!:-))
Azt hiszem van,habár már régen jártam könyvtárban.Inkább az antiqváriumba szoktam menni.
Majd küldd el a könyv címét,szerzőjét.
Csináltunk a férjemmel bográcsgulyást kinnt az udvaron.Az előbb lett kész.Úgy gondoltuk,hogy nem megyünk sehova a mai nap alkalmából kajálni,hanem főzök valami finomat.Most csináltam bográcsban kaját először,pedig már régen megtehettem volna.
Hát kiváncsi leszek...:-)
Köszi....de már "megszoktam"!
Képzeld ma voltam könyvtárban és ott láttam egy könyvet az immunrendszerről...ha van tagtásig menj el és kölcsönözd ki sok okosságot lehet találni benne!!
Többek között,hogy mitől betegek mindig a gyerekek!
Ez borzasztó,
nagyon sajnálom:-(
Láttam és le is irtam az idézetet,mert annyira igaznak éreztem!!
Nem lehet könnyű,ha valaki elveszíti a párját és nélküle tovább élni talán ennél is nehezebb,de ha van szerető család körülötte,akkor talán könnyebb valamivel!
Az én névnapom sem boldog soha....hiszen azon a napon halt meg a papám!:-(
Szia,csináltam még egy képeslapot:-)
Ma voltunk a férjem anyukájánál,(ma volt az apósom halálának 2.évfordulója.)Nem szeretem ezeket a napokat:-(
Amióta meghalt szegény azóta a házassági évfordulóink sem vidámak,ugyanis az 1 nappal később van.:-(((
:-)
Tegnap nem tudtam aludni,mert sok dolgon járt az eszem és így,hogy eltereljem a figyelmem filmet néztem inkább a gépen és utána beóvatoskodtam a hoxára még!!:-)
Nem sürün fordul elő velem,de szeretem az éjszakai netezést,mert olyankor minden annyira más!!:-)
Láttam a születésnapi képeslapodat és igazán tetszett,szép az idézet és nagyon izléses a kivitelezése!:-)
:-)
Mi történt,hogy tegnap olyan késő éjjel válaszoltál?máskor ez nem volt jellemző.Nem tudtál aludni?
Ha tudtam volna,akkor felléptem volna én is.
Akkor ez a pillanat is eljött!!:-)
De innentől magadnak kell ezt mondogatnod...addig amig el nem hiszed!!:-))
És hidd el őszintén mondom!!:-)
Bizz magadban,mert értékes vagy és van érzéked a széphez csak ezt neked is el kellene hinned magadról!:-))
Köszi,
olyan jól esnek mindig a szavaid:-)))
További ajánlott fórumok:
- Előrehozott érettségivel kapcsolatban szeretnék kérdezni...
- Emeltszintű francia érettségivel kapcsolatban tud valaki segíteni?
- Van köztetek orvos (belgyógyász, háziorvos), aki felnőttkori bárányhimlő oltással kapcsolatban tud segíteni?
- Van valakinek tapasztalata az emelt szintű angol érettségivel kapcsolatban?
- A matek érettségivel kapcsolatban érdekelne, hogy nem tudja valaki, hogy hány pontosak voltak a feladatok?
- Van valakinek esetleg az ELTE érettségi előkészítővel kapcsolatban bármilyen tapasztalata?